החזר מקופ"ח כללית

נרשמתי לאלישע בספטמבר

האחרון. קיצורי התור מעידים (אם אני מבינה נכון) על ביקוש נמוך להפריות - וזה עושה לי טוב !!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה שהעובדה שקיבלתי אישור

עקרוני תוך יום מצביע על מגמה חיובית. אבל הייתי שמחה לדעת שאני לא עומדת להמתין 5 חודשים. כיוון שלא ענית, (אולי בגלל שאת לא יודעת), אני אשאל שוב - האם אפשר להתקשר לועדה ולשאול לגבי התור ?

דוגרת

New member
לאחר אישור עקרוני

צריך להגיע אישור ספציפי לחודש טיפול. אצלי זה לקח פחות מחודש, אבל זה תלוי במספר גורמים ועד כמה שהבנתי לגיל יש משמעות עיקרית. בהצלחה

דוגרת

New member
את לא יכולה להתקשר לועדה

הם עונים רק לצוות הרפואי, ניסיתי :)

לגבי החזר למונוגון

איך מקבלים החזר עבור המונוגון ? החודש קניתי מונוגון ב 300 ש"ח בערך. אוף... אני כל כך גרועה בבירוקרטיה !!!!!

נועם@בת

New member
אני לא יודעת מה ההליכים באלישע

אבל לא חושבת שיקרה משהו אם תרימי טלפון מנומס ליחדה ותשאלי בעצמך. האחיות שם ממש אדיבות ולא נראה לי שתעצבני מישהו. נועם

הבעייה היא לא אלישע, אלא הועדה של

הכללית - לפי מה שהבנתי הם אמורים לייצור קשר ולאשר התחלה של טיפול. לפי דברי הרופא שלי, אני עלולה לעצבן אותם, כך שרציתי לשמוע מהמומחיות האם אם באמת סובלים מעצבנות יתר.

tamshl

New member
ועדה של הכללית ???

אני מטופלת בכרמל ובהמשך ארצה לעבור לבי"ח אחר מהי הפרוצדורה מבחינת הכללית איך מגישים לועדה ? דרך מי ? עד כה היום עשו לי הכל בלין ?

הרופא שלי עשה את הכל בשבילי

אני רק אמרתי איזה בי"ח אני רוצה. אני יודעת שיש אצל המזכירות במרפאות האם טפסים להגשה לועדה, לפי המחוז אליו את שייכת. יש חלקים שהרופא צריך למלא וחלקים שאת יכולה למלא. יותר מזה אני ממש לא יודעת. SOORY.

אני קיבלתי אישור מהוועדה.....

אחרי שלושה שבועות.(של הכללית) צריך פשוט סבלנות. ואם לנדנד אז בקופה שלך למנהלת האדמניסטרטיבית. בהצלחה!

רומי^^

New member
בזמנו קיבלתי תור לאלישע אחרי 5

חודשים מרגע הבקשה. נאמר לי שאם אני רוצה להתחיל מייד - יש לי אפשרות לפתוח תיק בכרמל. העדפתי לחכות ו"להשחיל" בינתיים עוד 2-3 הזרעות. קלדרון אמר לי שלאלישע התור ארוך כי הוא פרטי ונחשב ויש הרבה בקשות. אגב - ברגע שאת "בפנים" - את יוצאת משם רק אחרי הריון
.

למעלה