החזר מקופ"ח כללית

נודלז

New member
החזר מקופ"ח כללית

עד עכשיו קיבלתי טיפול במנוגון וקיבלתי החזר מהקופה (עם השתתפות עצמית של 160 ש"ח). בטיפול האחרון עברתי לגונל אף. הפקידה במרפאה אמרה לי שזה לא בסל ולא מגיע לי החזר והיא תנסה להעביר את זה דרך ועדת חריגים. מנסיון קודם, הפקידות לא יודעות כלום, וגם לא נראה לי הגיוני כל הסיפור הזה. מישהי מקופ"ח כללית יודעת משהו בנדון? תודה

שינובו

New member
אני גם בכללית

וכשקניתי גונל לא היתה שום בעיה - אוטומטית שילמתי 10% מהמחיר שזה יצא בערך 400 ש"ח ל- 25 אמפולות. תנסי לשאול בבית המרקחת, ואם לא אז תתקשרי למישהו בכיר יותר.

נודלז

New member
עשיתי כמוך אבל

גם כשקניתי מנוגון זה עלה בסביבות ה-400 ש"ח, אבל בנוסף לזה קיבלתי החזר עבור ההפרש (מ-160 ש"ח השתתפות עצמית). אני לא מבינה מה ההבדל?

../images/Emo4.gifמה עם מאוחדת

בוקר טוב לכן בנות מקסימות משהי יודעת במאוחדת איך זה הולך אם יש החזרים וכמה

לבנין

New member
במאוחדת יש החזר

קונים בבימ"ק של הקופה ועל גונל משלמים משהו כמו 250 ש"ח לאריזה של 10 אמפולות.

liraziv

New member
בגונל אין החזרים...

אם את חברה כללית ויש לך מושלם את אוטומטית משלמת 10% מהמחיר.

תמרלה

New member
החזר -רק מילד שלישי בכללית

הלוואי שנגיע לרגע הזה! לפי מה שבררתי -ילד ראשון אין החזר משלמים מחיר"מסובסד" אם אפשר לקרוא לזה כך! גם לי אמרה איזו רוקחת שיש החזר על גונל F אבל התקשרתי לברר ואמרו לי רק מילד שלישי! אז אני כבר מחכה להיות ברגע הזה -ולהגיד שזה לילד שלישי!

n e s h e m

New member
היי נודלס

גם אני בכללית ועל כל התרופות אני משלמת 10% את צריכה ללכת למרפאת פוריות שיחתמו לך על המרשם כאשר אין ילדים או עד שני ילדים הם נותנים 90% הנחה ועם המרשם החתום את הולכת לבית מרקחת של הקופה.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
החיים הם כמו אופניים ,כשקצת קשה סימן שאת/ה בעלייה

נועם@בת

New member
המחיר שאת משלמת מוסבסד

גם מחיר מהנוגון מסובסד אבל בגלל שהוא נמוך יחסית הקופה מחזירה גם על המחיר המסובסד. על גונל את משלמת בערך 10% מהמחיר, ועל מה ששילמת אין החזר. נועם

רוית ב

New member
גונל עולה 11 ש"ח אמפולה

בקופ"ח כללית - זה מחיר מסובסד לנשים ללא ילדים או עד ילד שני נדמה לי. על מנוגון מקבלים החזר. - את גם משלמת יותר בקופה של בית המרקחת.

החזרים בכללית

מסיבה לא ברורה לי, יש בכללית החזרים רק על מנוגון ופרגונל (שזו אותה תרופה, בעצם). אם שילמת מעל 160 ש"ח לטיפול תקבלי החזר. כל התרופות האחרות מסובסדות ולא יותר מזה. לא משנה לאיזה סכות תגיעי, לא יהיה החזר. לאלוהי הככלית הפתרונים...

נודלז

New member
ומה תגידי

על ההחזרים מהמושלם החל מילד שלישי? אם זה לא שיא הסתימות והאטימות, אז אני לא יודעת מה כן...

ylv2

New member
זה לא מדויק כי בילד שלישי אין הנחה.

אני עוד רחוקה מהסיטואציה של ילד שלישי, אבל ממה שקראתי בתקנון המושלם, עבור ילד שלישי משלמים מחיר מלא, ואם את במושלם את מקבלת החזר על חלק מהסכום, כך שבסופו של דבר יוצא לך לשלם הרבה יותר.

../images/Emo32.gif צריכה עזרה מבנות הכללית../images/Emo53.gif

קיבלתי היום אישור עקרוני ל IVF באלישע. רשום במכתב שהיחידה תתאם איתי את מועד הטיפול. האם מישהי יודעת כמה זמן זה אמור לקחת ? האם כדאי לדבר עם מישהו או שזה רק יעצבן שם ?

ואיך אני מבררת כמה זמן אני צריכה

לחכות ? אם אני צריכה לחכות 5 חודשים אולי בינתיים אני אגש לכרמל / לין או שאטוס לחו"ל לטיול .....

לגבי התור

הועדה יוצרת איתך קשר, ושואלת אם את מעוניינת עדין, ואז שולחת לך התחייבות. אני בזמן ההמתנה הייתי בלין.

האם אפשר לשאול את הועדה מתי

הם מתכוונים לייצור קשר, או שפשוט צריך לחכות ? האם את מדברת על התקופה האחרונה, כי אמרו לי שבתקופה האחרונה (3-4 חודשים) תקופות ההמתנה התקצרו.

למעלה