החזר ממכבי

מצב
הנושא נעול.

שוש199

New member
החזר ממכבי

החזר ממכבי
שלום לכולם צריכה את עזרתכם בנושא החזרת כספים ממכבי עבור תרומת ביצית. בצענו את התהליך בבי"ח אסותא במסלול של החזרת עוברים טריים בארץ. כעת אני בהריום עם תאומים . הגשנו את הקבלות למכבי ואושר לנו החזר של 3742 שח. אני מבינה כי הסכום יחסית נמוך וכי יש בנות שקיבלו יותר. מבקשת את עזרתכם בנושא תודה

דנה271

New member
קודם כל מזל טוב!

החזר ממכבי
שלום לכולם צריכה את עזרתכם בנושא החזרת כספים ממכבי עבור תרומת ביצית. בצענו את התהליך בבי"ח אסותא במסלול של החזרת עוברים טריים בארץ. כעת אני בהריום עם תאומים . הגשנו את הקבלות למכבי ואושר לנו החזר של 3742 שח. אני מבינה כי הסכום יחסית נמוך וכי יש בנות שקיבלו יותר. מבקשת את עזרתכם בנושא תודה
קודם כל מזל טוב!
תמיד משמח לשמוע על כל הצלחה, ובמיוחד הצלחה כפולה
מקריאה בפורום אני זוכרת שההחזרים ממכבי היו בין 7000 ל 8000 ש"ח, אבל תיכף יכנסו בעלי נסיון ויספרו לך ממקור ראשון. את יכולה גם לעשות חיפוש בהודעות ישנות עם המילים "מכבי" ו/או "החזר" ושוב -

בריזה1

New member
באמת לא מזמן היה שרשור מפורט

קודם כל מזל טוב!
תמיד משמח לשמוע על כל הצלחה, ובמיוחד הצלחה כפולה
מקריאה בפורום אני זוכרת שההחזרים ממכבי היו בין 7000 ל 8000 ש"ח, אבל תיכף יכנסו בעלי נסיון ויספרו לך ממקור ראשון. את יכולה גם לעשות חיפוש בהודעות ישנות עם המילים "מכבי" ו/או "החזר" ושוב -
באמת לא מזמן היה שרשור מפורט
על החזרים ממכבי, צריך רק לעשות חיפוש וכל המידע שלך.

קודם כל נפלא לשמוע שאת בהריון

החזר ממכבי
אז מאחלת המשך תקין ומאושר. חוץ מזה לפני שבוע בערך אישרו לי ממכבי החזר של 7000 ש"ח, את ההחזרה עשיתי בפדיוס קפריסין. האם זה ההחזר הראשון שאתם מבקשים? אם כן לא ברור למה הסכום יחסית נמוך, לא כל כך יודעת איך לעזור לך חוץ מלהפנות אותך לסניף שממנו אישרו לי למרות שלא נראה לי שזה משנה, כדאי שתבררי מה הסיבה להחזר הנמוך יחסית.

lychee 8

New member
גם לי אישרו את הסכום הנמוך ממכבי

אז מאחלת המשך תקין ומאושר. חוץ מזה לפני שבוע בערך אישרו לי ממכבי החזר של 7000 ש"ח, את ההחזרה עשיתי בפדיוס קפריסין. האם זה ההחזר הראשון שאתם מבקשים? אם כן לא ברור למה הסכום יחסית נמוך, לא כל כך יודעת איך לעזור לך חוץ מלהפנות אותך לסניף שממנו אישרו לי למרות שלא נראה לי שזה משנה, כדאי שתבררי מה הסיבה להחזר הנמוך יחסית.
גם לי אישרו את הסכום הנמוך ממכבי
ועשיתי חיפוש בפורום ומצאתי החזר בסכומים סביב 7000 ש"ח יולה יולה שולחת לך מסר.....

צביטניק

New member
החזרים של הקופות

החזר ממכבי
החזרים של הקופות
אני לא יודעת מה קורה במכבי אבל , בכללית אין החזר בכלל מחוץ למדינה ואם את עושה בארץ את מקבלת סכום דומה למה שאת קיבלת. האם שילמת על ההחזרה , או שכל הטיפול באסותא עשית עם טופס 17 של הקופה שלך.גם זה עולה כסף ויכול להיות שהם מקזזים . לפחות לכללית יש הסכם עם אסותא שכל פעולה שנעשית שם מגובה בטופס 17.

מוכר

החזר ממכבי
מוכר
זה גם מה שאישרו לי בהתחלה, אבל אחרי שהתעקשתי - הסכום הועלה ל- 7000. ממזכירות הקופה נמסר לי שהסכום המעודכן כהחזר הוא אכן 3700 ש"ח. בסופו של דבר הסכום הועלה ע"י כך שנרשם כי עשיתי מיקרומניפולציה בחו"ל.

קצת סדר

מוכר
זה גם מה שאישרו לי בהתחלה, אבל אחרי שהתעקשתי - הסכום הועלה ל- 7000. ממזכירות הקופה נמסר לי שהסכום המעודכן כהחזר הוא אכן 3700 ש"ח. בסופו של דבר הסכום הועלה ע"י כך שנרשם כי עשיתי מיקרומניפולציה בחו"ל.
קצת סדר
במכבי מגיע החזר למבוטחי מגן זהב פעם על תרומת ביצית ופעם על טיפול מיקרומניפולציה. החזר על מיקורמניפולציה ממה שהבנתי עומד על 7000 שקל. החזר על תרומת ביצית עמד על 8000+ לפני מספר חודשים וכנרה שעודכן לפני זמן קצר. שימו לב!!! לפני שנה הסיפר היה דומה הורידו את הסכום וחודשיים לאחר מכן העלו אותו. ולכן מומלץ לברר לפני שמגישים את הקבלה ואולי שווה להמתין מעט ולחכות אולי הסכום יעלה. לדעתי גם מומלץ לפנות ליחסי ציבור בתלונות ולערער על ההחלטה להוריד את גובה ההחזר באופן כללי. ובאופן אישי- כדאי לערער על גובה ההחזר ולציין שגם ככה הטיפול הוא כמעט פרטי בעיקר אם יש צורך ביותר מטיפול אחד!!! כמו כן אפשר לציין שכאשר התחלתן את התהליך נאמר לכם שהסכום גבוה יותר. נכון לעכשיו לדעתי אולי כדאי לבקש החזר על מיקרומניפולציה ולשמור את האופציה של החזר על תרומת ביצית לאחים בעתיד
. בהצלחה!!!

lychee 8

New member
אילת: בסיכום הטיפול רשום מיקרו?

מוכר
אילת: בסיכום הטיפול רשום מיקרו?

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

החזר ממכבי
ברוכה הבאה

שמחה לשמוע את הבשורות הטובות
שימשיך תקין עד הסוף. לגבי החזר ממכבי- לא יכולה לעזור לך, אני בכללית

lychee 8

New member
היי שוש, אחרי בירורים במכבי

החזר ממכבי
היי שוש, אחרי בירורים במכבי
יותר ברור לי... מי שעושה את הטיפול כולו בחו"ל (קפריסין למשל) מגיע לה החזר בדומה לטיפול מיקרו מניפולציה בחו"ל והסכום הוא בערך 7000 ש"ח. מי שעושה מסלול בארץ מקבלת את ההחזר כפי שאמרו לך. המשך נעים וקל

מצב
הנושא נעול.
למעלה