החזר כספי

אולי אני old fashion, אבל אני

מעדיף ספר מנייר ביד מאשר ספר אלקטרוני, בכל אופן כשמדובר על קריאה של ספרות ולא של חומר מקצועי - ובנוגע לקניה של הספרים לעומת הספריה העירונית - יש ספרים שבאמת אין טעם לקנות, אבל אני אישית אוהב הרבה פעמים לחזור ולקרוא את אותם הספרים שוב, ולפעמים אפילו שוב ושוב - כך שאני מקבל בשמחה את העול של המקום והאבק שצריך להקצות להם בבית.

inbal116

New member
החזר כספי

עד כמה שאני יודעת יש חוק במדינה שאם קניתי משהו, ובאתי להחזיר אותו לחנות שממנה קניתי, באריזתו המקורית עם חשבונית ותוך 14 יום- מגיע לי החזר כספי.
לפני כמה ימים קניתי ספר לימוד בצומת ספרים... בסופו של דבר גיליתי שלא הייתי צריכה לקנות אותו כי יכולתי להשיג אחד בלי לקנות. באתי להחזיר את הספר לחנות אחרי שבוע, עם חשבונית, ובספר עצמו לא נגעתי, לא היה בו שום קשקוש והוא נראה חדש לגמרי, לא פתחתי אותו בכלל.
אמרו לי שהם לא מחזירים כסף, ואם אני רוצה אני יכולה לקבל זיכוי לחנות. הסברתי למוכרת שאין לי מה לעשות עם הזיכוי הזה ואני רוצה החזר כספי, שלפי חוק הם חייבים לתת לי. היא אמרה לי שהחוק הזה לא תקף לגבי ספרים ועל ספרים לא מקבלים החזר כספי. היא צודקת?!

memee2

New member
עשו לי את זה בH&M

אחרי יומיים הם לא מחזירים כסף ואפילו כתוב להם על החשבונית. עכשיו אני תקועה עם הזיכוי

המוכרת צודקת, לפי הדיון בפורום צרכנות. עם זאת

במידה והזיכוי אינו אישי וניתן להעברה (מה שסביר להניח כי מה אכפת להם - את הכסף הם כבר קיבלו) תוכלי אולי למכור אותו למישהו אחר בערכו הנקוב.

את כמובן יכולה גם לקנות לך ספר קריאה בזיכוי הזה, או כמתנה למישהו אחר.

(במאמר מוסגר אעיר שאדם שמאוד אוהב לקרוא, עצוב לי מאוד לקרוא שאין לך מה לעשות עם זיכוי בחנות ספרים)

inbal116

New member
לא שלגמרי אין לי מה לקרוא...

אבל העדפתי החזר. בכל מקרה תודה למי שהגיב

קישקשתא

New member
אני מאד אוהבת, אבל צריך להודות שהמבחר לקוראי

עברית עדיין דל במיוחד ושלפעמים ספר עם הריח של הדפים הוא בלתי תחליפי.

למעלה