החזר כספי

מצב
הנושא נעול.

sari337

New member
החזר כספי

החזר כספי
שלום לכולם. אני במסלול קלדרון - רומניה, ובקופח מאוחדת. רציתי לדעת האם יש החזר כספי על משהו מהתהליך - זריקות, על הטיפול עצמו וכו'. האם מישהו מכאן שייך למאוחדת ויודע? אשמח גם על קצת פרטים על הפרוצדורה מול מאוחדת, ולמי לפנות. בתודה ובהצלחה לכולם כאן.

נטאשה

New member
שרי ברוכה הבאה לביתנו החם

החזר כספי
שלום לכולם. אני במסלול קלדרון - רומניה, ובקופח מאוחדת. רציתי לדעת האם יש החזר כספי על משהו מהתהליך - זריקות, על הטיפול עצמו וכו'. האם מישהו מכאן שייך למאוחדת ויודע? אשמח גם על קצת פרטים על הפרוצדורה מול מאוחדת, ולמי לפנות. בתודה ובהצלחה לכולם כאן.
שרי ברוכה הבאה לביתנו החם
והצלחה רבה במסלול שנחשב כאן המסלול המנצח! אני לא במאוחדת ולכן לא אוכל לעזור לך בנושא ההחזרים.

הייי סרי וברוכה הבאה לביתנו החם../images/Emo140.gif

החזר כספי
הייי סרי וברוכה הבאה לביתנו החם

קודם כל ברוכה הבאה.
ממש לפני שבועיים וחצי נולדה בתינו המקסימה, ניצן
, מהמסלול שאת נמצאת בו והוא באמת נחשב למסלול עם אחוזי הצלחה גבוהים.
אני מצרף לך קישור על כיצד להזריק גסטון And live to tell the tale. יש פה עוד טיפ של קיטקוט ולני על מכשיר עיסוי שלטענתן מאד עוזר. מבחינת עלויות אז גסטון מעבר לכאב הפיזי שלו היוא יחסית זול, בזמנו שילמנו 11 ש"ח ל- 10 אמפולות וזה אותו מחיר לחפיסת כדורי פרוגינובה. לגבי מאוחדת והחזרים, אני לא יכול לעזור לך, אנחנו שייכים לכללית והם לא מחזירים כלום
.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה שרי!

החזר כספי
ברוכה הבאה שרי!
נשמח לשמוע עלייך עוד.... אני מצרפת קישור להודעה קודמת . את יכולה לפתוח את הקישור ולראות שם,צריך פירוש רש"י כדי להבין מה בסופו של דבר הם משלמים. אני הייתי מאתגרת אותם ושואלת אותם על התקנות שלהם. בהצלחה בטיפול! את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום.קלדרון בהחלט מככב פה. אנא הישארי ועדכני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה