החזר כספי ממוסד לימודי

yaaronp

New member
החזר כספי ממוסד לימודי

שלום לחברי הפורום. יש לי שאלה. נרשמתי לקורס ללימוד שפה במוסד מוכר וידוע. עם הרישום חתמתי על מסמך שידוע לי שלאחר תחילת הקורס לא ניתן לקבל החזר על הקורס. הייתי נוכח בשני שיעורים ואז (מכיוון שלא יכולתי להגיע) ביקשתי לדחות את הקורס. נעניתי בסירוב. האם אני יכול לתבוע קבלת החזר כספי מלא/חלקי - למרות שחתמתי על מסמך המהווה הסכמה לכך שלא אוכל לעשות זאת? תודה. ירון.

שלום ירון

קשה לתת תשובה לשאלתך מבלי לראות קודם את החוזה עליו חתמת עם בית הספר לשפות. צריך לעיין בחוזה ולקרוא אותו היטב, ואולי נוכל לעזור לך בעזרת סעיף כלשהוא. אשמח לעזור, בברכה, עו"ד מורן מתתיהו

yaaronp

New member
תגזיר החוזה

מורן שלום, מצ"ב תגזיר הסעיפים הרלוונטיים בחוזה. חשוב לציין ש- א. למדתי בקבוצה של 4 תלמידים. ב. אמרו לנו שהמינימום הוא 3. ג. עזיבתי את הקורס הורידה את מספר החניכים ל-3. למרות שהסעיפים בחוזה מאוד ברורים (על פניו ביה"ס מאוד ברור ואין לי שום עילה), בסופו של דבר שילמתי 4,500 ש"ח על קורס אותו לא ביצעתי כלל (למעט 2 שיעורים). השאלה היא האם עומדת לי זכות כלשהי לבקש החזר (אפילו חלקי)? תודה, ירון.

ירון שלום,

צריך לבדוק את החוזה בשקדנות. אשמח לסייע לך ככל הניתן. אתה מוזמן ליצור איתי קשר. בברכה, מורן מתתיהו-אדרי, עורכת דין נייד: 052-4216021 משרד: 03-9667967 פקס: 08-9362255 [email protected] פארק המדע, רחוב גולדה מאיר 3, נס ציונה, 74120

כסף לא תראה

אם כל הכבוד לעו"ד הנכבדה, ההסכם די ברור ולא תהיה לך עילה חוקית להגיש תביעה. מה שאתה יכול לעשות זה לנסות לדבר אתם כדי לילכו לקראתך לפנים משורת הדין ויתנו לך להצטרף לקורס עתידי.

אני מנצלת הזדמנות זו כדי להזכיר שוב

שבמסגרת פורום זה איננו בודקים הסכמים וגם לא מנסחים אותם.

למעלה