החזר כספי מהגן

miri103

New member
החזר כספי מהגן

שלום לכולם, העניין הוא כזה: בני נכנס ב-1.9 לגן בגיל שנה וחצי לאחר שהיה מטופל ע"י אימי. מסיבות שאני לא אכנס אליהן (כי הן לא רלוונטיות לשאלה שלי), החלטתי להוציא אותו מהגן הנוכחי ולהחזיר אותו לטיפול אצל אימי לתקופה מסוימת. הבן שלי היה בסה"כ 10 ימים בגן שבהם בימים הראשונים הוא בקושי היה שם במסגרת ההסתגלות ההדרגתית ולאחר מכן, הוא היה רק עד 12 (הוא לא היה מוכן לאכול שם כלום) ולכן הייתי מוציאה אותו על מנת שיאכל משהו. ככה שהוא לא היה הרבה שעות בגן בכלל. שבוע לפני ראש השנה בני חלה מאד ולא הלך עקב כך לגן, הודעתי לגננת אחרי ראש השנה (שלשום) שאני רוצה שהוא יחזור לטיפול אצל אימי והיא אמרה שתחזיר את השקים. אבל...השק של ספטמבר הופקד כבר ומכיוון שאני לא חתומה על חוזה רציתי לדעת האם זה יהיה לגיטימי לדרוש ממנה להחזיר לי איזה שהוא סכום ממה ששולם, הרי הילד היה שם רק 10 ימים וגם לא שעות רבות. (בעלי לקח ממנה את השקים היום אחה"צ) אני מתכוונת להתקשר אליה מחר ולבקש ממנה שתחזיר לי חלק מהסכום (לפי שיקול דעתה) כי הרי היא עבדה רק בעבור 10 ימים וכל היתר הוא לא היה בכלל אשמח לשמוע את דעתכם ואם נתקלתם בזה בעבר תודה

ayeleor

New member
אני לא הייתי מבקשת את ההפרש

בגנים נהוג לתת הודעה מראש של חודש ימים (ולשלם על החודש הזה)

miri103

New member
גם אם אין חוזה?

זה משהו שבכלל לא ידעתי עליו, שצריך להודיע מראש

אדי30

New member
גם לדעתי

היא לא צריכה להחזיר לך את שאר החודש. היא לקחה את הילד בחשבון בהתארגנות, אם לא בגללם את מוציאה את הילד, לדעתי לט מגיע לך החזר.

חמדת35

New member
לא לבקש חזרה

העלות של הגן היא העלות של המקום, המיסים, שכר העובדים, צעצועים וכיוב'. העובדה שהילד שלך לא היה שם לא מורידה את ההוצאות שלה, ואת ההתחייבויות שלה לתקופה עד שהיא תמצא ילד שיחליף אותו.

miri103

New member
תודה רבה על תגובות

קודם כל הסיבה שהוצאתי אותו זה כן בגלל הגן ולא משהו שלא קשור לגן אתן צודקות במה שאתן אומרות (לצערי) אני "אבלע" את הגלולה בשקט... גמר חתימה טובה

למעלה