החזרת פטור לאיפה ולמי אני מחזיר את הפטור והאם עליי להביא איתי עוד משהו חוץ מהפטור? תודה!
B balos New member 8/5/05 #1 החזרת פטור לאיפה ולמי אני מחזיר את הפטור והאם עליי להביא איתי עוד משהו חוץ מהפטור? תודה!
D Dizen New member 8/5/05 #2 למדור פרט בלשכת הגיוס ../images/Emo13.gif לא, אין צורך להביא שום דבר נוסף. בהצלחה! אבל אל תבוא אליהם בהפתעה, תקבעאיתם קודם...
למדור פרט בלשכת הגיוס ../images/Emo13.gif לא, אין צורך להביא שום דבר נוסף. בהצלחה! אבל אל תבוא אליהם בהפתעה, תקבעאיתם קודם...
B balos New member 8/5/05 #3 לקבוע איתם? התקשרו אליי ואמרו לי להגיע ביום ראשון באיזה שעה שאני רוצה. באמת חשבתי אולי לצלצל שלא יהיה מצב שהם בדיוק יהיו באחד מארוחות הצהריים הממושכות שלהם או משהו. כדאי לי באמת להתקשר ולשאול אם הם נמצאים?
לקבוע איתם? התקשרו אליי ואמרו לי להגיע ביום ראשון באיזה שעה שאני רוצה. באמת חשבתי אולי לצלצל שלא יהיה מצב שהם בדיוק יהיו באחד מארוחות הצהריים הממושכות שלהם או משהו. כדאי לי באמת להתקשר ולשאול אם הם נמצאים?
O o m e r g New member 8/5/05 #4 לדעתי... תגיע אליהם מהבוקר עד 12 בצהרים או מ2 בצהרים עד 5 פשוט זה בנוהל שיש להם הפסקות אוכל ארוכות,ע"ח המלש"בים עוררת בי זכרונות מציערותי בתור מלש"ב מסכן שנמרח בלשכת גיוס
לדעתי... תגיע אליהם מהבוקר עד 12 בצהרים או מ2 בצהרים עד 5 פשוט זה בנוהל שיש להם הפסקות אוכל ארוכות,ע"ח המלש"בים עוררת בי זכרונות מציערותי בתור מלש"ב מסכן שנמרח בלשכת גיוס