החזרת עוברים ראשונה

4rum

New member
החזרת עוברים ראשונה

אשחי עברה ביום חמישי החזרת עוברים והיא עדיין סובלת מכאבים בעיקר בגב תחתון ובבטן. האם זה נורמלי וכמה זמן זה עלול להימשך? אני מאחל לכן ולי הצלחה בעל מודאג

salpter

New member
בעל מודאג

אין ידע בענייו אבל עוד מעט יענו בעלות נסיון גדולות ממני , בנתיים מחזיקה לכם אצבעות וברכות.

אפרת**

New member
אולי בגלל הכוריגון?

לי אחרי הכוריגון יש כאבים בבטן התחתונה. כאבים קשים. וזה מגיע בעיקר אחרי ההחזרה. בלי קשר להחזרה. בהצלחה
אפרת.

יעל@

New member
לבעל

מתוך נסיון אישי יש כאבים אחרי ההחזרה, בעיקר בבטן התחתונה. אם הכאבים הם בלתי נסבלים, ואפילו אם אתם מודאגים כדאי לדבר עם הרופא, ולהגיע לביקורת לראות שהכל בסדר. דרך אגב אומרים שכאבים אחרי החזרה לפעמים הם סימן טוב. בהצלחה, יעל

נועם@בת

New member
בעל מודאג- קודם כל שיהיה ../images/Emo50.gif

סביר להניח שהכאבים נגרמו מהכורגיון שניתן לה אחרי ההחזרה. הכוריגון גורם להתכווצויות, ולבעיות עיכול. ההשחלות עדיין רגישות אחרי שאיבה כך שהכוריגון לא עושה להן טוב. אם הכאב יחמיר- ליידע מהר את הרופא או לגשת למיון. אם הוא נשאר קבוע, או מתפוגג- מה טוב. בכל מקרה רצוי שאשתך תשתה הרבה כי במקרה היפרסטימולציה (גירוי יתר של השחלות) יש סכנה של התייבשות כתוצאה מספיחת נוזלים לחלל הבטן. ואל תשכח לפנק אותה
מחזיקים לכם אצבעות
נועם

מחשב חכם ../images/Emo8.gif אפשר להמציא גם ..

מחשב שעובר טיפולים במקומך ...זה בטח לא יקרה בקרוב ..אם בכלל ? רציתי להגיד תודה על התשובות מלמטה יש לי שם עוד כמה שאלות בקשר לטיפול הבא .. אשמח לעזרה יונית החיננית

למעלה