החזרת מוקפאים

החזרת מוקפאים

היי מתוקות ושבוע מקסים לכולן, למרות שעשיתי צחוק מעצמי היום כשהלכתי לבדיקת הבטא (כי כבר באמצע שבוע שעבר קיבלתי וסת ואני ממש בעיצומו), אז כמובן שהתשובה שלילית. בכל מקרה, הרופא אמר לי שאני יכולה לנסות מחזור של החזרת מוקפאים, הוא אמר שצריך פשוט לחכות לביוץ הטבעי שיכול להיות ויתעכב בגלל הדקפפטיל. הוא לא נתן לי שום "ירק מזין", רק אמר לבוא ביום ה- 12 לתחילת המחזור. זה פעם ראושנה שאני עושה את זה, האם באמת לא מקבלים "ירקות", האם יש סיכויים בכלל החודש, או שאולי עדיף לי לקחת חודש "ניקיון"? מה אתן אומרות מניסיונכן?

היי

אין לי עדיין ניסיון עם מוקפאים כך שלא יכולה לעזור לך כרגע מקווה שאחת הבנות עם הניסיון תוכל לענות לך. שיהיה בהצלחה. ד.א שמעתי כבר על כמה מקרים שלאחר החזרה שלא הצליחה האישה נכנסה להריון ספונטני.....

liatsw1

New member
מנסיון...

בס"ד כלומר, נשאר לך רק מספר ימים עד להחזרת המוקפאים...צריך לבדוק את עובי הרירית לפני ההחזרה, היום ה-12 הוא לא ודאי שכן יתכן ואת על השפעת הדקא. אני עשיתי רק פעם אחת החזרת מוקפאים על הביוץ הטבעי וזה היה מתוך לחץ ורצון לעשות כמה שיותר מהר טיפול וזה היה בראשית הטיפולים. לדעתי זו טעות...כי אם הטיפול לא מצליח את מקבלת שוב ווסת וזה שתי ווסתות בזמן כ"כ קצר וזה רע פשוט רע לאנדו! מהמרדף של טיפול אחרי טיפול ללא הפסקה רק גרמתי לעצמי נזק כי האנדו השתולל! המלצה שלי היא לחכות בין טיפול לטיפול, לקחת דקא ורק אחרי כשלושה חודשים לקבל כדורים לעיבוי הרירית ולהחזיר מוקפאים. אבל זה תלוי ברצון שלך וחשוב להתייעץ גם עם הרופא למרות שיש רופאים שאף פעם לא יגידו לך לקחת הפסקה ! מצטערת מאוד על השלילי ומאחלת שיהיה האחרון. שנשמע בשורות טוב.

למעלה