החזרת מוקפאים

שרונה27

New member
החזרת מוקפאים

סיפרתי לכם בעבר שאנחנו מתכוונים לחזור לטיפולים. ובכן הכל קרה נורא מהר והנה ביום שישי יש לנו החזרה של מוקפאים. אשמח לשמוע ממי שיש להן נסיון במוקפאים אם יש להן איזה עצות בשבילי וטיפים. אני נורא נורא מתרגשת ומקוה שזה יצליח.

שרונה27

New member
תענו לי בבקשה כי אני נורא בלחץ

אשמח לשמוע כל דבר שיש לכם לספר לי על מוקפאים.

תוליק

New member
מצטערת שרונה

אני לא כל כך מבינה בזה - אבל תנסי לעשות חיפוש פה בפורום כי דברו על זה די הרבה - מטבע הדברים. תחזיקי מעמד.

שרונה27

New member
הייתי שמחה לשמוע מבנות איזו תמיכה

הן קיבלו כשהחזירו להן מוקפאים? האם זה היה מחזור טבעי לחלוטין או שהן קיבלו תרופות כלשהן לפני ההחזרה? האם בגלל שזה מוקפאים צריך לנוח יותר? לחמם? אני בלחץ כי אני נורא רוצה שזה יצליח.

אולה *

New member
הי שרונה!

היתה לי החזרת מוקפאים אחת. על מחזור טבעי. קיבלתי כדורי פרוגינובה לגידול הרירית. ואחרי ההחזרה - זריקות גסטון. אבל יחד עם זה יש המון סיפורי הצלחה עם מוקפאים, ואל תלחצי. בהצלחה רבה, אולה

nam

New member
הי שרונה

לי החזירו מוקפאים לפני כ- 12 יום. קיבלתי לתמיכה נרות אוטרוגסטן ובלעתי כדורי אסטרופם. עלי לציין שלמרות שאת העוברים הטריים לא קלטתי, היום קיבלתי תשובה חיובית - העוברים המוקפאים שלי (או אחד מהם) נקלטו. זהו טיפול קל ביותר. אני נחתי 3 ימים מההחזרה ואח"כ חזרתי לעבודה במלוא המרץ אך השתדלתי להיות קשובה לעצמי. לא לסחוב דברים כבדים ולא לעייף עצמי יותר מידי (אך יש לציין שלא הקפדתי על כך במיוחד). אם יש לך עוד שאלות - אשמח לענות. בהצלחה!

א ר י ק ה

New member
שאלה ל nam

שלום nam ראשית, מזל טב על התשובה החיובית ותשמרי על עצמך טוב. רציתי לשאול אותך מה זה כדורי אסטרופם. מה זה אוטרוגסטן אני יודעת אבל אסטרופם לא שמעתי. אודה על תשובתך א ר י ק ה

nam

New member
הי אריקה

תודה על איחולייך. כדורי אסטרופם אלו כדורים כחולים קטנטנים בתוך חפיסה שנראית כחפיסת גלולות. זה הורמון אסטרוגןואני משערת שנתנו לי אותם בשביל אקסטרא-תמיכה (בפעם הקודמת לא קיבלתי אותם והעוברים לא נקלטו). כך שיש לי תמיכה ענקית ברירית (6 נרות אוטרוגסטן ביום+2 כדורי אסטרופם). מקוה שעניתי לך.

א ר י ק ה

New member
אסטרופם = פרוגינובה

שלום nam, תודה, הבנתי. כדורי אסטרופם הם המקבילים של פרוגינובה שגם היא ניתנת לתמיכה הורמונית לרירית הרחם. א ר י ק ה

ברכות ואיחולים לתשובה החיובית../images/Emo23.gif

מקווה שהדימום והכאבים עברו עם קבלת התשובה. מאחלת לך אושר והריון ארוך ומשעמם טליה

שרילי

New member
הי שרונה../images/Emo20.gif

אין לי נסיון בהחזרת עוברים מוקפאים אבל לא מזמן הייתה כתבה שיש אחוזי הצלחה גבוהים יותר(אבל לא בהרבה) בהחזרה על ביוץ טבעי מאשר טיפול הורמונלי. שיהיה בהצלחה! שירלי

הי שרונה המון ../images/Emo50.gif

אין לי כול כך אינפורמציה אבל אני מקפיצה אותך שיהיה המון בהצלחה ובקלות שחר

שלום שרונה

אני עברתי פעם אחת החזרת מוקפאים וקיבלתי אסטרופם ואוטרוגסטן לתמיכה שיהיה לך

למעלה