החזרת הרישיון

החזרת הרישיון

נשלל לי הרישיון בבית המשפט (הסעתי שלושה אנשים), וביום שלישי זה יהיה חודשיים בדיוק לשלילה שלי - בדיוק העונש שנגזר עלי. מאיפה אני צריך להביא את הרישיון שלי ? (אני גר בירושלים) האם צריכים להכין לי אחד זמני וישלחו לי בדואר רישיון חדש או שמא יחיזרו לי את אותו הרישיון ? כמה כסף אני צריך לשלם על החזרת הרישיון ? תודה לעונים

buda11

New member
עד כמה שאני יודע

לחבר שלי גם לקחו את הרשיון ואחרי התקופה של העונש הוא הלך למשטרה להביא את הרשיון, תתקשר למשטרה ותשאל אותם מאיפה בדיוק.

simba32

New member
ממשרד הרישוי

יום אחרי שנגמרת השלילה שלך (כלומר, ביום רביעי) אתה יכול לגשת למשרד הרישוי ושם ינפיקו לך רשיון זמני. אחרי שתשלם אותו תקבל בדואר רשיון קבוע.

buda11

New member
כנס..

חידוש רשיון נהיגה לאחר שלילה נהג שנפסל מלהחזיק רשיון נהיגה ע"י משטרת ישראל מקבל את רשיונו במשטרה בלשכת התנועה נהג שנפסל מלהחזיק רשיון נהיגה ע"י משרד הרישוי מקבל את רשיונו במשרד הרישוי שבו נלקח רשיונו נהג שנפסל ע"י בית משפט עליו להמציא טופס הפקדת רשיון, כתב אישום וגזר דין ולפי החלטת בית משפט יש להתייחס הפניה למשרד הרישוי עם המסמכים החל מיום לאחר תאריך סיום השלילה http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/3?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_22&actionType=browse#7_0_CS

למעלה