החזרת אהוב

החזרת אהוב

אני הייתי רוצה לדעת בבקשה איך לעשות כישוף שיחזיר אלי את חברי לשעבר. זהו לא כישוף שחור כי הוא טוען שהוא אוהב אותי ותמיד יאהב יותר מכל אחת אחרת אך משהו על טבעי מונע מבעדו לחזור אלי. עזרו לי בבקשה. B-)

יופיאל

New member
תתעוררי

אם הוא לא רוצה להיות איתך , תשאירי את זה כך ותתקדמי ההלאה. את גם היית רוצה שמישהו יכריח אותך להיות עם מי שאת לא רוצה???? כל דבר שתעשי יחזור אלייך , ואין כזה דבר ``משהו על טבעי מונע מבעדו לחזור אלי`` כנראה אין לך שום מושג במאגיה , את לא יודעת איזה נזק את יכולה לגרום לעצמך ולקורבנך - חברך לשעבר. את לא יכולה להכריח מישהו לאהוב אותך , זה כבר לא תהיה אהבה. ובעצם , את בכלל יודעת מה זאת אהבה - אהבה היא לתת , אם את באמת אוהבת אותו את תתני לו לעשות מה שהוא רוצה ולא תכפי עליו את רצונך. כשאהבה באה מצורך מסויים היא כבר לא אהבה אמיתית כי הצורך הוא שלך , והאהבה שלך היא האהבה לעצמך ולא אליו. אהבה שנובעת מצורך זה מצב שאת אוהבת אותו רק בגלל שאת אוהבת את עצמך כשאת איתו , את אוהבת את ההרגשה שהוא נותן לך , אך את לא באמת אוהבת אותו... if you love someone , set him free אם יש ביניכם אהבה אמיתית ולא אהבה תלותית=אהבה אנוכית אז הוא יחזור אלייך , כי שום דבר לא יעמוד בפני אהבה אמיתית. באור ואהבה , יופיאל המלאך

ליופיאל המלאך

תודה לך על החיזוק ודברי החוכמה.יש משהו בדברך. אני אחשוב על מה שרשמת לעומק. B-)

יופיאל

New member
בבקשה B-)

אני שמח שלקחת את דברי לתשומת ליבך יש בך רצון אמיתי להקשבה וללמידה גם כשאת במצב קצת קשה , וכך באמת מתפתחים. שיהיה לך בהצלחה :)

m_l

New member
אהוב

לאהוב שהלך יש סיבות ללכת,ואחת מהן היא לאפשר לך לקבל משהו מתאים יותר וממלא יותר. אל תצטערי והיי מוכנה לקבל אושר בקרוב.

למעלה