החזרת אהבה

nire123

New member
החזרת אהבה

הי. איך אני יכול לגרום למשהי להיזכר במה שהיא הרגישה אלי לפני חודש.. אני די נואש וברור לי שאם אני אתקשר אליה אז זה בכלל יהיה חסר סיכוי.. תודה מראש, ניר

Bastat

New member
החזרת אהבה - תשובה

דווקא אני מאוד ממליצה על הדרך הישנה והטובה - תתקשר תחזר ותזכיר לה מה היא הרגישה לפני חודש... אל תהיה נואש ואף פעם אל תשלול משהו מראש עוד לפני שעשית/ניסית אותו. אני ממש לא בעד כישופים להחזרת אהבה - מבחינתי זה לכבול מישהו או מישהי באנרגיית אהבה שהם/ן לא מעוניינים בה, כי הרי בורכנו ברצון החופשי ובאם היא או הוא בחר מרצון חופשי לא להיות עם מישהו לא נראה לי שלכבול בכח וללא ידיעתו זה הדבר הנכון לעשות.... ותחשוב על זה

neophile

New member
זה מצחיק ועצוב

שיש אנשים ששונאים את עצמם ומחפשים לאהוב ולהיות נאהבים , בדיוק האנשים שמחפשים כישופי אהבה. (לא מופנה לכותב ההודעה)

Bastat

New member
יותר עצוב :(

לפי דעתי בהרבה מקרים (והרבה מהם אני קוראת פה בפורום) זה יותר עצוב מאשר שמח שאנשים משחקים עם אנרגיות וכוחות שהם לא מבינים את השלכותיהם ובזאת פוגעים בסובבים אותם ובעצמם

אני לא מתאפקת

ולמרות שאני מסכימה אם הכותבים שהגיבו לך. בכל זאת אתן לך מתכון אשר מתוארך למאה החמישית לספירה: "אם בקשתה לתת אהבת איש בלב אשה קח שני טסי נחושת וכתוב עליהם שמות המלאכים האלה משני עבריהם: עוזיאל, חננאל, פצציאל, ישעיאל, דלקיאל, ארפדא, מראות, ריפיפיס, אמניאל, נחמיאל, פרזירום, ענבאל ושם האיש והאישה ואמור כך: מבקש אני מכם המלאכים המושלים במזלות בני אדם וחוה שתעשו רצוני ותקריבו מזל (כאן אתה אומר את שמך ושם אימך X בן Y) לאשה (כאן את שם הבחורה ושם אימה, X בת Yׂ) וישא בעיניה חן וחסד ואל תתנו לה רשות להיות לאדם חוץ ממנו. ותן אחד בכבשן של אש ואחד במקוה המים שלה. ועשה כן בעשרים ותשעה לחדש בכלות הירח והזהר והשמר מאשה ג' ימים ומיין ומכל בשר". אחרי שהעתקתי את כל זה, ספר לי לפחות אם זה עבד...

גל סופר

New member
גם אני לא מתאפק

אלא להזהיר שהמידע הזה נלקח מספר הרזים. אני דיי בטוח שהוא לא שפן נסיונות של אף אחד, נסי את זה על עצמך לפני שאת נותנת זאת במיוחד אם את טועה בניסוח וכותבת "עוזיאל" במקום "עזזיאל". ובמיוחד שנכתב מפורשות תחת החלק המכונה "הרקע השני" בספר הרזים ש: "ואם בקשת לשאול דבר מכל העומדים במעלות הרקיע השני [מה שנתת עומד במעלת הרקיע השני תחת מעלה שניה], נקה עצמך שלשה שבועים ימים מכל פרי דקה ומכל מיני דקה וגסה ומיין וממיני דגים ומכל מוציאי דם ואל תקרב אל אשה בטומאתה ועל כל נפשות מת לא תבא ואל תקרב אל צרוע ואל זב והשמך מקרי ומשכבת זרע ונצור פיך מכל דבר רע ומכל חטא וקדש עצמך מכל חטא. "

אורי רז

New member
כן, ספר כשפים יווניים חביב.

אין כמו הקרבת תרנגולים לבנים, תפילות להליוס, ותחינות בפני מלאכי גלגל המזלות.

neophile

New member
כישוף הוא אותו כישוף בכל התרבויות

תפילה להליוס,איפה? אני רואה כאן תפילה לחן ולחסד

RainBird

New member
"כישוף הוא אותו כישוף בכל התרבויות" אני חושב שזה משפט ההכי לא מבוסס וההכי שצריך "לדעתי" בהיסטוריית הפורום. מזל טוב.

neophile

New member
../images/Emo13.gif

עוד שיא לספר ! יש הבדל בסוג ובאיכות הכוחות שפונים אליהם במסורות השונות אך הטכניקה של הפנייה לאותם כוחות היא אותה טכניקה מבחינה פסיולוגית-פסיכולוגית. כמובן שאני נוקט נקודת ראות כאוטית-שאמאנית . מבחינת רוב האנשים זאת האמת !

RainBird

New member
מבחינת רוב, לא פירושו אמת חדה ויחידה. יש הרבה מודלים של כישוף שונים. לא כל התרבויות פונות אל כולם. אתה רשאי לקרוא מאמר מאיר עיניים מוויקה-ישראל.

neophile

New member
יש מודל אחד בלבד!

זה לא פותח את הלינק וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה , גם מגוגל זה עושה אותו הדבר - מראה דף חלק (לצומת לבך אלון) אם אני זוכר נכון המאמר באתר של אלון מתורגם מכאן
"Are there spirits?" "In the spirit model, yes." "And in the energy model?" "In the energy model there are subtle energy forms." "And what about the psychological model?" "Well, in the psychological model we are dealing with projections of the subconscious." "What happens in the information model, then?" "In the information model there are information clusters." "Yes, but are there spirits now or not?" "In the spirit model, yes." This logical loop is, of course, usually experienced as a pretty frustrating exercise; but while the asker claims that the magician is trying to avoid the issue he is at the same time overlooking the fact that he himself is basically only restating the old yen for absolute, "objective" truths - not really a quantum magical approach, to say the least. However, the aspiring cyberpunk magician of today cannot expect to be spared the pains of coming to terms with the notion that freedom and dogma are mutually exclusive.​
לדעתי יש מודל אחד בלבד! וזה המודל שנכון לך

אצלי האתר עולה בסדר גמור

(אגב, נהוג לכתוב "תשומת לבך"). ובעניין המודלים - ל"כישוף הכאוטי" יש בעיה גדולה, ושמה הוא פוסט-מודרניזם. הכישוף הכאוטי מעלה את תפישת העולם הפוקפקת הזאת על נס, ובה לטעון שאין אמת, הכל יחסי, וש"המודל היחיד שקיים הוא זה הנכון לך". מעבר לכך שזה פשוט לא נכון, זה גם מסֻכּן. בכל הנוגע לחברה ופוליטיקה, הפוסטמודרניות משחיתה כל חלקה טובה - אבל יש לכך תקנה. בכישוף, לעומת זאת, הסכנה גדולה הרבה יותר. עיסוק במאגיה בלי קוהרנטיות וידיעה ברורה של מה אתה עושה ולמה (קרי, ידיעת האמת) הוא לא אחראי. קיימים מודלים שונים לכישוף. הם נובעים מתוך ראייה שונה של המציאות ומקיימים הלכה למעשה פרקטיקות שונות, ולעתים סותרות. לגיטימי ללמוד מכֻּלם (או חלקם) ולבחור מה מאמצים - אך רק מתוך הבנה שלמה ככל הניתן של הקונטקסט הרעיוני שבו הפרקטיקות האלה קיימות. להפשיט את הפרקטיקות מהקונטסט הזה ולהלביש אותן בתחפֹּשת פוסט-מודרנית במקום הוא מעשה לא מוסרי, לא אחראי ומסֻכּן. זאת, על כל פנים, דעתי. שבוע טוב, -רובין עוטה המגבת.

neophile

New member
זה לא המשפט...

"בה לטעון שאין אמת, הכל יחסי" המשפט הוא: אין-אמת ה-כל אפשרי. המילה אין תומנת בחובה מיסתורין רבים...רק בחינה שיטחית תביא מסקנה שזה אישור לעשות ככל העולה על רוחך. "ולבחור מה מאמצים - אך רק מתוך הבנה שלמה ככל הניתן של הקונטקסט הרעיוני שבו הפרקטיקות האלה קיימות." לא מסכים איתך...יש גישות שזה יעבוד איתם , יש גישות שזה מיותר לחלוטין למשל בשאמאניזם הלמידה של השורשים היא אינטואיטיבית על ידי תיקשור עם רוחות\חלקים אפלים יותר של עצמך. זה לא חייב להתרחש במסגרת של טקס , גם ארועים מהחיים יכולים להתפרש ברובד רוחני יותר המסורת הפורמלית התפתחה ככה שמנהלים חיי ציווילזציה "מסודרים" כשהטקסים משמשים להכרה עם הצד האפל שמודחק . המסורת השאמאנית לא קשורה בכלל לחיי הציווילזציה כפי שאנחנו מכירים אותם,עובדה שהסדר והפורמליות לא חשובים בה כלכך ובכלל הציווליזציה שלנו דיי רקובה .

gwizard

New member
בשבילך אולי

הלינק לאתר שלי נפתח בסדר גמור, לא מבין למה התקלת בבעיה. הלינק אותו אתה נתת ממש לא קשור למאמר המתורגם כי המאמר המקורי הוא של azaz cythrawl ומה שאתה נתת זה של u.d. frater - אדם אחר לגמרי. האם כל כך קשה לך לקבל שכל עולמך הוא כאין וכאפס בעיני אדם אחר ? הייתי אומר בעיית אגו....

אורי רז

New member
במקומות אחרים בספר

בכל זאת, טקסט קצת יותר גדול מהציטטה שהובאה ללא מקור, ללא הקשר, וללא הסבר - כמו שאתה רגיל ואוהב. יש כאן תפילה לחן ולחסד - אבל למי היא מופנית ? האם זה מתיישב עם האמונה היהודית ? אם כן, הסבר, פרט, והדגם. אם לא, כיצד זה מתיישב עם הטענה כי כישוף הוא אותו כישוף בכל התרבויות ?

neophile

New member
אנחנו נגיע לסוגייה הבלתי נמנעת

האם תורת הקבלה היא יהודית? האם תורת הקבלה מתישבת עם האמונה היהודית? כישוף הוא השימוש הראציונלי("מדעי") באמונה (שהיא תחושה ) לכל תרבות יש האמונות שלה , אך המדע הוא אותו מדע. כמובן שהאמונות לא מנותקות מהמדע וכל התקדמות מדעית משנה את תפיסת האמונה . כנראה שפעם ההבחנה בין קבלה יהודית להרמטית היתה פחות ברורה ממה שהיא כיום.

למעלה