נוסטרדאמוס
New member
החזרי נסיעות
הינני גר בחדרה והציעו לי עבודה בפ"ת. החזרי הנסיעות הרשומים בחוזה שנשלח אלי לעיון הינם בגובה של כ- 350 ש"ח. לעומת זאת, ישנו סעיף שרשום בו: "במידה והעובד יתבקש לנסוע בתחבורה ציבורית לצורך ביצוע עבודתו אצל המעסיק, יפצה המעסיק את העובד בגין הוצאותיו". האם מישהו יכול להגיד לי לפי מה נקבעים החזרי הנסיעות
אם אני מגיע עם רכב פרטי שלי, מה קורה במצב כזה
עלות נסיעה בתחבורה ציבורית ממקום מגורי לפ"ת, הינם: אוטובוס פנימי - 4.7 ש"ח (אני חושב, מזמן לא נסעתי באוטובוסים) אוטבוס בין עירוני - 14.8 ש"ח הווי אומר שלכל יום - הלוך וחזור - אני אמור להוציא 4.7 + 14.8 + 4.7 = 24.2 * 2 = 48.4 ש"ח. אם אני מכפיל זאת ב- 22 ימי עבודה (בממוצע) יוצא - 1064 ש"ח רכבת לעומת זאת עולה: אוטבוס פנימי לרכבת - 4.7 ש"ח רכבת לתל אביב ומשם לפ"ת - כרטיסיה של 12 נסיעות (יוצא הכי זול) 205 ש"ח הווי אומר שלחודש עבודה (22 ימים) - הלוך וחזור - אני אמור להוציא 206.8 (אוטובוסים) + 820 (רכבות) = 1026 ש"ח. ידוע לי שלכל חברה יש את התעריף שלה לגבי החזרי הנסיעות, אך האם ישנו מינימום של החזרים
הינני גר בחדרה והציעו לי עבודה בפ"ת. החזרי הנסיעות הרשומים בחוזה שנשלח אלי לעיון הינם בגובה של כ- 350 ש"ח. לעומת זאת, ישנו סעיף שרשום בו: "במידה והעובד יתבקש לנסוע בתחבורה ציבורית לצורך ביצוע עבודתו אצל המעסיק, יפצה המעסיק את העובד בגין הוצאותיו". האם מישהו יכול להגיד לי לפי מה נקבעים החזרי הנסיעות