החזרי מס

שירZ

New member
החזרי מס

שלום, אשמח מאוד לדעת.. מה דין החזר מס לילדים לקוי למידה? נשאלתי רבות בשבועות האחרונים בנושא,מאחר והמידע שיש ברשותי כנראה אינו קביל כבר במס הכנסה.. אשמח לדעת האם הומצא חוק חדש שמחייב את מפקחי מס הכנסה לצמצם את החזרי המס בגין ילד לקוי למידה ADHD אשר ברשותו כל המסמכים המעידים בלקותו. לפי מה שהצלחתי לברר עם המפקח נאמר לי שאין יותר החזרי מס מתחת לשנת 2003- מאחר והיו יותר מדי תביעות ..והוחלט לצמצם אתההחזרים ולהגביל לשנת 2003 והלאה, והחישוב נעשה בצורה אחרת כיום. לשאלתי- האם זה נכון? כי לפי מיטב הבנתי אנשים תבעו וקיבלו עד 6 שנים אחורה האם יצא חוק חדש שמחייב את המפקחים לשים הגבלה לקבלת ההחזרים? והאם הם בכלל מוסמכים להחליט מי יקבל כמה? במידה ויש חוק כזה או הוראה כל שהיא אשמח לקבל קישור או העתק של מסמך זה. תודה מראש...

mstern

New member
תשובה

אני לא מכיר את מה שאמרת ונשמע לי מאוד תמוה, באיזה פקיד שומה? מה שם המפקח? עיניינית, ממש עכשיו לקוחה שלי קיבלה זיכוי בגין 1998, שאומנם ירקנו דם בשבילו אבל בסוף קיבלה.

mgmeshu

New member
תשובה

ייתכן ומגיע לך החזר מס וצריך לבדוק את כל הנתונים. אני רואת חשבון שמתעסקת בהחזרי מס ואשמח לעזור לך לקבל את המגיע לך ליצירת קשר 0523-555329

למעלה