שלום רב! ברצוני לברר איפה ואיך אני בודק אם מגיע לי וכמה על מכירת ניירות ערך בשנים 2003 ו- 2004. הבנתי שיש חברה בשם "מסטק" איך אני פונה אליהם ליצירת קשר, או דרך אחרת לקבל החזרי מס מניירות ערך. תודה מראש ראובן
לא כל אחד יכול להתעסק בזה. למה, יוסי, יש לך אפשרות לבדוק ניכוי במקור מול מס מחזור ב-2003? ומה עם ליפו פיפו למי שמשקיע יותר מהמשקיע הקטן. האתר של מסטק:http://www.mustech.co.il תבקש את גבי ותמסור לו ד"ש ממני.
יש פירמות העוסקות בהחזרי מס המסוגלות להתמודד עם זה באופן כללי, ככל שתיק ניירות הערך שלך יותר מסובך, היתרון היחסי של המומחים בתחום בולט יותר. מסטוק היא אחת הפירמות המתמחות בנושא, ומומלצת על ידי מנהל הפורום
כוונתי שמכרתי ניירות ערך בהפסד וגם ברווח ולעניות דעתי על רווחים גבו ממני מס אבל הפסדים לא נראה לי שקיבלתי קיזוז וגם ביצעתי מכירה רעיונית בתחילת השנה. מקווה שהבהרתי את עצמי והייתי שמח לברר איפה אני בודק אם הבנק אכן קיזז לי נ.ע שמכרתי ברווח לעומת מה שמכרתי בהפסד(והיו הרבה כאלה) בתודה מראש.