החזרי מס ניירות ערך

נדנד

New member
החזרי מס ניירות ערך

שלום רב! ברצוני לברר איפה ואיך אני בודק אם מגיע לי וכמה על מכירת ניירות ערך בשנים 2003 ו- 2004. הבנתי שיש חברה בשם "מסטק" איך אני פונה אליהם ליצירת קשר, או דרך אחרת לקבל החזרי מס מניירות ערך. תודה מראש ראובן

מה זאת אומרת מגיע לך?

מגיע לך ממי? אם ניכו לך יותר מדי מס הכנסה בעת המכירה אולי מגיע לך החזר בזה יכול לטפל כל מי שמתעסק בהחזרי מס (רואה חשבון/ יועץ מס)

mstern

New member
ממש לא נכון

לא כל אחד יכול להתעסק בזה. למה, יוסי, יש לך אפשרות לבדוק ניכוי במקור מול מס מחזור ב-2003? ומה עם ליפו פיפו למי שמשקיע יותר מהמשקיע הקטן. האתר של מסטק:http://www.mustech.co.il תבקש את גבי ותמסור לו ד"ש ממני.

מקבל את התיקון

יש פירמות העוסקות בהחזרי מס המסוגלות להתמודד עם זה באופן כללי, ככל שתיק ניירות הערך שלך יותר מסובך, היתרון היחסי של המומחים בתחום בולט יותר. מסטוק היא אחת הפירמות המתמחות בנושא, ומומלצת על ידי מנהל הפורום

נדנד

New member
אולי לא הסברתי את עצמי היטב...

כוונתי שמכרתי ניירות ערך בהפסד וגם ברווח ולעניות דעתי על רווחים גבו ממני מס אבל הפסדים לא נראה לי שקיבלתי קיזוז וגם ביצעתי מכירה רעיונית בתחילת השנה. מקווה שהבהרתי את עצמי והייתי שמח לברר איפה אני בודק אם הבנק אכן קיזז לי נ.ע שמכרתי ברווח לעומת מה שמכרתי בהפסד(והיו הרבה כאלה) בתודה מראש.

למעלה