החזרים ממס הכנסה

Roniti10

New member
החזרים ממס הכנסה

אני מעוניינת שאיש מקצוע יעבור על תלושי השכר (או טופס 106?) שלי מ-5 השנים האחרונות וידאג לכך שאקבל החזרים ממס הכנסה (מגיעים לי סכומים גבוהים לאחר חופשות מאולצות ללא שכר ועוד). א. למי עלי לפנות - לרואה חשבון או יועץ מס, והאם אני יכולה בעצם לגשת למס הכנסה ולעשות זאת בעצמי? ב. מה לדעתכם עלות פניה לאיש מקצוע בנושא זה? תודה.

לא משנה

לא משנה למי תפני רו"ח או יועץ מס וזאת בהנחה שאת בוחרת אנשי מקצוע טובים. אישית לא הייתי פונה למס הכנסה על מנת לקבל יעוץ מהם. לא משהו אישי אבל בכל זאת לא מוציאים משהו מלוע הארי כאשר הוא לא תחת הרדמה מלאה הלא כן? שורה תחתונה התוצאה אמורה להיות זהה.

PINIZ

New member
הסכוי והסיכון

1. את עכולה לעשות זאת בעצמך ולהיעזר בחוברות "דע זכויותך" . 2. הטיפולמ של איש מקצוע הינו מקצועי וייתכן כי בעזרתו תשיגי יותר. 3. איש מקצוע לא עושה מלאכתו בחינם.

sapir21

New member
Do it yourself

בעבר פניתי לפקיד תאומי מס לשכירים במשרד מ"ה באיזור מגורי (נתניה). פקיד מ"ה עבר אתי על הטופס במלואו, זה לקח כמה דקות וקבלתי החזר תוך עשרה ימים. אז היו לי כמובן רק תלושי שכר ואישור קופ"ג על הפקדות. בגדול, חותמים על אמיתות הפרטים שמסרת בההצהרה העצמית וזה מספיק. אין עלות (ישירה:)) לשירות זה. "מרבה נכסים..." - ישקול פעמיים.

למעלה