החזרה

gesta

New member
החזרה

שאלה לי להבהרת העניין, מאחר ואין לי רופא לדבר איתו אני בטוחה שהניסיון של כולכם יועיל לי באותה מידה... השבוע התקיימה החזרה לפונדקאית שלי. היא טוענת\ שביומיים הראשונים יש להמנע מכל מגע גופני אבל לאחר מכן, מותר לקיים יחסים "וגניליים" כהגדרתה האם זה נכון? או האם צריך להמנע מכל מגע שהוא במהלך השבועיים הראשונים?

מיקי1212

New member
תראי ...

למשל בפורום של זיידמן בדוקטורס הוא אף מעודד קיום יחסים לאחר ההחזרה (כמובן לא ביומיים הראשונים) ואף אומר שזה יכול לעלות את הסיכויים ... אם את שואלת אותי אני שומרת ויש כאלה ששמעתי ששומרות גם עד שבוע 8 ויותר .... אבל אולי סתם פחד ? ? ? לא יודעת ... אולי כן יהיו רופאים שיצודדו בגישה השמרנית אבל בטוח שזה לא חד משמעי וכאן או לכאן ולדעתי הכי הכי חשוב זה שהיא תרגיש טוב עם עצמה ... אז אם זה עושה לה טוב ... אז כנראה שזה רק לטובה .... שיהיה המון המון בהצלחה מיקי

חדוהיוס

New member
למיקי

את בטוחה שההמלצה לקיום יחסי מין רלוונטית לגבי פונדקות שכן הפונ" בעת ההחזרה מוכנה מבחינה הורמונלית ויכולה להקלט להריון אם לא תשמור..מה שכתבת לא נראה לי הגיוני...

מיקי יקירה

לאישה שעושה החזרה לעצמה זה סיפור אחר, אבל פה מדובר בפונדקאית שאמורה להרות לזוג מיועדים. הסיפור שונה לחלוטין! אסור פשוט אסור, היא מלאה בהורמונים שאם לא נתפסה מההחזרה היא יכולה להרות מאותו אחד שניהלה איתו יחסי מין. פשוט אסור!היא מחוייבת להליך מאוד רגיש ואחראי מן הראויי בתקופה זו לשמור על איפוק מיני.

angel Mom

New member
גסטה...

קודם כל בהצלחה! דבר שני גם אני פונדקאית ושמעתי שעדיף להמנע מיחסי מין בתקופה של 3 חודשים הראשונים. אבל שוב כמו שמיקי כבר ענתה לך , הדעות הן שנויות יש הממליצים ויש שלא. ושוב בהצלחה!

מירבי*

New member
היי ג'סטה

ראשית, הרופא שביצע את ההחזרה לא נתן לפונדקאית הנחיות בעניין הזה? ברוב החוזים יש סעיף האומר שיש להימנע מיחסי מין מוסת אחרונה ועד 21 יום לאחר הטיפול. ז"א, שבוע אחרי ההחזרה וגם אז רק יחסי מין מוגנים כדי למנוע אפשרות להדבקה במחלות ויראליות בהצלחה וחג שמח!

חדוהיוס

New member
החזרה../images/Emo193.gif

שבוע שעבר הפונ" שלי עברה החזרה עי" דר" רזיאל הידוע והונחתה במפורש להמנע ממגע במשך 14 יום . לידיעתך. בהצלחה....

milamark1

New member
לנו גם אמרו להימנע מיחסי מין

שבועיים מיום ההחזרה ( זאת אומרת עד בדיקת בטא) ולאחר מכן אין לי מושג. לדעתי רופא המטפל צריך לתת הנחיות. בהצלחה רבה

אני זוכרת באופן אישי

הוראה מפורטת מדוקטור ארליך שלא לקיים יחסים לפחות עד שנערכת בדיקה האם אני הרה. הלא הפונדי מופגזת בהורמונים והיא עלולה להכנס להריון טבעי. בכלל זו בעיניי חוסר אחריות לקיים יחסים עד שהריון נקבע וגם אחרי שנקבע הריון מזמן ההחזרה, רק אחרי התייעצות עם הרופא!! אני מציעה שתודיע לפונדי שלך שתמנע מקיום יחסים לפחות עד אחרי הבדיקה שאומרת האם היא הרה מאותה החזרה או לא, ואז הרופא יודיע לה מה אפשר לעשות בהמשך. חג שמח ו

gesta

New member
ביהור העניינים

להריון היא לא תכנס זה בטוח, מאחר והיא טורחת ליידע אותו בצורת היחסים שהיא מקיימת...... היא מודעת לחשיבות ולאחריות וזאת לא הבעייה חשבתי שכל צורת מגע אסורה אז נראה לי שיהיה בסדר... :)

למעלה