החזרה 8- בטא שלילי

נעמה532

New member
החזרה 8- בטא שלילי

היי בנות,

היום קיבלתי תשובה שלילית להחזרה מס' 8.
בעברי 2 הפלות בשבוע 6 (לפני דופק).
עד היום טופלתי אצל דר' בר חוה, וכרגע חושבת אולי לנסות את מזלי במקום אחר.
מבולבלת מאוד, ומתחילה כבר להתייאש!!
רוצה לברר במסלול הדסה עין כרם, שמעתי שיש שם הצלחות רבות, עם זאת מפחדת שלא אוכל להגיע לירושלים כשאצטרך (גרה במרכז).
יש למישהי טל' ישיר לקביעת תור/בירור פרטים? אף אחד לא עונה לי שם.
בנוסף, אשמח לשמוע המלצות על רופאים אחרים באזור המרכז.

תודה וחג שמח

להלי88

New member
הי נעמה

מצטעת לשמוע על השלילי. באסה קשה.
האם עשו לך בדיקות מקיפות לפני ההחזרה האחרונה?
אישית אני יכולה להמליץ לך על המסלול שעשיתי בפדיוס. הרופא שליווה אותי הוא זיידמן (עובד בת"א). מאחלת לך שתצליחי בפעם הבא !

נעמה532

New member
תודה רבה

עשיתי את כל הבדיקות האפשריות!!
לפני ההחזרה ביצעתי צילום רחם,היסטרוסקופיה,פיפל,דיקור- ה-כ-ל תקין!!
כבר לא יודעת מה לעשות!!

איפה ההחזרות ש מתבצעות במסלול של זיידמן? בארץ? בחו"ל?
ואם יש מוקפאים, צריך לטוס או שמביאים אותם לארץ?

ושוב תודה לך:)

להלי88

New member
תשובה

כל התהליך מול פדיוס נעשה שם, בקפריסין. אין אישור להביא מוקפאים כי אף מרפאה לא מוכנה להרים את הכפפה (הגעתי עד לאחראי על הנושא במשרד הבריאות).
מצד שני אפשר להשיג טיסות זולות יחסית ואפשר להשאר רק כמה שעות ולחזור בערב. קחי בחשבון שהכל שם נעשה מול המרפאה בפדיוס והליווי של זיידמן הוא מינורי ביותר.

מצטערת על השלילי מבטיחה מאוחר יותר לכתוב לך מסר למה לדעתי לא לשנות מסלול.....
איילת

נעמה532

New member
מחכה למסר ממך:)

היי איילת,
אשמח לשמוע למה עדיף לי להישאר אצל בר חוה?
כבר אובדת עצות ומיואשת נורא!

תודה:)

מצטערת על השלילי מאד נעמה

את יודעת, לא תמיד זה המסלול, לא תמיד זה הרופא. אני הייתי משנה רופא, לאו דוקא מסלול, דווקא בגלל הפסיכולוגיה שבדבר.

נעמה532

New member
גם על זה חשבתי..

אני מבולבלת נורא!
מצד אחד לא רוצה לעבור ממנו, ומצד שני אני אומרת לעצמי "משנה מקום משנה מזל".
מקווה להגיע להחלטה הנכונה.

חג שמח וכשר:)

Mיש

New member
אויש - איזה כאב

אני גם גרה במרכז
ואת הטיפולים עשיתי בהדסה עין כרם
הבדיקות נעשו כאן במכבי
וכשהיה צריך נסעתי לי-ם

ואני עוד נסעתי בתחבורה ציבורית ..
אפשרי - לא נורא - רק לוקח המון זמן

בהצלחה
היכן שלא תהיי

אני גם מאזור השרון ועשיתי בהדסה עין כרם.

אין הרבה נסיעות לירושלים, אחת או שתיים.
אני נסעתי לייעוץ הראשון, ואת כל המעקב עשיתי בקופה, ופיקססתי את התוצאות. האחות היתה מתקשרת אלי ומדריכה אותי.
כל זה היה עד הטיסה. יומיים לפני הטיסה הטכנאית ראתה פוליפ וחששתי שזה יפגע בהחזרה אז נסעתי שוב להדסה כדי שהרופא יראה גם ויגיד לי מה דעתו. הוא אמר שזה לא יפגע בהשרשה ואכן כך היה.

Bר55

New member
גם אני עברתי 8 החזרות.

מתוכם, 2 הריונות שהסתיימו בשבוע 6 - גם כן, לפני דופק.
גם ב- אסות'א רשל'צ.
אישית, פרשתי מהמירוץ ....

מה דעתך לנסות את ד'ר באום? יש לו *ידי זהב ולב זהב*.

נעמה532

New member
תודה רבה לכן בנות:)

מצטערת שלא יכולתי לענות, אתן יודעות.. החג לא כל כך מאפשר :)
Bר55 מצטערת לשמוע שוויתרת על החלום, מקווה בשבילך שתקבלי את הכוחות לשוב למסע הלא פשוט הזה ושסוף סוף תצאי בידיים מלאות!!

ולכן בנות, תודה לכן על התמיכה, אין על הפורום המקסים הזה!!
נשארתי מבולבלת, עדיין לא החלטתי אם ללכת על הדסה או להישאר אצל דר בר חוה או בכלל מישהו אחר.. רק יודעת שאני לא מוותרת!!!

שיהיה לנו חג שמח!!!

עברת הרבה

מצטערת על כל מה שעברת....
האם כל הטיפולים האלו הם עם תרומה?

אני ממליצה לך ממש בחום על מסלול הדסה, טיפול מאוד מקצועי גם בהדסה וגם בצ'כיה, ומאוד מסודר. אני עברתי לא מעט מסלולים, ומצטערת כל כך על הזמן והכסף שבזבזתי במקומות אחרים...
אין לך מה לחשוש מהנסיעות, כעקרון את צריכה להגיע פעם אחת בלבד לירושלים ואני חושבת שעכשיו גם את זה לא, אני יודעת שהם התחילו לעשות גם פגישות לפתיחת תיק בתל אביב, תבדקי באתר שלהם. בכל מקרה את כל המעקבים את עושה בקופה ומפקססת להם. יש עוד אופציה - ד"ר שופרו שעבד עד לא מזמן בהדסה עבר למרכז, והוא גם עושה הכנה להחזרה בצכיה, והוא רופא מעולה, ומאוד נוח לעבוד איתו - את מדברת איתו ישירות בלי צבא של מזכירות ואימיילים והודעות...

אם אין לך את הטלפון של הדסה תתקשרי 02-6777174/5/6 עד השעה 3 בצהריים, ותבקשי לדבר עם האחיות.

את לא מסרת הרבה פרטים אבל בכל מקרה אחרי שתי הפלות ובמיוחד אם זה מתרומה צריך לעשות בירור מאוד יסודי להפלות חוזרות. זה חשוב בכל מקרה לפני שממשיכים.

נעמה532

New member
היי יוסמיטית

כן, כל ההחזרות הן מתרומה.
בדיוק עכשיו דיברתי עם בחורה בשם צורית (אם אני לא טועה) מהדסה, ממשיכה עדיין להתלבט..
וכמו שאני מכירה את עצמי, אני אשאר אצל בר חוה- פשוט מאמינה בו!!!
אעשה בירורים לגבי ההפלות, אקבע תור לקופרמינץ, ונמשיך הלאה..

תודה, פשוט אין עליכן

אפשר לשאול שאלה? מה בר חוה אומר?

למה הכשלונות? אני ראיתי שלפעמים כשהולכים לרופא אחר - חשיבה אחרת - רעיונות נוספים.
לא יודעת, הלב אומר לי שאם את צריכה תרומה חדשה צריך גם רופא חדש.
את משלמת מספיק כסף. מבחינה כספית שווה לך להישאר במנור כי את מקבלת הנחה.

נעמה532

New member
בר חוה

היי,
בר חוה לא יודע למה הכשלונות/הפלות, הוא זרק לי "את צריכה לחשוב על דרכים נוספות"...
ומבחינתי, אם היו 2 הריונות מתוך 8 החזרות זה אומר שהגוף שלי יודע לקלוט הריון ורק צריך לדעת איך לשמור עליו, ומבחינתי זה להמשיך לנסות עד שיצליח, כרגע לא מוכנה לחשוב על דרך אחרת או לוותר..
מקווה שאני לא סתם מתעקשת ובסוף זה ישתלם לי.
אני עדיין לא החלטתי מה אני עושה, אם להישאר אצלו או לעבור.
הראש אומר לעבור, הלב אומר להישאר:(

אבל איך את יודעת

שההפלות הן בגלל שמשהו אצלך לא בסדר? אולי היתה בעיה כרומוזומלית בעוברים ולכן ההפלות?
הגוף יודע להפיל לבד עוברים לא תקינים.

נעמה532

New member
הלוואי והייתי יודעת מה גרם להפלות

אני רוצה לחשוב שהיתה בעיה כרומוזומלית בעוברים ולכן הם נפלו.
לגבי הדסה, אחרי שדיברתי עם צורית, התחלתי לחשוש מכמות העוברים שהם מבטיחים... 6 ביציות אבל רק 4בשלות ורק 2 בדרגה A, ז"א שאם יש רק 2 טובות, הם לא יתנו לי פיצוי ויביאו לי עוברים חדשים... לא חושבת שאני יכולה לקחת את הסיכון הזה! למרות שהיא אמרה שכנראה אקבל יותר, אבל אף אחד שם לא מבטיח לי כלום.
ואצל בר חוה אני מקבלת 4 עוברים טובים מלכתחילה, ותמיד קיבלתי יותר.
זה בגדול ההתלבטות שלי.

נדיר שמקבלים רק שני עוברים

בדכ מחזירים שניים ונשארים עוד מוקפאים. חבל שתפספסי בגלל זה... הביציות של התורמות מצויינות בד"כ, כך שזה ממש נדיר שיהיו רק 2 עוברים טובים. לפעמים מקבלים גם יותר מ- 6 ביציות.

אני לא בטוחה שזה נדיר

כספית - זה סיכון. מבחינה רפואית אני בטוחה שהם טובים.

למעלה