החזרה שישית-שלילי

נעמה532

New member
החזרה שישית-שלילי

היי בנות,
היום קיבלתי תשובה שלילית..
מאחורי כבר 6 החזרות (מ-2 תורמות), בהחזרה הרביעית היתה בטא חיובית שהכפילה את עצמה יפה מאוד, אך השק היה ריק.. ונאלצתי לעבור הפלה ציטוטק.
בהחזרה החמישית גם כן היתה בטא חיובית, היו 2 שקים עם שקי חלמון וקוטב עוברי, אך באותו יום של הבדיקה כבר היו דימומים מסיביים-לצערי שוב נפל!
מיואשת לגמרי,כבר לא יודעת מה לעשות!!
עשיתי את כל הבדיקות- הכל תקין!
אזלו הכוחות, בנוסף לכסף שאין לי מאיפה להביא!!
בד"כ לא נשברת, אבל האמת שאני לא יודעת אם זה יקרה מתישהו!!
רק אציין שבפעמיים שנקלט לקחתי פרנדיזון וקלקסן..
בר חוה אמר שנפסיק את הקלקסן עד הבטא, מכיוון שיש לי תמיד דימומים לפני שלב הדופק- ושזה בטח לא עוזר.

מניסיונכן מה ניתן עוד לעשות?

תודה

מישהי160

New member
החזרה שישית

כל כך צר לשמוע .. חוסר הוודאות הזה של מה לא עובד לעזאזל אחרי כזו השקעה של ביציות צעירות ,כסף ואנרגיות נפשיות ..
אך מה לגבי הזרע? האם את בטוחה שהוא תקין?
שולחת לך חיבוק חם ומאחלת לך שהפעם הבאה והאחרונה בע"ה, אחרי שתאספי את עצמך, תהיה מוצלחת וכל דרך החתחתים תהיה מאחורייך .

נעמה532

New member
זרע

היי, תודה על המענה המהיר..
בדיקת זרע עשינו לפני שנתיים,אני לא זוכרת את הנתונים כל כך.. אבל הבנתי שהוא יחסית בסדר...
מורפולוגיה קצת נמוכה, אך בהחלט אפשרי להיכנס עם זרע כזה להריון, כך אמרה לי נורית מהמשרד של בר חוה..
גם העוברים מתפתחים יפה ומגיעים ל-8 תאים.. אז אני לא חושבת שהבעיה נמצאת בזרע..

מישהי160

New member
זרע וגנטיקה

היי ,בטיפול כל כך יקר הייתי בודקת שוב כדי לוודא , ומה לגבי בדיקות גנטיות של התורמות,ניסית שתי תורמות נכון? לעיתים עובר לא מתפתח בגלל בעיות גנטיות ..מקווה בשבילך שזה מקרי , גם זה יכול לקרות לפעמים שלתורמת יש חודשים לא טובים או שהחיבור עם הזרע לא מוצלח , אולי שווה לקבל חוו"ד מרופא אחר? בהצלחה

שושה669

New member
מבעס לשמוע

נעמה אין לי מה לומר לך חוץ מלומר לך להמשיך ולא להתיאש.
את אצל אחד הרופאים הכי נחשבים בתחום
אולי זה באמת הזמן לעשות בדיקת זרע נוספת
זה לא אומר כלום שהיו עוברים יפים את זה כבר למדתי על בשרי
למרות שלי היו תמיד עובדים יפים המליצו לי להחליף זרע(במקרה שלי תורם
אז זה פשוט יותר)
נעמה הרבה כוח
מחזיקה לך אצבעות
ושולחת לך חיבוק גדול

נעמה532

New member
תודה לכן בנות

אני לא מתכוונת לוותר כל כך מהר,אני בסה"כ בת 27 (אמנם מההודעה שלי למעלה- אפשר להבין שאני קצת מיואשת) ועל חלום האמהות אין סיכוי שאוותר...
לגבי הזרע,אני אשאל את בר חוה מה הוא אומר לגבי בדיקה נוספת..
מאחלת לכולנו הריון מהיר ותקין!!

שושה669

New member
כל הכבוד נעמה!

את צעירה ואין לי ספק שתסימי את הסרט הזה בידיים מלאות!
ומאחלת לך שבפעם הבאה זה בשורות חיוביות!

מיה2013

New member
לא מוותרים ככ מהר

ממה ששמעתי על בר חווה הוא מאוד מקצועי ויצירתי, אני מאחלת לך שבקרוב מאוד תהיי אימא.
מה הוא אומר?

כל כך צר לי לשמוע.... ואין לי איך לנחם. את (ואני) נמצאת אצל רופא מעולה שלא מתייאש מהר

איילת

נעמה532

New member
היום הודעתי לבר חוה

מחכה שיחזרו אליי לגבי ההמשך..
לא נשארו לי עוד עוברים...
מנסה לגייס כספים ונראה איך ממשיכים הלאה..
תודה לכן על החיזוקים

נעמה532

New member
עדיין לא הציעו

דיברתי עם אורלי מבר חוה, אמרה שאיתי יעבור על הדו"ח של העוברים ואז היא תחזור אליי ביום א' (היום)... נחכה לשמוע מה יש לו להגיד.. למרות שאין יותר מידי מה לעשות חוץ מלשלם על עוד סבב.

או שאולי אם איכות העוברים לא היתה טובה מספיק יסדרו לך פיצוי כלשהו?

מותר להתייאש אסור לוותר!!!

מותק - השבר גדול ומרסק, אבל את צעירה, נקלטת כבר להיריון יותר מפעם אחת, זה סימן סופר מעולה - כל הסיכויים הם לצידך, את רק צריכה לפגוש את העובר הנכון שירצה לחתום אצלך קבע.
סמכי על בר-חווה הוא רופא מצויין ויצירתי.
אם את לא שקטה את יכולה ללכת לשמוע חוות דעת של רופא אחר, רק כדי לקבל מושג אם יש פער גדול מידי בין הטיפול שאת מקבלת לבין פרוטוקולים אחרים שהם אופציה בשבילך.
יכולה לשתף אותך שאני גם צעירה, בת 33, עברתי 5 החזרות באותו מסלול, והחלטנו ללכת לשמוע במסלול אחר חוות דעת, ואמרו לי שם שכל מה שעברנו במסלול הראשון - היו עושים לי גם במסלול שבאנו לשמוע. החלטנו משנה מקום משנה מזל, ובפעם הראשונה במסלול האחר - נקלטתי עם תאומים בנים, שברגע זה מפרקים את הסלון לחתיכות - שני בריונים בני 3 - שובבים ומקסימים.
לפניהם היו לי היריונות כימיים בלבד, עם מוקפאים בכלל לא היתה לי בטא.

את מוזמנת לכתוב לי בפרטי אם את רוצה להמשיך "לדבר".
תתאבלי ותכעסי על העולם עכשיו, אבל אל תתייאשי מותק, זה בסוף מצליח!!!
משי

גם אני שינתי כמוך מסלול

גם אני עברתי להדסה והצלחתי בפעם הראשונה.
אולי כדאי לשנות מסלול...

נעמה532

New member
מסלול הדסה

היי מאמינקה,
חשבתי להחליף למסלול של הדסה, אבל זה רחוק לי מאוד,ואני חוששת שלא אוכל להגיע כשאצטרך...והאמת שאני מעדיפה את ההחזרות פה בארץ.
בנוסף,אני כל כך סומכת על בר חוה, מתוך 6 החזרות פעמיים נקלטתי (למרות שלא הושגה המטרה) אז מבחינתי זו הצלחה, רק צריך לדעת למה זה לא מחזיק:(

הצלחה זה תינוק ביד :) ואם אפשר אז גם שניים :)

אני ממש מציעה לך לשקול זאת שוב.
עברת 6 החזרות איתו שזה המון, ואני בטוחה שהוא רופא טוב, אבל לפעמים צריך לעשות שינוי.
אני ועוד הרבה בנות שהכרתי הצליחו בסוף בהדסה (אחרי שהיו קודם במסלול אחר)
לגבי נסיעות, אז אין כמעט נסיעות לשם. באים לייעוץ פעם אחת או לפתוח תיק (היום יש גם בת"א בשר"פ הדסה את פרופ' רבל) ואחכ הכל בטלפון או בפקס.
גם אני חששתי מהמרחק ולא רציתי לטוס, אבל אחרי שהתבחבשתי עם מסלול אסותא רמת החייל וראיתי איך עשרות אלפי שקלים נזרקים לפח החלטתי לא להתעצל לעבור מסלול ולעשות הכל כמו שצריך ולהשקיע, ואפילו טסנו להביא זרע טרי לשם. ובאמת בניסיון הראשון נקלטתי והיום יש לי תאומות בבית בנות חצי שנה.
ממליצה לך בחום.

נעמה532

New member
סיפורים כמו שלך כיף לשמוע

הלוואי שיהיה לכולנו סוף מתוק כמו שלך
!!!
דווקא מתאים לי שני בריונים שיפרקו לי את כל הבית:), אני אפילו לא אכעס עליהם-אני מבטיחה!!!
לגבי חוות דעת נוספת, אני כל כך מאמינה ברופא שלי, שאני לא חושבת על ללכת לשמוע רופא אחר.. זה נשמע קצת דפוק אבל אני באמת מאמינה שהוא זה ש"יכניס" אותי להריון

ותודה רבה על העידוד, אכן הייתי צריכה את זה!

אתן כולכן מתוקות אמיתיות

2bmx2

New member
את בר חוה לא מחליפים

תותח אמיתי (אפילו שלא טיפל בי). גם בהדסה לא תמיד מצליחים

למעלה