החזרה שאלה

שבלולה8

New member
החזרה שאלה

יש לי 2 דברים שמציקים לי-
1. ראיתי פה בנות שמדברות על כך שקבלו דוח מוקפאים או משהו דומה אחרי שאיבה והחזרה. אני לא קבלתי שום דוח שכזה- שאבו 6 ביציות הפרו 4 ועשיתי החזרה ל-1. איך אני יכולה לדעת שבאמת יש מוקפאים???
2. לאחר הריון כימי קצר רוצה לעשות החזרה החודש. קבלתי מחזור ביום שישי שעבר והרופא שלי רוצה שאבצע בדיקות אולטרסאונד ודם רק ביום חמישי הבא. אציין שהמחזור שלי בדרך כלל קצר. אני מפחדת שאתפספס גם ככה הוא רצה שאעשה את הבדיקות ביום ראשון לא הקרוב אלא הבא ובסוף התפשרנו על חמישי. האם לדעתן לעמוד על שלי ולבקש לעשות בדיקות מוקדם יותר?? לא ממש מתחשק לי להתפספס בגלל זה אני גם לא יודעת איך הגוף שלי מגיב עכשיו עם כל ההורמונים שקבלתי בטיפול האחרון. בקיצור ממש מבולבלת :(
אשמח לעזרתכן בנות יקרות

דוח מוקפאים לא מקבלים כברירת מחדל

דו"ח מוקפאים דורשים. מתקשרים למזכירות או למעבדה (עדיף, אבל אצלי במחלקה אמרו שלא מעבירים אף אחד למעבדה) ואומרים "שלום, עברתי שאיבה בתאריך...... אני מבקשת לקבל את דו"ח ההפריות והעוברים שלי"
בהרצליה מדיקל ביקשתי מהמזכירה והיא מיד שלחה לי דו"ח מפורט לכתובת המייל שנתתי לה
בבי"ח ציבורי בו טופלתי (זו הייתה טעות) לא ברור לי אם בכלל היה דו"ח. בכל מקרה, מעולם לא הצלחתי לראות אותו, לא כשישבתי עם התיק הרפואי שלי ועברתי עליו עמוד עמוד ולא כשניגשתי למחלקת רשומות רפואיות וביקשתי שיצלמו לי עותק מהדו"ח הספציפי הזה
מאסותא נדמה לי שמישהי כאן העלתה דו"ח מוקפאים- כך שכנראה שגם הם מספקים אותו

על השאלה השניה אני לא יודעת לענות לצערי

באופן כללי זה נשמע כמו משהו שרצוי שתדברי עליו עם הרופא- תפרטי לו בדיוק את מה שכתבת כאן ותסבירי שמניסיונך ומהמעקבים שביצעת עד היום על הביוץ שלך, את חוששת שאם תחכי עד ליום חמישי תפספסו את הביוץ
אני אמרתי את זה לרופא שלי כשהוא רצה שאעשה מעקב לקראת החזרה ע"ב טבעי וחששתי שתאריך המעקב מאוחר מידי. הוא הקשיב לי, אישר לי להקדים את המעקב לתאריך שחשבתי שנכון לבדוק בו (שוב, לא סתם כי בא לי, אלא מניסיוני, מכיוון שאני מכירה את הביוץ שלי ועוקבת אחריו כל חודש. אף רופא לא יעשה זאת טוב מאיתנו) ואכן- צדקתי ואם הייתי מחכה עוד יום לתאריך בו הוא רצה לבדוק, היינו מפספסים את הביוץ והחודש היה הולך לפח

ענתי787878

New member
קרה לי שאמרו לי ללכת לבדיקות

מאוחר ממה שחשבתי ופשוט הלכתי קודם. בפעמים הבאות כל פעם שהרופא אומר לי ללכת ביום מסוים אני אומרת לו שברשותו אני רוצה להקדים. והוא זורם. בקיצור תעשי מה שמרגיש לך נכון..

למעלה