החזרה טבעית

oribori9

New member
החזרה טבעית

היי יש לי כמה שאלות לגבי החזרה טבעית:
1. מה קורה עם הביצית שיוצאת באותו חודש? באופן עקרוני יש אפשרות שגם היא תופרה בנוסף לעובד המוקפא?
2. למי שכבר עשתה החזרה על בסיס טבעי כל כמה זמן מתבצע מעקב זקוקים? אני קיבלתי מחזור ב9/5 בדקנו ב13/5 והפעם הבאה אמרו לי ב22/5 זה נראה לי רחוק מידי ומפחדת לפספס.. המחזורים שלי בדרך כלל סדירים כל 28 יום.
3. יש חשיבות לביוץ או רק לעובי של הרירית?
תודה��

haych

New member
עונה

היי,
1. הביצית שיוצאת באותו חודש אכן יכולה להיות מופרית במידה ומקיימים יחסים בימים הפוריים.

2. גם לי נשמע ששלחו אותך למעקבים מרווחים מדי, זה ממש גבולי! גם לי יש מחזורים של 28 יום. בהחזרה האחרונה שלי הרופאה התלבטה אם לשלוח אותי למעקב הראשון ביום חמישי (היום ה-9) או ביום ראשון. היא חשבה בקול שיום חמישי זה מוקדם מדי, אבל החליטה בכ"ז לשלוח אותי ביום הזה, ומהבדיקות עלה שבייצתי, או שאני בדיוק מבייצת! הגוף הוא לא מכונה וגם במחזור סדיר יכולים להיות שינויים מדי פעם. אם היא הייתה שולחת אותי ביום ראשון הייתי מפספסת את החודש הזה!
בסבב שלפני כן עשיתי מעקב ראשון ביום ה-9, לאחר מכן ביום ה-11 מעקב נוסף, וביום ה-12 בדיקות דם בלבד ובאותו ערב קיבלתי אוביטרל.

3. הביוץ חשוב מכיוון שמצפים לתמונה הורמונלית מסויימת, בהחזרה הורמונלית נותנים את ההורמונים דרך הכדורים כדי לדמות את ההורמונים שאמורים להיות בגוף סביב ולאחר הביוץ.

oribori9

New member
תודה

נראה לך כדאי ללכת לאולטרסאונד היום? או לחכות לשני? כי יום ראשון זה חג אז לא עובדים..

haych

New member
אני הייתי הולכת מחר

אחרי הפוקס שהיה לי אני לא לוקחת סיכונים. עדיף לטרטר את עצמך יותר אבל להיות שקטה. ואז את המעקב הבא תעשי כבר אחרי החג.

למעלה