החזרה ביום שני

טובי11

New member
החזרה ביום שני

כמו שמירבי עדכנה אתמול הייתה השאיבת ביציות. היה בסדר גמור ושאבו 13 ביציות. היום התקשרו מ"אסף הרופא" ועדכנו כי בינתיים יש 7 ביציות שהופרו וייתכן שמחר יהיו יותר עוברים. ההחזרה ביום שני בבוקר. מתפללים ומחזיקים אצבעות שהפעם זה יצליח. סיגל הפונדי שלנו שזאת לה פעם ראשונה חולמת על הרגע שבו תהיה בהריון. ד"ש לכולם

מירבי*

New member
טובי יקרה...

הייתי אצלה, הזרקתי לה, היא נרגשת מאוד מההחזרה ומתפללת להצליח. הילדים גם הם נרתמו למשימה והבטיחו להקל עליה ככל שיוכלו. נפשית היא מאוד מוכנה לזה, מדברת על הכל באופן פתוח מאוד, מבינה את ההשלכות, את הקשיים שיכולים לצוץ ובכלל היא נהדרת. בקרוב היא תתחבר לאינרטנט ואז תוכל לכתוב כאן. מחזיקה לכם אצבעות, אהיה איתכם ביום שני ואחזיק לסיגל את היד חזק חזק.

טובי11

New member
למירבי

מירבי היקרה תודה רבה על הכל ועל כל העזרה ובמיוחד על היום. טובי

מירבי*

New member
אין בעד מה../images/Emo24.gif

מקווה שהכל ימשיך כפי שהתחיל בצורה חלקה וטובה. השתדלו להיות רגועים ונינוחים. שבוע טוב והרבה אהבה

בהצלחה

זה נשמע שזה מאוד טוב 7 הפריות הם בטח יקפיאו חלק וחלק יכניסו לפונדקאית שמעתי שהיה מקרה שהכניסו גם לאמא וגם לפונדקאית ושתיהם היו בהריון מה דעתכם על זה לי זה נראה מצוין ככה מקבלים שני ילדים בבת אחת בהצלחה בהחזרה ושבוע טוב לכולם.

טובי היום זה יום ההחזרה!!!!!!!

מחזיקים פה אצבעות חזק חזק, להצלחה גדולה!!!!!!!!!!!!! ולעוד הריון לפורום הנהדר שלנו
אמן ואמן!!!!!

mondani5

New member
טובי 11

בהצלחה חמודה,אני בטוחה שתצליחו,בסופו של דבר כל בת בפורום תזכה לשמוע את המילה :"אמא". ,נחכה אתך ל7.6.03 והלוואי בטא מעל 120. בהצלחה חמודה.אירית

miri71

New member
שמענו על האירוע המרגש הלוואי ותצליח

ההחזרה שלכם

למעלה