החזיקו לנו אצבעות!

א תי

New member
החזיקו לנו אצבעות!

מחר אנחנו הולכים לפיזיוטרפיה ואני כולי תקווה שהיא תגיד לנו שאנחנו כבר לא צריכים להמשיך...זה אולי קצת מטורף לחשוב כך לאור העובדה שנדבי מסרב בכל תוקף להתאפך, אבל, אולי בכל זאת, היא תתייאש כל כך מאיתנו שהיא תגיד לנו שאנחנו לא צריכים לבוא יותר. תגידו, למי שיש ילדים שזחלו אחורה, כמה זמן הם זחלו אחורה עד שהם התחילו לזחול קדימה, נדב נתקע מתחת לכל הארונות האפשריים וחוטף אין סוף מכות, יש לכן רעיונות מה לעשות? הנה תמונה שמדגימה (טוב, למי שעוד לא שמה לב, אני פשוט חולה על הפשוש שלי וחייבת לשים תמונות ממנו בכל הזדמנות...)

טוטי30

New member
מחזיקה ../images/Emo45.gif ולמזל מוסיפה ../images/Emo57.gif

הוא כזה מתוק!!! אני צוחקת רק מלדמיין את הסיטואציה של התאונות ברוורס...
את בטוחה שלפיזיותרפיה אין יותר מה לתרום לנדב?

niniv

New member
באמת מצחיק הרוורס....

אליאורי זחל ברוורס בערך שבועיים-שלושה, לא יותר... בהצלחה מחר...

עדי 4

New member
בהצלחה מחר

גם אצלי הילדים זחלו ברוורס וזה היה נורא מצחיק למצוא אותם בפינת החדר או מתחת ללול. לדעתי זו היתה תקופה קצרה של שבוע שבועיים. תעדכני אותנו מה אמרו בפיזיוטרפיה. בהצלחה עדי

בקשר להיתהפכויות

אני כתינוקת לא התהפכתי מעולם. אמא שלי הדאגנית שאלה וביררה עם חצי מרופאיי הארץ ונאמר לה חד משמעית שלהתהפכות אין ערך התפתחותי-כלומר זה לא שלב כמו זחילה למשל שחייבים לעבור. זה היה נכון ללפני 28 שנה-אני לא יודעת אם התיאוריה הזו רווחת גם היום.

ב ה י ר

New member
היי אתי,

שמחה ליראות אותך ואת נדב
לגביי זחילה אין לי מושג כי שני לא זוחלת רק מתגלגלת או מסתובבת על ציר מחזיקה לכם אצבעות...

ammy

New member
כמה דברים

קודם כל נדב נראה ילד מאוד מתוק וחמוד. גם אנחנו הלכנו לפיזיוטרפיה בגלל שמאיה לא רצתה להתהפך ,וזה מאוד עזר אחרי פעם אחת היא התהפכה.לגבי זחילה ,מאיה לא זוחלת אחורה ,אבל אני מכירה תינוקת שזחלה אחורה במשך שבועיים או שלוש ואז התחילה לזחול קדימה. בן כמה נדב ?כמה פעמים הייתם בפיזיו ?

ammy

New member
טיפ לגבי זחילה לאחור

תנסו לשים אותו על יד הקיר כך שלא תהיה לו אופציה ללכת אחורה ואז הוא ידחוף את עצמו קדימה כמובן לעשות את זה עם שילוב של גירויים כמו צעצועים.תנסי לדבר עם פיזיוטרפיסטית תמיד יש להם הרבה טיפים שעוזרים ,אני מדברת מניסיון.

AY1

New member
גם נדב שלי התחיל לזחול אחורה ובגיל

חצי שנה הכניס לראשון וזחל קדימה

revital e

New member
שחר שלי עדיין לא זוחלת- אבל מתהפכת

במרץ והתלהבות : בטן גב ולהפך. אז החלטתי שמכייון שעדיין לא זוחלים, לא יושבים ולא עומדים- נתחיל לנוע בהליכון. אז בהליכון היא יודעת יפה מאד ללכת - וזה בעדינות רבה- אבל לפחות היא ניידת ולא שוכבת סתם כל היום.

אור100

New member
אתי, כמה עצות שלי:

אם את יכולה תורידי לנדב את הגרביים. זה עוזר להם לדחוף את עצמם קדימה בלי להחליק. דבר נוסף - בשביל לזחול צריך להעמד על 4 או על 6 וצריך בשביל זה כח בחלק הפנימי של הירך. את יכולה לחזק לו את השריר הזה על ידי זה שתעזרי לו להחזיק את עצמו על 6 עם הברכיים קרובות אחת לשניה (כשהן על הרצפה) ואפילו אם הוא צועק שקשה לו, תני לו להתאמץ קצת. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. בהצלחה ויום נעים

כמיסה

New member
מחזיקים אצבעות והתמונה מקסימה

בהתחשב בעובדה שזחילה אחורה זו תקופה קצרצרה ונדב כבר קיבל כמה מכות
הזחילה קדימה יותר קרובה מרחוקה תעדכני איך היה

טאש

New member
כנראה שכל הנדבים מתוקים.....

נדב שלי עוד לא זוחל אפילו אחורה (טוב, עוד לא בן 16 שבועות...)

רק אצלינו דור זוחלת לאחור כבר חודש?

היא בת 6.5 חודשים.. כולכן מדברות על תקופה קצרצרה, אצלינו היא די ארוכה, מסתבר.. עכשיו היא גם עומדת על 6 ועל 4, אבל יש לי תחושה שייקח לה עוד קצת זמן לזחול קדימה..

למעלה