החזיקו לי אצבעות

עודליל

New member
החזיקו לי אצבעות

מחר אנחנו עולים לקבר ה30 הגיע אני ממש לחוצה לראות אם המצבה תקשר אותי למקום ואיך אני ירגיש. היום אנחנו עורכים תפילה וסעודה. שבת שלום לכן ומקווה לטוב

../images/Emo201.gif איתך...

מחזיקה אצבעות...
תעדכני מה שלומך..

ymz

New member
אנחנו איתך

אל תדאגי, הכל יעבור בסדר גמור.

מאחלת לך שתהיי חזקה!

ובטוח תתגברי! המצבה שאנו בחרנו לאמא לדעתי היא הכי יפה מאלה שראיתי למרות שבחרתי אותה לפי דגם קיים! דרך אגב...איפה אימך קבורה אם יותר לי לשאול? שבת שלום ומבורך והרבה שמחה בלב!

איתך ../images/Emo16.gif

כל כך מבינה אותך. אנחנו 5 אחים ואמא שלי עוד בחייה (היא נפטרה לפני 8 שנים) ביקשה שנכסה את קיברה בפרחים.לאחר שקמנו משבעה ביום שישי הראשון קנינו המון זרי פרחים נסענו לבית העלמין אגב אימי קבורה בירושלים ופשוט כיסינו את החלרקה בערמות של פרחים ואז נעמדנו חמשתינו חבוקים מזילים דמעות ואמרנו שהנה עשינו את מה שביקשה. היום לאחר 8 שנים אני עולה תמיד באזכרות וגם בכל פעם שאני מרגישה מחנק ושאני פשוט חיבת להיות שם.

עודליל

New member
עידכונים

קודם כל תודה לכן אתן ממש מקור התמיכה העיקרי שלי. למי ששאלה אימי קבורה בגבעת שאול בירושלים, ואני הלכתי עם אבא שלי ואחי לבחור מצבה. דבר ראשון כשהגענו הרגשתי לא שייכת והסתכלתי על המצבות האחרות, (אחותי הגיע שעה לפני כולם ופשוט עמדה ובכתה שם). אח"כ הסתכלתי על המצבה של אמא שלי ומרגע לרגע היא נראתה לי המצבה הכי מכוערת והכי מגעילה שראיתי ממש שנאתי אותה. ואז באמצע התפילה שאבא שלי אמר לה שהינה כולנו באנו כמו בכל יום שישי אבל היא לא בישלה לנו, התחלתי לבכות ולצעוק שאני רוצה את אמא שלי ושיוציאו אותה מהקבר המגעיל הזה. (גם עכשיו אני יושבת ולא מפסיקה לבכות וכל הזמן יש לי מחשבה אחת בראש איך אני מחזירה אותה. אני שונאת את בית הקברות הזה שונאת את זה שאמא שלי שם, ושונאת שכל מיני אנשים שיש להם אמא אומרים לי שהם מבינים אותי.

ברור שזה מאוד קשה...

לפני שאמי נפטרה, יצא לי אולי רק פעם אחת להיות בבית קברות... עד היום, 14 שנה אחרי, עדיין מוזר לי לעמוד מול המצבה הקרה הזו בגבעת שאול ולחשוב שאמא שלי טמונה שם מתחת... תהיי חזקה, אני מבטיחה לך שעם הזמן זה נהיה קצת פחות קשה

ההתחברות שלי לבית הקברות../images/Emo141.gif

כל כך מבינה אותך...בהתחלה אחרי השבעה והחודש אכן לא יכולתי להגיע לשם....גם הייתי בהריון וחששתי.....אחרי הלידה גם קצת חיכיתי ותפאם התחלתי להתחבר ללכ לגעת במצבה לנקות להביא פרחים לדבר להתפרק פשוט לומר הכל....זה המפלט שלי ...ואני הולכת לשם די הרבה לאחרונה....כבר שבוע שלישי שאני הולכת פעם בשבוע רצוף...אני יודעת שזה לא מנהג ירושלים וביקשתי סליחה מאמא שאני מטרידה אותה אבל אני פשוט חייבת.....המקום הפך להיות מקום מבצרי וזה לקח זמן....מאחלת לך ימים יותר קלים.....הרבה יותר קלים.... אימי קבורה בהר תמיר בגבעת שאול....

למעלה