החוש השישי?

החוש השישי?

לבן זוגי יש יומהולדת והוא מחליף קידומת... אני מכינה לו הפתעה בצורה של 6 החושים כולל החוש השישי וכאן אתם נכנסים לתפקיד. אני מחפשת מישהו או מישהי או מרכז כלשהו שיכול להציע לי סדנא מעניינת לחוש השישי. לא משהו טראומתי מידי כמו שחזור גלגולים וכו'. אלא יותר משהו כמו סדנת ויפאסנה קצרה או סדנת התפתחות אישית קצרה . זה כמובן מותנה במפגש אחד ויכול להיות בתל אביב והסביבה המאד קרובה . ועוד פרמטר חשוב, זה צריך להיות זוגי זאת אומרת - אני והוא . בכל אופן, אשמח לכל רעיון יצירתי אפשר גם במסרים. תודה רבה למגיבים!

0 אור 0

New member
מה דעתך על טנטרה?

לא בדיוק חוש שישי, אם כי מכירה מנחים שיכולים לבנות את המפגש מהכיוון הזה של החושים הלאה, כן בנושא של אנרגיות, רוחניות, שיפור הזוגיות, וזה גם כיף עניתי בכוונה בפורום, כדי לפתוח גם לאחרים את הכיוון אבל בשמחה אפשר להמשיך במסרים או באימייל או בטלפון ... מה שבא לך

מממ... טנטרה זה קצת חושפני מידי

בכל מקרה אני לא רוצה לגרום לו להתקף לב, הוא רגיש!:) בכל מקרה הגעתי למסקנה אולי יוגה צחוק או משהו בסגנון... או דמיון מודרך.. אני עדיין לא בטוחה מה. אשמח לעוד רעיונות:)

0 אור 0

New member
רק אם בטוחה שהוא יתחבר

יוגה צחוק זה דומה לחתולים - או שאוהבים את זה או ששונאים, אני אישית ממש ממש לא מתחברת - גם בגלל התוכן עצמו, ובטח נוסף עוד משהו בגלל שקוראים לזה יוגה .. סשן של דמיון מודרך יכול להיות באמת משהו, אני מדמיינת אותך מזמינה אותו לאיזה צימר מדהים, שם מצפה לו חויה מעוררת כל החושים טעם, ריח, מגע, קול ... ראיה? הופעה?או סתם מראה מושקע של המקום, או אלבום תמונות של האהובים עליו או ... בין השאר עיסוי זוגי לשניכם ואיפשהו דמיון מודרך יכול להשתלב הבעיה שהמנחים הכי מתאימים לערב/אחהצ כזה שאני מכירה מגיעים מהטנטרה ...

ממ...

טוב אני צריכה לראות איך אני מחברת את זה. לא ניסיתי אף פעם יוגה צחוק אבל אם זה כמו חתולים אז כדאי להתרחק... אני לא מאוהבי החתולים:p אני אשן על זה ואדווח מה קורה...

סדנת רייקי

אני למדתי אצל מורה פרטי באיזור השרון, מה שלא מתאים לך. אבל אולי יש מורה בתל אביב, שנותן הנחיה פרטית לזוג. כיוון שזו הייתה הנחיה פרטית, סגרנו את זה במפגש אחד בלבד שארך כ 4 שעות. (כמובן רייקי 1 בלבד)

0 אור 0

New member
עכשיו תורי לשאול למה רק לה מגיע?

אולי ישי בינינו עוד כמה עם בן זוג ראוי לפינוק ויומולדת מתקרב?

../images/Emo9.gif

כי זו המלצה על מישהי ספציפית, ואני לא רוצה לעבור על חוקי הפורום. מדובר במטפלת בהילינג ובפרחי באך שגם מעבירה סדנאות ונראה לי שאם אישה של וניל מחפשת מעין סדנה פרטית לשניהם, זה יכול מאוד להתאים. אם תרצי, אשלח גם לך את הפרטים.

למעלה