החושף בהתלבטות

החושף בהתלבטות

כי המופלאה שלו דווקא אוהבת דגים ובשר וממש לא מתעניינת בתכשיטים. יכול להיות שהיא לא אישה? כי דווקא בפעם האחרונה שהחושף בדק היא היתה מאוד אישה. יכול להיות שמנתחים פלסטיים עושים עבודה כל כך טובה? ובכלל אפילו אם תתנו לה בשרים ודגים עם מתכון היא לא בטוח תדע לבשל אותם אז מה זה אומר? כי עוד מעט מגיע חג האהבה והחושף חשב לחגוג באחת מהמסעדות המשובחות במלבורן, אז כדאי שהוא יבטל? אנא בנות ישראל הכשרות עיזרו לחושף למצוא מזור למצוקותיו.

אולי זו הפרעה גנטית?

אני לא מאמינה לכמות השטויות שיכול בן אדם אחד להפיק בימי חייו. למרבה הצער, הוא אדם שרבים מקשיבים לו.

מירה ח.

New member
הכי אהבתי...

את הקטע על "שכל נשים - במלבושים": וזאת ממי שמחליף בכל רגע שמלה... וכמה שמלות יש לו... ואיזה תכשיטים וקישוטים... הלוואי עלי!!

אמיר.

New member
זה תלוי בהשקפתך...

אם אתם מחסידי הרב עובדיה - כנראה שכדאי לך לשמוע לעצתו.. אחרת.. אני ממליץ לדבוק בעצה אחרת של חז"ל (יבמות סב:) : "האוהב את אשתו כגופו, והמכבדה יותר מגופו, והמדריך בניו ובנותיו בדרך ישרה, ... עליו הכתוב אומר: וידעת כי שלום אהלך". כלומר - כפי שאתה רוצה שיכבדו את רצונך - כבד את רצונה של רעיתך. אם היא אוהבת תכשיטים ואתה רוצה להפתיעה - קנה לה תכשיט, אם היא מעדיפה ספר טוב - זה יהיה רעיון טוב יותר. --------- נ"ב בשר זה לא בריא. לך על דגים.

איך משמחים אישה ?

למי שאינו/אינה יודעים, הרב עובדיה בא לעזרתנו... ותגידו שהוא לא פמיניסט...

Boojie

New member
אז, כמובן, היא לא אשה אמיתית.

באמת שאלה טפשית שאלת. קיבלת הגדרה, מסמכות רוחנית ידועה, מה היא אשה אמיתית (אוהבת תכשיטים ובגדים, לא אוהבת בשר ודגים, ולא שווה כלום בלי בנים). אם המופלאה שלך לא עונה להגדרה הזו, ברור שהיא לא אשה אמיתית. ואם אתה בחרת בה, ברור שאתה לא גבר אמיתי. וזהו. אגב, לפי ההגדרות של כבוד הרב, נראה לי שאני חייזר. כי אפילו כשהייתי ילדה, העדפתי בתור מתנה לחג ספר, ולא פיצוחים.

nirdagan

New member
הוא ניסה להגדיר את האישה האידאלית

ולכל גבר יש אישה אידאלית אחרת, כך מסתבר. ניר

amonit

New member
אתה בטח מכיר מהסרטים

את ההפתעה שמחביאים טבעת בתוך האוכל בארוחה רומנטית,. מכוון שהמופלאה שלך אינה אוהבת תכשיטים, אולי תלך לפי עצת הרב? תחביא לה שמלה בתוך כיסוני הבשר......... אתה הרי מבשל כל כך נפלא , לא נראה לי שתהיה לך בעיה...

oren*

New member
לקשט את האישה שלי כמו שמקשטים סוכה?

לקנות לה נזמים? הוא מדבר על נשים או על פרות? וכיצד אשתו מפנקת אותו? שמלה חדשה? חצאית? אולי חצאית מיני?

amonit

New member
היא מביאה לו בנים זכרים לרוב

הרי אישה שאין לה בנים,,,,,,,

nirdagan

New member
והיתה גם הלכה לגבי בישול תרנגולת

אני מבקש מהנשים פה לא לשכוח כמה שתרנגולת עושה לנו הגברים טוב. ניר

.inbal

New member
ולי דווקא הפריע משהו אחר:

במה ישמח את החג? כל אחד בראוי לו. אנשים בבשר ויין, נשים בבגדי צבעונים ובתכשיטים, ילדים בפיצוחים - דברים כאלה... יש ´אנשים´ ויש ´נשים´, להבדיל, שאינן נכללות ב´אנשים´. האחר (או נכון יותר, האחרת) כבר אמרנו?

Yarik N

New member
ילדים בפיצוחים ??????????

ואז האבא צריך לעזוב את הבשר ביין והאמא למכור את תכשיטיה ולארוז את בגדיה היפים כי...הם נוסעת לשכב ליד ילדים הקטנים המאושפזים על חניקה מפיצוחים. (או שמא רק האשה נוסעת והאבא ממשיך לאכול את הבשר ביין? ואז מי יגיש לו קינוח?) יין ישמח לבב אנוש והרב עובדיה כמו חור בראש.

למעלה