החושים שלנו מוגבלים

החושים שלנו מוגבלים

האם אתם חושבים שמשאתם לא רואים לא קיים? הרי זה פשוט לא נכון מדעית,יש חיות שרואות דברים שבנאדם לא יכול לראות עם העין שלו,אותו דבר שאר החושים,כמו שמיעה וחוש הריח

Lu Tze

New member
מישהו אמר פה שהוא לא מאמין

באלוהים כי הוא לא רואה אותו? יש כאלה שלא מאמינים באלוהים כי הם לא רואים, שומעים, מריחים או חשים בצורה כלשהי אותו או חשים בצורה עקיפה השפעה שלו על העולם. ומה שאין לו השפעה על העולם, אין הבדל בין עובדת קיומו לעובדת אי-קיומו. אגב, אני ממליץ לך להחיליף את גירסת הדפדפן שלך. נראה שיש לו מנהג לשלוח הודעה אחת מספר פעמים.

Governor

New member
`האם אתם חושבים שמשאתם לא רואים לא

קיים?` אנו רואים רק בתחום 700 עד 400 ננומטר, ושומעים רק בתחום 20 עד 20000 הרץ, נכון. אולם, זו לא בעיה. לרשותנו מכשור היכול לגלות רשמים (impressions) תוצאת כל תופעה פיסית כמעט. הבעיה היא ש`אלהים` קים רק בתבן אשר בין אזני מאמיניו, ולכן שום מכשור, רגיש ככל שיהיה, לא יוכל לגלותו. הבן, כאשר המלך הוא עירום - שום מכשור לא יוכל לגלות את בגדיו החדשים. ההמון הנבער מתביש להודות שאינו רואה את מחלצות המלך, כיוון שהחיטים הנוכלים רומזים שרק אנשים חכמים מסוגלים לכך. רק אני ובני מיני הספקנים, איננו חוששים לצעוק "אולם המלך הוא עירום"... אמור לי, זאטוט זוועתי שלי (ובקצור - זוועטוט): נכון שאתה, מכסימום, תלמיד חטיבה? 0284392000

אמרת כמעט

זה כל העניין,את אלוקים אי אפשר לראות,הוא לא חלק מהיקום אלה יקום הוא חלק ממנו,למעשה כל משאתה רואה,מריח וחש זה העולם שהוא חלק ממנו. באשר לתופעות על טביעות,יש אנשים שרואים דברים כאלו.

dean4

New member
כרגיל.. הוכחות לדבריך

שאלוהים מעבר ללוגיקה יש ברשותך?

אמרת כמעט

זה כל העניין,את אלוקים אי אפשר לראות,הוא לא חלק מהיקום אלה יקום הוא חלק ממנו,למעשה כל משאתה רואה,מריח וחש זה העולם שהוא חלק ממנו. באשר לתופעות על טביעות,יש אנשים שרואים דברים כאלו.

למעלה