החור השחור?

parnar

New member
החור השחור?

חנות דיסקים בת"א? מישהו יודע מה הכתובת המדויקת?

T W I G G Y

New member
כמובן

וזה לא "החור השחור" זה "חור בשחור" ואם אני לא טועה זה איפשהו בשלמה המלך בת"א אני רק לא זוכרת ממש איפה.... :)

djskombina

New member
חור בשחור..

חנות יד שניה דיסקים בחמש ועשר שקל זה כמה דקות לפני דיזינגוף..

djskombina

New member
מה זה בכלל הלשרשר הזה???!!!

ומה מדובר על אלבום מיקסים.. ואיזה יצא ברביעי..?

Funky Giraffe

New member
זיו יא מאותגר תלחת הוסף תגובה

לאיפה שאתה רוצה להגיב במקום לעשות הוספת הודעה חדשה אתה יודע איזה סיוט זה להכניס את ההודעות שאתה פותח כל הזמן להודעה שאתה מגיב אלינ? עשה מצווה תחסוך את זה ממני וגיא דיבר על אלבום רמיקסים שיצא "בעוד שנה שנתיים שלוש" לפני שנה וחצי הם הריצו דאחקות שהם עושים רמיקס לעטיפה חח

במקרה יש לי את השקית :)

והחנות בשלמה המלך 5 המחירים לא ב5 ו10 שקל, אבל הם זולים יותר מחנויות הדיסקים אגב, כשהייתי בת"א חפשתי את החנות שעות ולא מצאתי אותה... אולי היא נסגרה!? עדיף שתצלצלו לפני 03-5285388

parnar

New member
מצאתי את החנות

קניתי משם את מטרופולין - חזירים, יש שם כל מיני גרסאות לשיר ומהאוזן השלישית קניתי את הדיסק של קולולוש ושני סינגלים של הדג, רק פה ושירת הסטיקר

תגידו ...

כולכם אמרתם לי שבאוזן יש סינגלים... אבל לא נראה לי לפחות לא באוזן בירושלים... אתם בטוחים???

Funky Giraffe

New member
אף פעם אי אפשר לדעת

זה שוק שמתחלף פעם בשנייה והוא מאוד דינמי - יום אחד לא היה סינגלים של הדג נחש - ערן הגיע למחרת ומצא גם את רק פה והסטיקר כעיקרון יש הרבה ב"חור בשחור"

אבל חור בשחור זה בתל אביב...

יש מצב שמוכרים סינגלים רק באוזן בתל אביב? כי לדעתי בירושלים זה רק די וי די...

Funky Giraffe

New member
אין לי מושג הכי טוב שתחייגי

למשרד יחצנות של שרי ישראלי וקרן קורינלדי (טלפון בחוברת של חומר מקומי - עמוד אחרון למטה משמאל) ותבקשי את רון, תשאלי אותו אם נשארו סינגלים ותשאירי פרטים. הזונות האלה לא הביאו לי אף פעם למרות שהשארתי פרטים אבל תמיד כדאי לנסות :\

idanri

New member
האוזן יקרים בטירוף!!!

בסינגלים הם דיי יקרים.... קנית את רק פה המקורי?(בקופסא עבה או קופסא דקה?הדקה היא לא המקורית).

למעלה