החורף בא

ofer976

New member
החורף בא ../images/Emo186.gif

טוב..מי שלא שם
לפני איזה חצי שעה ירד גשם חזק מאוד! אז בואו נברך את החורף
ושיהיה לכולנו חורף נעים!

דנה 74

New member
אחחח החורף!!!!

אני מתה על החורף1!!!!! אני נולדתי בחורף
חחח בכולאופן גשם רד עלי!!!!

JULI4561

New member
חחחח ..

גמאני נולדתי בחורף .. ותאמיני לי לא כיף
תמיד ביומולדת שלי אני לא יכולה לעשות כלום

מ א מ י2

New member
אצלי עוד לא ירד גשם ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

ואני כבר חולה מהיום האחרון של רה"ש
. אבל אני מתה על חורף
למרות שנולדתי באביב
P:

go goldi

New member
גם אני../images/Emo10.gif

לא ממש חולה, יותר מקוררת...כאבי בטן ועיטושים כל שתי דקות... תרגישי טוב דרך אגב

גרי 541

New member
פרקים שכתבתי על הפיג'מות

פרק 1: להתחיל מחדש - להמבוגרי מגיע ילד חדש (אח של אילן) ורוני מתאהבת בו , קובי אילן נתן ועודד עוזרים לגרי לפרסם את המקום והם מצליחים להביא אנשים להמבוגרי , ימית ואילן מתאהבים אך אלונה חוזרת ומקנאת. פרק 2: דו קרב – אלונה רוצה לחזור לפיג'מות אבל ימית רוצה גם היא להיות בפיג'מות ואלונה וימית מחליטות לנהל אחת אם השנייה דו קרב חידונים ליד הבנים , גרי ורוני צריכים להתמודד אם אדם שחופר בורות ליד ההמבוגרי. פרק 3: להתחיל אם כוחות הביטחון? - אילן מכיר בחורה והוא מגלה שהיא שוטרת ומתגאה בעצמו ומשוויץ בפני כולם קובי ופואד הולכים לתחרות האוכל השנתית אלונה ורוני מחליטות להתחרות אחת בשנייה בקלפים ונתן וימית השופטים גרי מגלה שעודד שדד בנק בגלל שהוא לא הבין טוב את אילן והמשטרה עוצרת בטעות את גרי. פרק 4: יום שישי הבא בטור – אילן קובי עודד אלונה פואד ונתן רואים בחדשות שמסתובב באזור ת"א פורץ מסוכן שמגיע בלילות ואלונה וימית מבקשות מהבנים לשמור עליהן בלילה אך הן מגלות שאילן וקובי קיבלו עבודה לילית ועודד ופואד הוזמנו למסיבה לילית ורוני ימית ואלונה מחליטות לישון בלילה ביחד הבנות עוברות לילה מפחיד ומגלות שהפורץ הוא גרי למה? פרק 5: אני יודע מה עשיתה בשנה שעברה – כולם מקבלים מכתבים מפחידים ועל כולם רשום "אני יודע מה עשיתה בשנה שעברה" והם מנהלים חקירה כדי לגלות מי מטריד אותם ולבסוף גרי מגלה שג'ב ברכה שלחה להם את המכתבים כדי להבריח אותם מהבניין. פרק 6: פגע וברח – גרי מגלה שמישהו פגע לו באוטו וברח ופואד ומרסל פוארו מנסים לעזור לגרי לגלות מי ה"עבריין" , אלונה ימית ואילן מצלמים נוף כדאי לזכות בתחרות בפרס של חמש אלף שקל , איש זקן מוזר מטריד את עודד נתן קובי ורוני ומבקש מהם כסף , אילן אלונה וימית מגלים שהם צילמו את מי שפגע באוטו של גרי ולבסוף מתברר שעודד הוא זה שפגע באוטו של גרי וברח וכעונש עודד שוטף כלים יחד עם האיש הזקן. פרק 7: יושב על הגדר – רוני מנסה להתחיל אם פואד והוא מבטיח לה שהוא יצא איתה לדייט בערב , הבת דודה של עודד מגיעה ומתאהבת בקובי והם מחליטים לצאת גם הם לדייט , אלונה ימית אילן עודד ונתן נוסעים אם גרי לבאר שבע כדי למצוא בדואי גמד תמורת עשר אלף דולר בינתיים קובי ופואד נתקעים בגדר ומגיעים באיחור לדייטים שלהם. פרק 8: אחד באפריל – החברה של רוני מגיע ונדלקת על פואד , אחד באפריל הגיע ועודד אילן וקובי מחליטים למתוח את אלונה וימית , לבסוף בגלל מתיחות של אילן קובי ועודד כולם מסתבכים ונעצרים במשטרה פרק 9: אוטו גנוב – עודד קונה אוטו חדש וכולם מתלהבים ממנו אך מדברר שהאוטו גנוב ועודד מסתבך , גרי מנסה לחלץ אותו אך מסבך את עודד עוד יותר , ימית ואלונה הולכות לאודישנים להצגה חדשה. פרק 10: סיפור המכולת – ליד ההמבוגרי נפתח מכולת חדשה וגרי רואה שהמכולת מצליחה ולכן מחליט גם הוא לפתוח מכולת והבנים עוזרים לגרי לרגל אחרי בעל המכולת החדשה , אלונה ימית ורוני נאבקות בשלושה זמרות שיורדות עליהן כול הזמן. פרק 11: סיפור דוד וגולית – ערס מטריד את אלונה וימית והן מבקשות עזרה מאילן , אילן מחליט לצאת כנגד הערס בקרב בסגנון דוד וגולית אך אילן הוא לא דוד והוא מפסיד בקרב. פרק 12: התינוק – גרי צריך לשמור על התינוק שלו והוא מבקש מעודד וקובי שישמרו עליו בגלל שהוא צריך ללכת , עודד וקובי לוקחים אותו לטיול ולבסוף מאבדים את התינוק , אילן פואד רוני נתן אלונה וימית פוגשים את ראש הממשלה שמציע לאילן להחליף אותו ל24 שעות. פרק 13: עובד חדש – גרי מחפש עובד חדש שיעבוד בהמבוגרי וימית עוזרות לו , פואד מנסה להתחמק מרוני שרודפת אחריו כול הזמן עודד מצלם את קובי במצלמת וידאו בדירה ושוכח לכבות אותה והמצלמה ממשיכה לצלם , אילן ואלונה צופים בטלוויזיה בדירה והם מתנשקים והמצלמה מצלמת אותם, אילן ואלונה מגלים שעודד וקובי שלחו את הקלטת לספריה העירונית והם רצים לספריה במטרה להחזיר את הקלטת אליהם , לבסוף גרי לוקח את נתן לעבוד אצלו. פרק 14: הפיג'מות סוגרים מעגל חלק א' – אלונה חולה מאוד ופואד מטפל בה מפיק מקצועי מגיע ומודיע לאילן קובי עודד נתן וימית שהוא מתכוון להוציא להם דיסק חדש והם שמחים , במהלך ההקלטות לדיסק קובי ואילן מעליבים את נתן ועודד והם מחליטים לברוח , המפיק מודיע לאילן וקובי שאם הם לא מוצאים את עודד ונתן הדיסק שלהם מבוטל , גרי ורוני יוצאים לחיפושים. פרק 15: הפיג'מות סוגרים מעגל חלק ב' – אלונה רוצה גם היא להשתתף בדיסק החדש שהפיג'מות עומדים להוציא , קובי ואילן מוצאים את עודד ונתן במכתש רמון מאכילים אלפקה סונית ועודד ונתן מציבים להם תנאים לחזרתם הפיג'מות חוזרים להרכב מלא כולל אלונה וימית ומוציאים את הדיסק החדש שלהם "הפיג'מות סוגרים מעגל" , הדיסק זוכה להצלחה גדולה אבל בדיוק קובי מתעורר ומגלה שכול הסיפור הזה היה חלום. פרק 16: עובד ערבי – הפיג'מות לוקחים עובד ערבי כדי שישפץ להם את הדירה , אלונה וימית מתחילות דייטא , פואד וגרי זוכים בשאלון היומי באינטרנט וזוכים לאספקה של המבוגרים ופיצה לשנה , דבר זה הורס את הדייטא של ימית ואלונה שלא מצליחות לעמוד בפיתוי , הדירה של אלונה וימית נפרצת ע"י גנב אותו גנב פורץ גם להמבוגרי , אילן קובי עודד ונתן מגלים שהעובד הערבי שהם שכרו נעלם והם מבינים מי הגנב. פרק 17: סיפורי התנ"ך – פואד מתגלה כגאון בתנ"ך ואילן קובי ונתן מחליטים לקחת אותו לחידון התנ"ך השנתי כשהפרס לזוכה הוא טלוויזיה חדשה עודד וגרי מוצאים במרתף של המבוגרי קופסא והם חושבים שיש בה אוצר ומנסים לפרוץ אותה בכול דרך , אלונה ימית ורוני יוצאות לקניות וקונות בגדים להן ולבנים. פרק 18: כמה אתה אוהב אותי? – סיפור מחזמר בסגנון סינדרלה המספר את סיפורם של אלונה (סינדרלה) ושל אילן (הנסיך) שמאוהבים אך אינם יכולים לממש את אהבתם בגלל קנאתה של אחותה החורגת ימית , מחזמר רצוף שירים ואירועים מצחיקים. פרק 19: נדבר גלויות – בהמבוגרי נפתח תחרות דמקה ונתן מתגלה כשחקן טוב במשחק , אך פואד היחיד שמצליח לנצח אותו ונתן חושב שפואד רימה קובי מוצא עבודה חדשה בטור מציל בבריכה. פרק 20: לוקחים סיכון – אילן כותב שיר וקובי עודד נתן אלונה ימית פואד רוני וגרי אוהבים אותו וחושבים שהוא היא להיט , אבל הם מגלים שהשיר נגנב ע"י להקה אחרת שטוענת שהשיר שלה , הפיג'מות יוצאת למלחמה כדי להשיב את השיר האבוד של אילן. פרק 21: נסיך שלי – אלונה מחפשת חבר כך גם ימית רוני רוצה לגרום לפואד לקנות בה ומכירה ילד חדש , אילן קובי עודד ונתן מתערבים מי יוכל למכור יותר מוצרים בזמן קצר , אלונה מחליטה להתחיל אם אילן ימית עם קובי דבר שמפריעה להם למכור ועודד ונתן מנצלים זאות לטובתם ומנצחים בהתערבות , לבסוף כול הכסף שהם הרביכו הם נותנים לגרי. פרק 22: סוף הדרך – פרק סיום העונה – ג'ב ברכה מארגנת משלחת לדימונה וכולם רוצעים לנסוע אבל הבעיה שהמשלחת מאפשרת שיסעו רק ארבעה אנשים , כשברכה מצליחה לארגן כרטיסים לכולם החברה מגלים שהוצאות לנסיעה גדולות ומחליטים לא לנסוע , ברכה שכועסת מחליטה לסלק את כולם מהבניין והם עוזבים ובכך נגמר פרק הסיום.

למעלה