החוק החדש

G i o v a n n a

New member
החוק החדש

שלום בנות!

ותיקה וביישנית כאן
, אוהבת ומכורה מאד לכל הנושא של טיפוח איפור קוסמטיקה וכו׳,
מרינה - אם את קוראת אז תדעי שהכל התחיל ממך
מאז שנכנסתי לבלוג שלך במקרה לקרוא ביקורת על מוצר כלשהו אני פה כמו גם כמה וכמה הזמנות מ- I herb
האם שמעתן על החוק החדש שאושר היום בעניין של איסור ייבוא ומכירה של מוצרי קוסמטיקה שנוסו על בע״ח?
באופן עקרוני כמובן שאני מאד מאד שמחה !! ומאד בעד !! גאה במדינה שלנו שהובילה מהלך שכזה.
לדעתי אין שום צורך בסבל מיותר של חיות כדי להיות יפות... אבל עדיין לצערי חוטאת בשימוש כזה או אחר באיפור ומוצרי קוסמטיקה כמו למשל המייק אפ של של אסתי וכד׳, צלליות ואודמים של מאק, כל מיני קרמים ומסכות ...
מה דעתכן? האם זה ישפיע עליכן ? סתם תוהה לגבי חברות כגון מאק ואסתי לאודר... מה זה אומר לגביהן ?

יום טוב!

היי =) לא שמעתי שזה נכנס לתוקף

איפה קראת על זה?
כל מה שמצאתי באינטרנט זה שב- 2010 אישרו את הצעת החוק ושב 2013-2016 יתחילו ליישם את זה אם אני לא טועה.

ואני בכל מקרה לא קונה קוסמטיקה שנוסתה על בע"ח. ממליצה גם לך לנסות, זה לא קשה כמו שזה נראה =)
מה שהחוק הזה יעשה- יגרום לי לקנות יותר קוסמטיקה בארץ (כי כרגע אני בעיקר מזמינה מחו"ל).
לגבי החברות ה"רעות" שנמכרות כרגע בארץ- לדעתי יפסיקו לייבא אותן ומי שרוצה להמשיך להשתמש במוצרים תצטרך להזמין מהאינטרנט.

את מוזמנת לבקר בבלוג שלי (הקישור בחתימה) ולהכיר עוד חברות איפור טובות שלא מתעללות בבע"ח

marina4o

New member
היה לך ספק שלא אקרא?

אני עוברת פה על כל ההודעות

נעצתי את הודעתך מתחת לחוק החדש עם יותר פרטים שיוכלו לענות לך על שאלתך

למעלה