החוק החדש נגד עישון במקומות ציבוריים

Mad Sorcerer

New member
החוק החדש נגד עישון במקומות ציבוריים

בתור אנשים שאוהבים לצאת לשתות ולבלות.. מה אתם חושבים על החוק החדש הזה שאוסר עישון בפאבים מעכשיו? יחזיק לא יחזיק? צודק ? אפשר למצוא פתרונות אחרים? בתור אחד שמעשן ההגבלה הזאת מאוד הורסת לי את החוויה של לשתות עם החבר'ה - הסיגריה היא פשוט חלק מזה.. אתמול נסענו לפאב במושב בדרום והיה שם שלט גדול בכניסה של "עקב החוק החדש - אסור לעשן בפאב" וכשנכנסו פנימה ראינו אומנם מאפרות על השולחנות - אבל כולן הי ריקות. בצער רב נאלצנו לפתוח לנו פינת עישון קטנה בחוץ שאלינו עם הזמן הצטרפו עוד ועוד אנשים. פתאום הגיע בנאדם שהציג את עצמו כבעל הבית של המקום ואמר לנו שאף אחד לא אוכף את החוק הזה ושנעשן "בעדינות" בפנים.. אז כמו שאתם מבינים המשך הערב היה רגיל לחלוטין במחינת העישון.. גם היום קראתי שהמשטרה אומרת שאין לה אמצעים לאכוף את החוק כי תכלס זה עולה לה לא מעט להציב המון פקחים בכל מקום בילוי בארץ בכל ערב (במיוחד בערבי שישי). בקיצור לדעתי זה יהיה כמו החוק שאוסר עישון בקניונים, פה זה לא ארה"ב או אירופה ואין לנו את המוסר הזה של באמצע הבירה לצאת החוצה לקור ולעשן.. מה דעתכם?

pothead 777

New member
אני אישית נגד החוק

אני אישית נגד החוק אבל בירושלים זה דווקא נחמד כי חצי מהברים נותנים לעשן והחצי השני מבקשים שלא אז יש תבחירה, אבל כמו שאמרתה מקודם אין מספיק פקחים בשביל שהיה לחוק אכיפה ולכן תוך חודש חודשיים כבר אף אחד לא ישים על החוק (חחח עוד ניצחון למעשנים)

B o o o o M

New member
מבחינתי

אין שום הבדל. לעשן בחוץ לפעמים יותר כיף מבפנים. וגם אני בתור מעשנת שונאת לחזור הביתה מסריחה כמו מאפרה. ועם זאת 1000 שח זו חוצפה קצת לדעתי. לגבי מועדונים תמיד ימשיכו לעשן לדעתי אין מה לעשות.

Roi D 1

New member
../images/Emo85.gif

את לא איזה אלופת העולם בשחייה או משהו כזה?... מה את מעשנת??!... ומה המצב יא גליה?

טוב

האמת שממש לא זכור לי מתי בפעם האחרונה הייתי בקניון כלשהו, אני דיי שומר מרחק מהמקומות האלה....

למעלה