החוקים
משהו פה לא מסתדר לי נכנסתי עכשיו לאתר של משרד הרישוי ובאמת רשום שהמלווה הוא מה1/1/06 לחודשיים אבל על החוק של להסיע עד 2 נשאר בתוקף איך זה יכול ליהיות? הרי שני החוקים האלו היו זמניים אז איך זה שחוק אחד כן נשאר בתוקף וחוק אחד התפוגג לו עד שיחוקקו אחד חדש? אני כבר עם רישיון ביד. אני שואלת כדי לא להרגיש מקופחת חחח רוע לב
מי שיודע משהו בעניין בבקשה שיגיב ועוד משהו קטן-נקודה למחשבה נניח ויבוטל החוק של ההסעת נוסעים לכל מיש הוציא רישיון מתאריך מסויים יש סיכוי שיבטלו אותו גם למי שהוציא רישיון לפני? אני שואלת את זה כי זה לא הגיוני שהחוק הזה (נניח) יתבטל מתאריך כך וכך ואז שוטר יבדוק לנהג חדש את הרישיון ולפי התאריך יחליט אם להעניש או לא את הנהג שמסיע יותר מ2 נוסעים מה ההבדל בעצם? למה החברים של הנהג הזה שהתאריך שלו הוא "אסור" ע"פ החוק מופרעים יותר מאשר אלו של הנהג שהתאריך שלו מתיר לו להסיע יותר מ2? אז מה הטעם בלבדוק את זה בעצם? אני אישית חושבת שאם החוק באמת יתבטל, השוטרים פשוט יפסיקו לבדוק אותו, אבל כמובן שלא שווה לקחת את הסיכוי מקווה שהבנתם את ההיגון מאחורי מה שאמרתי
משהו פה לא מסתדר לי נכנסתי עכשיו לאתר של משרד הרישוי ובאמת רשום שהמלווה הוא מה1/1/06 לחודשיים אבל על החוק של להסיע עד 2 נשאר בתוקף איך זה יכול ליהיות? הרי שני החוקים האלו היו זמניים אז איך זה שחוק אחד כן נשאר בתוקף וחוק אחד התפוגג לו עד שיחוקקו אחד חדש? אני כבר עם רישיון ביד. אני שואלת כדי לא להרגיש מקופחת חחח רוע לב