החוצפה של אנשי ש"ס

החוצפה של אנשי ש"ס

השכנים שלי הם חרדים מצביעי ש"ס. במקרה התחלנו לדבר על פוליטיקה. פתאום הם מתחילים לקלל את טומי לפיד, אני אמרתי "למה? אני מאוד תומך בטומי לפיד. הוא אדם טוב ותרבותי, והוא עשה הרבה דברים טובים למען המדינה", והתשובה שקיבלתי מהשכנים היא "חבל שהוא לא נשרף בגטו". אחרי ששמעתי את זה בה לי להרוג אותם, למי שלא יודע בזמן מלחמת העולם השנייה טומי לפיד היה בגטו. בכל מקרה, היום כשאני רואה את השכנים האלה אני אפילו לא אומר להם "שלום", רוב המשפחה שלי נרצחו בשואה ואני לא מוכן לדבר עם אנשים שמזלזלים בשואה.

אין לי אפילו מה להגיב....

אני רק יכול להגיד לך שאני בהלם ולמרות שאי אפשר לשפוט אותך אני חושב שבתור אחד שרבים ממשפחתו עברו את השואה גם אני לא הייתי יודע מה לעשות להם....

עליוני..

מכיוון שטומי לפיד תלש את אנשי ש"ס מעטני הפרה (הפרה זה האוצר) בדיוק באמצע היניקה ..ולקח מהם את כל הכוח והשררה הם כועסים עליו וזאת הדרך הפרימיטיבית שלהם לנקום בו..בקללות ...ודרך אגב אני מזרחית מאנשי ש"ס לשעבר

תראי,

אני לא אמרתי את זה כדי לפגוע בספרדים (יהדות התורה הם אשכנזים וגם הם גזענים). אם נעלבת אז תסלחי לי בבקשה, הכוונה לא הייתה לפגוע בספרדים.

בני ברק

New member
מזרחית מאנשי ש"ס לשעבר...

מטורפת חלקית זה היה בדיחה או מה? את כותבת אני מזרחית מאנשי ש"ס לשעבר. את יודעת חלק גדול מהליכוד הוא מיזרחי מאנשי הליכוד, אז מה? וחלק יותר קטן מהעבודה הוא מיזרחי אז מה? שר המשפטים טומי לפיד ביחד עם ראש הממשלה אריק שרון לקחו את מעטני הפרה (הפרה זה האוצר) ל.....עצמם! ראי כמה חשדות יש נגד ראש הממשלה, ראי איזה חווה ענקית יש לראש הממשלה חוות השיקמים, ראי איך בתקופת קיצוצים כואבים (לא רק לאנשי ש"ס) הליכוד מינה שר אוצר אחד אשכנזי מר בנימין נתניהו, ועוד שר במשרד האוצר ספרדי השר שיטרית. מיותר לציין ששניהם מקבלים משכורות והטבות של שרים. אני חושב שהמדינה היתה יכולה להיסתדר גם עם שר אוצר אחד, אבל הליכוד רצה לגנוב עוד גו'בים ולכן סידר לכל חברי הליכוד דוגמת עוזי כהן מישרות ומשכורות עתק, וכך הליכוד מינה שרים ללא תיק רק כדי שיוכלו לקבל עוד קצת "מעטני הפרה" והליכוד בנה במיליוני דולרים גדר, והרס אותו במיליוני דולרים בחזרה. לעומת זאת-תנועת ש"ס ויהדות התורה כשהיו בממשלה עם הליכוד הנהיגו עוד תוספת בקיצבאות הילדים, עוד קיצבאות לחד הוריות, עוד סיוע לניזקקים, הכסף הוא אותו כסף, הליכוד לקח לעצמו וש"ס ויהדות התורה חילקו אותו לחלשים מכל השיכבות.

על

מה ההתנצלות? לא נעלבתי ואותי חנכו שמגיבים ללא קשר למוצא האדם ומי שאמר דבר כזה נורא (על טומי) לטעמי הוא מעורר שאט נפש וזה לא חשוב מזרחי ערבי אשכנזי או............

אני מבין...

את הכעס על טומי לפיד וזה לגיטימי את יודעת גם אם זה לא מקובל עלי לקלל זה גם לגיטימי ושוב אפילו שבעיני זאת לא דרך ולא בסדר אבל מכאן ועד להגיד את מה שהם אמרו....

בני ברק

New member
ש"ס

התגובה שהשכנים שלך אמרו-היתה קשה! אין להישתמש בשואה בשום מצב יחד עם זה-אתה מסית נגד תנועת ש"ס (ויהדות התורה-כתבת שהם גם גזענים) השכנים שלך גם אם הם הצביעו ש"ס, (זה לא בטוח) אינו משקף את ש"ס! אתה כותב בכותרת-החוצפה של אנשי ש"ס- אנשי ש"ס?השכנים שלך? בוא ניקח לדוגמא את רוצח ראש הממשלה, בטח הוא הצביע לאיזה מפלגה פוליטית (לדעתי מפלגה ימנית,) אז מישהו יכול להגיע הרצח של אנשי הליכוד\מולדת? לא! לא! אותו הדבר גם בנושא החוצפה שכתבת! החוצפה היא של שכניך, ושכניך בלבד! אני חושב שדעתו של השר טומי לפיד היא גרועה, הוא אדם שנהנה לגרום לשינאה בציבור, הוא עשה ועושה נזק בלתי הפיך למדינה יחד עם תנועת הליכוד.

MS6

New member
עדיין השנאה של אנשי שינוי היא..

כתוצאה ממפלגת החושך ש"ס, המפלגה הגזענית והפרמיטיבית הזאת, שמוציאה שם רע לכל ספרדי וספרדיה, אני מתפלל ליום שהם לא יעברו את אחוז החסימה ולא נשמע יותר על המפלגה החומיניסטית הזאת.

יש לך טעות קטנה

היא לא מוציא שם רע לכל ספרדי וספרדיה, רק לאלה שמצביעים בעדה. גם יהדות התורה גזענים, וגם היא מוציא שם רע רק לאשכנזים שמצביעים בעדה. גם אני מקווה שיום אחד ש"ס ויהדות התורה לא יעברו את אחוז החסימה. איי אפשר שיהיו בכנסת מפלגות שמלמדות כל כך הרבה שינא. אני אשכנזי, אבל בשבילי גם האשכנזים וגם הספרדים שווים. אחרי הכל, כולנו יהודים וכולנו אחים.

תגובה

השכנים שלי לא מייצגים את כל ש"ס, אבל עובדיה יוסף כן (וזה לא סוד איזה גזען עובדיה יוסף). טומי לפיד הוא אדם טוב והוא לא מלמד שינה. אני יהודי שמאמין בה', אבל אני מכבד את לפיד. למה לפיד מלמד שינא? כי הוא רוצה שכולם יעבדו? כי הוא רוצה שכולם ישלמו מיסים? כי הוא רוצה שכולם יהיו שווים?

ובכן,

אולי טומי לפיד עצמו לא מדבר מתוך שנאה, אבל זה לא סוד שיש אנשים בשינוי שפועלים רק מתוך שנאה לחרדים ולדת. שינוי מנסה לשבור את כל הכללים ולבטל את הסכם הסטטוס קוו שנשמר מאוד יפה עד שהם החליטו שהוא לא לרוחם. שינוי היא מפלגה טובה בעקרון, ע"י זה שהיא מהווה אלטרנטיבה לש"ס ולסחיטת הכספים שלה. אבל זהו לא סוד שיש אנשים בשינוי (כמו למשל שר הפנים פורז) שעושים הכל כדי להפר כל הסכם שהיה עם הדתיים, מתוך שנאה טהורה לדת ולא מתוך חשיבה על שוויון.

תגובה

אני מכיר הרבה אנשים (ובינהם כמה חברי כנסת שיש לי קשר איתם, ואני לא הסגיר אותם) שנמצאים בשינוי שמאמינים בה' ואין להם שום דבר נגד הדת, הם פשוט רוצים שכולם יעבדו בצורה שווה. אני יהודי שמאמין בה'. אני לעולם לא הצביע שינוי (משום שאני תומך במפלגת הליכוד), אבל אני מאוד מכבד את שינוי.

למעלה