החוצפה שלו

החוצפה שלו ../images/Emo5.gif

כבר שבועיים שלמים שהוא לא יתקשר
ולא השמיע
קול, ובטח לא הראה את פרצופו.
ועכשיו מתקרב יום כיפור, היום שבו ניפגשנו לפני שלוש שנים. והינה הבחור צץ לו משום מקום, למה לעזזל? הוא מתקשר חסום ואני לא עונה, מתקשר ממספר שאני לא מכירה ואני גם לא עונה, אז הוא מחליט לקפוץ לבקר אותי בעבודה!!!! חוצפן. לעזזל אני לא רוצה, ואני בטח שגם לא אוהבת כי לא הרגשתי כלום לא פרפים קטנים בבטן, מה שבד"כ הייתי מרגישה, אפילו לא חיבה של אקס כלום חוץ מגועל. איך הוא מרשה? לעצמו איזו חוצפה? טוף חבל לי על האנרגיות שאני מבזבזת עליו לא מגיע לא בכלל!!! רק רציתי לספר לכם להיריד קצת
הקטן שלי!!! נ.ב. אופפפפ אני לא אראה אותכם ארבע ימים שלמים אני כבר מתגעגעת

mariana

New member
היי

רגע אני לא מבינה אתם פרודים רק שבועיים? או יותר? אם לא היה לך כלום כשראית אותו סימן שאת גם לא אהבת אותו. או שהוא פגע בך מאוד?

מרינושששששש

אנחנו פרודים הרבה יותר משבועיים ובל שבועיים הוא לא הראה את פרצופו ובטח שלא השמיע את קולו!!! כן פגע בי מספיק לגלגול אחד, וני לא רק שלא אוהבת אותו אניח נגעלת ממנו.

mariana

New member
את מתארת לי פה סבל

שאת עברת מימנו אבל זה עדיף שתדחי אותו מאשר שתאהבי אותו עמוק בלב וסתם תסבלי. בואי אני אספר לך סוד קטנטן. את יודעת מי התקשר אחרי שבוע? כן כן אריאל הוא קבע להיפגש איתי בהתחלה בכוונה לא עניתי לו, ואז בפעם השנייה דיברנו הייתי ממש קרירה אליו, הוא לא ידע מה להגיד ואמר לי שהוא רוצה לסגור פינות אחרונות בקשר הזה כי השארנו הכל פתוח ולקחנו הפסקה לחשוב מה הלאה. סימן שבאמת עוזר שאת מתרחקת מבן זוגך.

מאו יין

New member
איך אמרת??

לא שווה את האנרגיה השלילית שנכנסה בך.......!!!!!!!!!!!!! קבלי המון:
בשביל קצת אנרגיות חיוביות!

מאו יין

New member
תגידי נוצתי,

לא יותר פשוט לאמר לו שאת מעדיפה שלא תהיו בשום קשר בכלל???

למעלה