החוצפה מכה פעם שלישית...

Brendan

New member
החוצפה מכה פעם שלישית...

אבל לצערי הפעם אין גלידה. אותה מכונית, אותו מקום, אותו נהג, אותה שעה רק ביום אחר. הפעם השנייה הייתה כאן

מי אתה ומי נתן לך את הזכות להכנס../images/Emo46.gif

אתה יודע שאפשר לתבוע אותך על מה שאתה עושה פה בפורום ??! אתה מציג תמונה של אדם X ולא דואג להסתיר את הלוחית רישוי של הרכב שלו ו"עוקב" אחריו מספר פעמים על איך שהוא חונה . אם הוא רוצה הוא יכול לדעת בדיוק מי אתה. ולהגיש נגדך תלונה . תנהג בזהירות אני מקווה שאין לך נגדו אישית משהו. כי אתה פוגע בכבודו אם אתה לא שם לב וישנם כמה סעיפים שאתה מפר.

Brendan

New member
בדקתי את חוקיות הנושא....

ואין שום בעייה בפרסום. לא מדובר בקטין, לא מדובר בחדירה לתחום הפרט, לא מדובר במציצנות ומספר הרישוי של הרכב לא מהווה פרט אישי אשר לא ניתן לפרסם אותו. ואני במקומו הייתי חושב פעמיים לפני שאני מגיש תלונה היות ויש לי ראיות מוצקות נגדו (ראה תמונות) אשר שוות לפחות 3 דוחות + תלונה על איומים. הפגיעה בכבודו במקום נעשתה היות והוא לא מכבד אחרים.

כן נכון .אבל ככה זה במדינה הכל הפוך

יש ויש אם תרצה כמה פרטים שניתן בכל זאת להאשים את הפצת התמונות. בחיי היום יום אם הייתי מסתובב עם מצלמה יכולתי לצלם עשרות מכוניות שמפרות את החוק ופוגעות בציבור . נ.ב. אם בממשלה גונבים כספים אז מה אתה רוצה שיצאו התושבים.

Solario

New member
זה מיותר ידידי.

למרות שאתה רוצה להיות האזרח הטוב, זה פשוט בלתי אפשרי במדינה כמו שלנו. פה, כל אחד נוסע על נתיב שמאלי כשבא לו, עובר באדום האחרון, ונוסע בשוליים כי יש פקק... ככה זה פה, לא יעזור לך. אפילו אם תתן את התמונה למשטרה, הוא יקבל מקסימום קנס של כ 200 שקלים פלוס מינוס, ונגמר הסיפור. עכשיו, אם הבחור אלים, אתה עכשיו הפתיון שלו, והוא ינסה רק לאתר אותך ומה שנקרא בעולם הפשע: לטחון לך ת´צורה... כמובן שאתה תיגש מייד למשטרה, תדווח, הוא שוב ישלם קנס, והכל חוזר חלילה, מעגל בלתי נגמר. אני מציע לך להתנהג כמו רוב תושבי מדינת ישראל ופשוט לא לשים עליהם. אם אני הייתי מצלם כל פשע שאני רואה, היו היום הרבה מאוד אנשים עניים בפתח תקווה(העיר שבה אני גר).

Brendan

New member
אלימות לא מפחידה אותי...

מהות הפורום הזה של כלבוטק היא להביא לידיעת הציבור כל מני חריגים בחברה הישראלית. מסתבר שלחשיפה יש אפקט מצויין. אנשים כמו בעל הרכב הזה לא מפחידים אותי היות ויש לי דרכים להתגונן. אין לי בעיה עם אנשים שחונים בכחול לבן בלי כרטיס או כל מני עברות קטנות אחרות. אבל לתפוס מקום חניה של נכים? זו כבר התנהגות שמתאימה לאישיות חסרת מצפון קולקטיבי וחסרת יכולת להתחשב בזולת ובצרכים המיוחדים שלו. אנשים כאלה צריכים לעבור תהליך סוציוליזטורי מחודש על-מנת שהם יפנימו ערכים ודפוסי התנהגות המאפשרים ניהול תקין של קולקטיב.

אני רוצה לחדש לך אחי ../images/Emo6.gif

אם תלך למשטרה הם יעשו ממך בדיחה. ככה זה בישראל . ואני כלכך מצטער שזה כך.

Brendan

New member
זה לא מדוייק מה שאתה אומר...

והרי הסיפור המלא. באותו יום שהתמונה צולמה התקשרתי למוקד 100 על-מנת שאלה ישגרו ניידת למקום. לאחר 10 דקות המתנה, התקשרו אליי מהמוקד ואמרו לי שאין להם ניידות כרגע וזאת בשל אירוע בטחוני במקום אחר. המוקדנית הנחתה אותי לגשת לתחנה הקרובה ולהגיש תלונה.

Brendan

New member
לא בגנבה של כספים מדובר...

למרות שגם זו התנהגות שלילית. והעובדה שהעומדים בראש המדינה סורחים לא אמורה להיות הילה או הצדקה לסריחה של התושבים ברמות אחרות. זכות בסיסית יש לי והיא להסתובב אם מצלמה ולצלם את כל מה שבא לי (כל עוד התמונה לא חושפת פרטים אסורים). גם לפרסם את התמונה מותר לי בפורום. הדבר דומה לצלם עיתונות המצלם נאשם בבית משפט עוד לפני שהנ"ל הואשם בעבירה.

Brendan

New member
על-מנת שתבינו את חומרת הבעיה..

תרשו לי להפנות אותכם ל-2 לינקים העוסקים בנושא זה.
אתר "הישראלי המגעיל" כאן (בחר את הלינק לגלריית התמונות)
גלריית תמונות מיתוך פורום בתפוז קישור

Brendan

New member
לא תודה...

יש לי מספיק פלטפורמות בהם אני יכול להביא את החומרים שלי. לעומת-זאת, אין לי מספיק כסף על-מנת לנהל אתר.

שח_מט

New member
כל הכבוד. אנסה לצלם גם כמה!

נתקל בזה יום יום, לפעמים גם מתקשר למוקד העירוני...

למעלה