החופש...עוד שבוע....

roimc

New member
החופש...עוד שבוע....

זה יום ראשון האחרון לחופש... בררר עוד שבוע זה יהיה כבר לימודים... כולם לשפוך את ה-EMOTIONS שלהם כאן, כי לא יהיה חופש FOREVER ולמרות זאת YOU´LL ALWAYS BE MY BABY. יאללה הלוואי ותהיה שביתה...

roimc

New member
שקט, ושכחתי לספר לך שהייתי היום

בקניון ושתיתי אייס קפה בבית קפה עמוס שם ופתאום מה אני שומע בוקע מהרמקולים??? קול צפצפות, שופרים, צפירות, צרחות, צווחות, קידוחים - הכול העיד על דבר אחד: MAN AT WORK. סלין. דיון. לא!!! אבל התגברתי כמו גדול וישבתי בחוץ (כאילו לשם זה לא הגיע). אישית העדפתי את איפה שאני אוכל וופל בלגי, שם הם שמו את מיוזיק בוקס ואני באתי שהיה WIHTOUT YOU !!! ואת החדר כושר שהם שמים שם את #1s - אני אז באתי כשהיה את MY ALL ו-HONEY. הרבה יותר טוב מהצפצפה הזאת.

eranmc

New member
יש לך את התפקיד של ארנון צודק

כמה סיפורים ב 4 שורות? וכן להרבה יש את #1 בחנות שלהם בב"ש.

roimc

New member
חח אל תשווה אותי לתימני הזה!!

אל תשווה אותי לתימנים בכלל!!! אני רק אשכנזוטים!!! חחחח דרך אגב תראו מה היה במעריב לפני שבוע בערך. בחרו את מילת השבוע "מגה" ונתנו דוגמאות... בריטני ספירס היא מגה בייב, מגה פיגוע הוא הסיוט הישראלי, ומאריה קארי היא מגה פרחה.. חח

roimc

New member
אני מקווה!!!!!

גם אני חשבתי עד ששמעתי ברדיו לפני כמה ימים שמשרד החינוך אמר שגם אם המורים וההורים יאיימו בשביתה השנה תיפתח כרגיל... אבל לא הבנתי איך כרגיל אם המורים ישביתו וההורים לא יישלחו את התלמידים לביצפר??

למעלה