החופש ניגמר עוד שבוע

wildgirl1

New member
החופש ניגמר עוד שבוע

זה ממש ממש מדכא....... אני לא רוצה לימודים במיוחד כשקיבלתי מכתב ובו כתוב שאנחנו נילמד ביום הראשון עד 3 טוב שהם לא הגזימו. מעניין אם זה אצל כולם או שרק אצלנו כי אם כן אני ילך הבית , הלוואי ותהיה שביתה הלוואי, אין לי כוח ל יב' ועוד יש לי היום עבודה ואני מתה לא ללכת אבל אז יהרגו אותי , כדי לי לא ללכת ואז יפתרו אותי ואני יהיה שמחה ומאושרת עד הגג? או לסיים עד סוף החודש?

wasted years

New member
לך הוא נגמר עוד שבוע:)

בהצלחה

נכון זה בשבילך:)

אני סיימתי כבר סוף סוף י"ב למרות שאני צריכה לעשות בגרויות מחדש אבל זה אני יעשה יותר מאוחר

Janem

New member
../images/Emo7.gif

בדמעות שאת בוכה, גמאני בוכה איתך... למרות שסיימתי תיכון אני עדיין רואה אותו בגלל הקורס-פסיכומטרי... תחיקי מעמד, י"ב טסה מהר...

AeroSlash

New member
אני כבר מתה לחזור על מה אתם מדברים

טוב, לא להפריז, לא מתה, אבל לביצפר אינ אבוא בשמחה, לשיעור מתמטיקה זה כבר עסק אחר...

s h u r i k

New member
נכון, נכון

גם אני רוצה לחזור.... להיות שוב כל היום עם החברה, ליצחוק על הערסים והפקאצות, להבריז משיעורים ללכת לפארק הקרוב ולעשן סיגריה איכותית.. ליצחוק למחנכת בפרצוף כשהיא צורחת עלייך בפעם ה100 ודורשת להביא לה אישור מההורים על זה שלא הייתי יומיים בבית ספר, או כהמורים צועקים עלייך על זה שאתה ניכנס לשירותי המורים ועוד עם מישהי (אבל אני רק ניכנס כי היא תמיד ניכנסת לשם).... אחחחחחחחח.... החיים הטובים (עד שמתחילים השיעורים, במיוחד מתמטיקה, אנגלית, סיפרות, תנ"ך, לשון, ספורט, קיצר הכל חוץ מהיסטוריה- ועוד השנה נילמד על הנאתים... שזה הנושא הכי אהוב עליי). אין כמו בית ספר--------------------------------- אבל חופש עדיף!

s h u r i k

New member
עכשיו כל המחזור

של ט' עולים השנה לחטיבה שלנו וכולם שם פאקצות וערסים, יהיה מצחיק! אני כבר מתחיל להמר כמה פעמים ירחיקו אותי הביתה על זה שדפקתי מכות למישהו.... אני יתחיל לירשום צלבים על התיק שלי, על כל ערס שקיבל ממני מכות...... שונא ערסים!!!!

l1zard

New member
חחחחחחחחח

אין ערסים ופקאצות?!!?!?!?!?! תגידי את בסדר? והבנות המטומטמות האלה מהשכבה שלי????????

זאת השכבה שלך!

בשכבה שלי ובי"ב אין נאדה... חחח איך יכולתי לשכוח את ... אליסה והחברות שלה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אבל הן לא מהוות לי אתגר.... הן פחדניות כאלה... משעמם איתן... חשבתי פעם לדפוק לה מכות כשהיא פתחה פה עליי ועל חברה שלי אבל כי כל התחננה שנסלח לה ש... :/

l1zard

New member
כן זהו..

היא כל כך פחדנית....
זה עצוב שאינלי מה לעשות בביצפר :( ולמי התכוונת? אינגה? יענו עם המכות?

זהו אני לא מקבלת את המכתב

הארור הזה מסיבה לא ברורה לי :/ ואני רוצה שביתה!! והאמת די התגעגעתי לאנשים בביצפר חודשיים לא ראיתי אותם... אבל אני רוצה שביתה כי אז אני נוסעת לאריאל... חח נראה לי עשיתי לכם כבר חור בראש עם הנסיעה לאריאל...

למעלה