החופש הגדול.

חלושקית

New member
החופש הגדול.

התחלתתי לשים לב שהתחיל להיות משעמם בחופש. למרות שעדיין יש עוד פה ושם מבחנים ועלי להיפגש עם הלימודים, הקלסרים והקלמר...אבל מרגישה שמתחילה להיות חסרת תעסוקה וזה מלחיץ אותי.....כמה כבר אפשר טיולים? לישון? לצאת לקניות ולטייל בקניונים? לפחות פה תעשו איזה משהו נחמד ומהנה...שכל אחד יקח על עצמו להחיות את אוירת הפורום בצורה איכותית ונעימה... אז יאלה, מי מתנדב לתת איזה חידה קשה? סיפור יפה? משהו בסגנון....קדימה...

סיפור קטן....,..

פעם היה בנאדם.........שהלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך והלך............עד שהוא.......התעיף.,......והתחיל לרוץ ולרוץ ולרוץ ולרוץ ולרוץ ולרוץ ולרוץ........חעחעחע חע חע חע חע חע חחחחחחחח..........

רועי ת

New member
לומדים?!

מעוללההההההההההההההה.............. שיעשו משהו מועיל............ ויחזיקו לנו את העולם............ כ---------ל הכבוד להםםםםםםםם.....!! מחזיקים אצבעות ...................

חלושקית...שלך יהיה משעמם?

ועוד על ההתחלה? נו באמת... מה עם המחנה שסיפרת עליו כ``כ הרבה? בעצם,למה שלא תתארגנו כמה בנות למסע של שבוע בכל הארץ כולל צייד ומירוצי סוסים?

חלושקית

New member
מושיקו,

לא ספרתי לך על שום מחנה.למה להמציא סתם? חח וכן...זה קורה... אין לי שום דבר מיוחד לעשות. הלו"ז שלי התרוקן לו משום מה.

תראי חלושקית,

אפשר להגיד עלי הרבה דברים... אבל לא שאני לא זוכר כל תגובה שכתבו כאן בפורום מהיום שנכנסתי לכאן.. אז בבקשה..את מוזמנת לחפש בתגובות של לפני חודש בערך,בשרשור שדיברו על רכיבה באופניים לבנות אם אני לא טועה..

חלושקית

New member
מה הקשר?

התכוונתי שם באופן כללי על המחנות אצלנו... וכנ``ל לגבי האופניים.

מה הקשר?

כתבת שם שאת נורא נורא מחכה למחנה ולאווירה שם כי זה כיף חבל``ז וכו`... לכן שאלתי מקודם מה עם המחנה שדיברת עליו כ``כ הרבה...יש?

חלושקית

New member
אההה

כן.. זה...אבל הוא עוד הרבה זמן. אחרי ט' באב ומן הסתם שלא אשתתף בו כי יש סיורים אחרים....

רועי ת

New member
וואלההההה.................

אחלה של רעיון.............. אני מצטרפת מידית!!!!!!!!!

זה חוזר על עצמו כל שנה...

בחצי הראשון של הקיץ מחכים שיגיע החופש להתפטר מהמבחנים... ובחצי השני של הקיץ מתגעגעות לחברות וקצת למורות ולאוירה של הסמינר\בית ספר. אפשר לעבוד.. אצל בנות זה מקובל... להבדיל מבחורי ישיבה.

מקפיא

New member
אני לא אוהב את החופש......

כאילו זה טוב שבוע, גג שבועיים... לא יותר מיזה.... אחרי זה מתחיל לשעמם יותר מידי....

למעלה