החופש הגדול מסתיים -

ילד רע 16

New member
החופש הגדול מסתיים -

לסיכום,
טסת לאנשהו בחופש? אם כן, לאן? אם לא, היית רוצה לטוס? שטת באנייה? אם כן, לאן? היית בחלק מיוחד של הארץ? טיול טבע? אילת? או סתם תל אביב?
קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש? אם כן, באיזה מקצוע? ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה? סיימת את כל המשימות? אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה?
בית
חושב שהחופש היה ארוך? מתגעגע לביה"ס? מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס:
דברים שעשיתי: עשית משהו מיוחד? ראית מישהו שלא ראית המון זמן? מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5? הולך לגמר? "הנ
פילים" צפית בכל פרקי העונה? תצפה בעונה השנייה? היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)? נהנית?

noam270

New member
עונה ../images/Emo141.gif

טסת לאנשהו בחופש? לא אם כן, לאן?לא אם לא, היית רוצה לטוס?כן שטת באנייה?לא אם כן, לאן?----- היית בחלק מיוחד של הארץ? בצפון נחשב? טיול טבע? כן, בבאניס, ובתל דן, ובגמלא... אילת?לא או סתם תל אביב? לא קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש?לא אם כן, באיזה מקצוע?----- ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה?מתמטיקה בטוח, ואנגלית סיימת את כל המשימות?----------- אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה? --------- בית חושב שהחופש היה ארוך? כן מתגעגע לביה"ס? אני עדיין לא סגורה על זה מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס: אחרי החגים, זה סתם דבילי שמחזירים קודם כי במילא לא עושים כלום ויש שלושה ימי לימוד וחופש.... דברים שעשיתי: עשית משהו מיוחד? לא ראית מישהו שלא ראית המון זמן? כן מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5? לא הולך לגמר?לא "הנפילים" צפית בכל פרקי העונה?כן תצפה בעונה השנייה?כן היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)?בחופש הגדול זה הכי טוב מחינתי.... נהנית?כן

O

omerdav

Guest
עונה

טסת לאנשהו בחופש? לא אם כן, לאן? אמרתי לך לא,לא? אם לא, היית רוצה לטוס? כן,ללונדון שטת באנייה? לא אם כן, לאן? לא היית בחלק מיוחד של הארץ? לא ממש טיול טבע? לא ממש אילת? הייתי מת או סתם תל אביב? כן,סתם תל אביב.. קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש? כן אם כן, באיזה מקצוע? גיאו ואלג. ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה? נראהלישכן. סיימת את כל המשימות? עוד לא,יש ממש עוד קצת אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה? להיום או מחר חושב שהחופש היה ארוך? למדי מתגעגע לביה"ס? לא ממש אבל אני מתחיל להתחרפן פה בבית.. מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס: אחרי החגים. למה,הרי כולה חודש שבו לא עושים כלום ויוצאים לחגים. למה? דברים שעשיתי: עשית משהו מיוחד? קניתי MP4 דנדש! ראית מישהו שלא ראית המון זמן? את המטפלת שלי כשהייתי תינוק מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5?חס ושלום הולך לגמר? חס ושלום "הנפילים" צפית בכל פרקי העונה? יה! תצפה בעונה השנייה? דה! היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)? אחרי. נהנית? ככה בערך...

Yarinv

New member
התשובות שלי../images/Emo130.gif

טסת לאנשהו בחופש? כן
אם כן, לאן? גרמניה ואוסטריה
שטת באנייה? לא
היית בחלק מיוחד של הארץ? לא
טיול טבע? באוסטריה יש המון טבע
אילת? לא
או סתם תל אביב? גם לא
קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש? כן
אם כן, באיזה מקצוע? טימטומטיקה
ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה? כן
סיימת את כל המשימות? לא לגמרי
אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה? להיום
חושב שהחופש היה ארוך? עבר לי מהר וזה לא טוב
מתגעגע לביה"ס? ממש לא
מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס: מאוחר ככל שאפשר
עשית משהו מיוחד? מה זה נקרא מיוחד?
ראית מישהו שלא ראית המון זמן? את הדירה שהייתה לי פעם בגרמניה
מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5? לא
הולך לגמר? לא
צפית בכל פרקי העונה? כן
תצפה בעונה השנייה? כן
היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)? לא, במהלך החופש
נהנית? כן

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאחד החופשים הכי משעממים שהיו

לי בחיים שלי
. אפילו הקודם היה יותר כיף
, אבל שלא יחזור. ------------------------------------- טסת לאנשהו בחופש?
אם כן, לאן?... אם לא, היית רוצה לטוס?
שטת באנייה?
אם כן, לאן?
היית בחלק מיוחד של הארץ?המ. קיבוץ יחיעם?
טיול טבע?
אילת?
או סתם תל אביב?
קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש?כן אם כן, באיזה מקצוע?מתמטיקה ואנגלית ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה?כן , על שניהם
, רק שהעבודה בחשבון זה 20 אחוז מהמבחן >.> סיימת את כל המשימות?לא
אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה?אם הייתי יודעת הייתי כבר מסיימת ממזמן בית חושב שהחופש היה ארוך?כן מתגעגע לביה"ס?כן XD , תהרגו אותי אם באלכם אבל אז לא תהיה מנהלת 1 לקומונת ליטל
מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס:2 לספטמבר? D: דברים שעשיתי: עשית משהו מיוחד?נסעתי לקיבוץ יחיעם ובים שבנהריה למדתי לצוף!!!!! D: הא והופעה של קרן פלס , רוני וחתימותרוני P: ראית מישהו שלא ראית המון זמן?המממממממ.......דנה אינטרנשנל?XD מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5?אמ. בשביל שלומקה כן
הולך לגמר?המ. הייתי יכולה ללכת אבל לא רציתי >< "הנפילים" צפית בכל פרקי העונה?כמעט תצפה בעונה השנייה?דא.
היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)?לא , כי אז לא היה זמן לראות. נהנית?כן

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אני :]

טסת לאנשהו בחופש?
אם כן, לאן?- אם לא, היית רוצה לטוס? הממ. זה לא היה מפריע לי XD שטת באנייה?
אם כן, לאן?- היית בחלק מיוחד של הארץ? חלק עם אנשים מיוחדים נחשב?
טיול טבע? יה רייט, רק אני העצלנית XD אילת?
או סתם תל אביב? אפילו זה לא!!
קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש?
:]]]]]] אם כן, באיזה מקצוע?- ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה?- סיימת את כל המשימות?- אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה? - בית חושב שהחופש היה ארוך?ממשממשממש לא!
מתגעגע לביה"ס? ממשממשממשממשממשממש אבל מ מ ש ל א ! !
מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס: הממ.. בסביבות.. נוור?
דברים שעשיתי: עשית משהו מיוחד?הממ, לא ראית מישהו שלא ראית המון זמן? כןןןן :]]]]] מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5? דיי
הולך לגמר? נופ
"הנפילים" צפית בכל פרקי העונה? אהא :] תצפה בעונה השנייה? אהא :] היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)? הייתי מעדיפה הנפילים בלי לימודים
נהנית? ממה? מהחופש? כןXD

ילד רע 16

New member
עונה:

טסת לאנשהו בחופש? כן אם כן, לאן? בולגריה אם לא, היית רוצה לטוס? -- שטת באנייה? לא אם כן, לאן? -- היית בחלק מיוחד של הארץ? לא טיול טבע? לא אילת? לא או סתם תל אביב? לא קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש? כן אם כן, באיזה מקצוע? מתמטיקה ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה? כן סיימת את כל המשימות? לא אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה? לא יודע בית חושב שהחופש היה ארוך? כן מתגעגע לביה"ס? לא, אבל רוצה לחזור לשגרה מהלדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס: מתי שנחזור נחזור, הכי טוב דברים שעשיתי: עשית משהו מיוחד? לא ראית מישהו שלא ראית המון זמן? כן מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5? לא הולך לגמר? לא "הנפילים" צפית בכל פרקי העונה? כן תצפה בעונה השנייה? כן היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)? בחופש הגדול, יש זמן, פנאי, ראש שקט וכוח להתעמק ולצפות שוב בפעם השמינית בפרק הסיום
נהנית? מאוד

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה!..!..!../images/Emo179.gif

טסת לאנשהו בחופש? כן.
אם כן, לאן? לפולין.
אם לא, היית רוצה לטוס?--
שטת באנייה? כמעט, זה היה בתיכנון אבל בוטל.
אם כן, לאן? יוון והסביבה.
היית בחלק מיוחד של הארץ? בשמי הארץ XD.
טיול טבע? מוזר, אבל לא.
אילת? לא.
או סתם תל אביב? חחחח כן.
קבלת עבודה או שיעורי בית לחופש? כן.
אם כן, באיזה מקצוע? מתמטיקה.
ויהיה עליו או על מקצוע אחר - מבחן בתחילת השנה? אולי
.
סיימת את כל המשימות? כן.
אם לא, למתי אתה מתכוון להשאיר את זה? יש לי עוד לסיים לקרוא ספר.
בית
חושב שהחופש היה ארוך? לא.
מתגעגע לביה"ס? לא.
מה לדעתך תאריך החזרה האידאלי לביה"ס: 1 בינואר
.
דברים שעשיתי
עשית משהו מיוחד? לא.
ראית מישהו שלא ראית המון זמן? לא.
מתרגש לקראת גמר כוכב נולד 5? לא, כולה תוכנית.
הולך לגמר? לא.
"הנפילים"
צפית בכל פרקי העונה? כמעט.
תצפה בעונה השנייה? בטח
.
היית מעדיף את "הנפילים" בזמן לימודים (אחרי/לפני החופש הגדול)? לא! רק בחופש!
נהנית? כן.

למעלה