תלמד מהם
א אפרת רוסו New member 5/9/04 #46 ../images/Emo10.gif../images/Emo107.gif כי אתה זורע לי מלח על פצעים
N niravital New member 3/9/04 #24 אני מעליב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif תעליבי חזרה, מה יש?! חחחח האמת שזאת עבודה די טובה, אני בא בבוקר, שעה עם הילדים, הם נוסעים לבית ספר ואני חוזר הביתה להשלים שינה מהלילה
אני מעליב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif תעליבי חזרה, מה יש?! חחחח האמת שזאת עבודה די טובה, אני בא בבוקר, שעה עם הילדים, הם נוסעים לבית ספר ואני חוזר הביתה להשלים שינה מהלילה
B buzaglo New member 3/9/04 #26 אוליייייייי...../images/Emo41.gif צריכם שם עובדים?????????? למה אני דיייי טב בלישון... /
B buzaglo New member 5/9/04 #34 זאת לא בעיה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif טוב נו..בעצם תה [שוב] צודק
B buzaglo New member 5/9/04 #40 מסדר להם?..מצ'פר אותם?../images/Emo12.gif..../images/Emo41.gif אני מקווה שאתה לא עושה את זה..בדך של מייקל ג'קסון
מסדר להם?..מצ'פר אותם?../images/Emo12.gif..../images/Emo41.gif אני מקווה שאתה לא עושה את זה..בדך של מייקל ג'קסון