החופש בפתח...

החופש בפתח...

היי לכולם יצאתם לחופש אני מאחלה לכם שתהנו ותעשו חיים אני יתחיל בדברים הפחות טובים... נכנסתי לפורום היום והזדעזעתי (בטח יודעים על מה ) הפורום לא נועד לדברים האלה אני רוצה להגיד לכם שגם אם ירדנו במצעד או גם אם חלקכם לא מגיע להופעות (סגורות!!) אני והבנות מעריכות ואוהבות אתכם בטירוף תמידדדדד אין קשר בין הדברים כי בלב שלי אני יודעת שהכי חשוב זאת האהבה העצומה שלכם אלינו. אז אני לא רוצה לשמוע דיבורים כאלה יותר. וגם.......... התגנבה לאוזני שמועה (טוב נו...כתוב בפורום.) שמעין עזבה את הניהול אז לא יודעת מאיזו סיבה ותאמת גם לא אכפת לי מעין את לב המעריצים ואני אשמח אם תמשיכי לעשות את העבודה שלך בפורום כמו שרק את יודעת לעשות ביחד עם זיו- שהבנתי שהוא הצטרף לניהול?? אני צודקת?? מקווה שלא תאכזבי אותי ותחזרי. ועכשיו לכמה דברים טובים. אז אתמול הופענו במתחם הבורסה והיה מדהים זה היה אירוע של יהלומים ככה שכל ההופעה נראתה כאילו היא בשבילנו חחחחחח אז השנה כנראה הולך לקרות לי משהו עצום ואני מתחילה ללמוד...נחשו מה?? מוזיקה!!! בבית הספר הגבוה למוסיקה רימון..שלמדו שם הרבה אומנים כמו אביב גפן דנה ברגר מירי מסיקה ועוד..אז בחודש הבא יש לי אודישן (חושבים שיקבלו אותי??) תאחלו לי בהצלחה... ולהשאיר לכם משהו באויר?? הנה סקופ.. קיבלתי עוד הצעה להופעה בחו"ל פרטים בהמשך.. אוהבת, מטורפת וחופשה נעימה!!! הילה. נ.ב: תתכוננו לצילומים של קליפ מדהים!!!!

הילה:)

מסכימה איתך שמעין לא צריכה לעזוב [
] ושזה באמת מיותר הריב הזה. שמחה שנהניתן אתמול ובהצלחה באודישן
הצעה לעבוד בחו"ל?:| ועל איזה קליפ אתן עובדות?
קורל

../images/Emo181.gifאיזה מלכה ../images/Emo140.gif

יפה שנכנסת לראות מה המצב פה בפורום, וטוב שעודדת את מעין.. כי תכלס אין כמוה.. :) בע''ה שתתקבלי |מחזיק אצבעות|
את עוד תראי שאת תצאי משם הכוכבת הכי גדולה שיש, אפילו ממה שאת עוד היום... בהצלחה :) ומעין - ''מחפש את הדורות''

זה רודף אותך ,אבל תיכנסי ../images/Emo13.gif

סליחה שהצקתי לך חחחחחח , אני מאמינה שהתגברת :p והנה נרשמתי לתפוז במיוחד בשביל להגיב לך:] אממ ..אז תודה על מה שאת עושה בשביל מעין ועל זה שאת מגבה אותה ,באמת מגיע לה!! היא עושה כאן יותר מכולם [אל תקחו ללב ,אתם יודעים שזה נכון:p] בשביל הפורום ,בשבילך ,ויותר מהכל בשביל הלהקה! אנשים ,כדאי שתתחילו להעריך את מה שהיא עושה בשבילכם , כי היא תחזור [נכון?!?! יופי:)] אז..חו"ל, אה?! אני חושבת שמגיע לך את זה ואפילו יותר! את עוד תהיי כוכבת על ,זמרת גדולה[יותר ממה שאת
].. אז בהצלחה עם הצילומים של הקליפ ,עם הבצפר למוזיקה ועם כל מה שליבך חפץ :] אוהבת , נטלי-הלוי בדם:p

הילה../images/Emo9.gif

הפורום באמת לא נועד לדברים האלה
אני שמחה שנהנת בהופעה אתמול
אני מאוד מקווה בשבילך שתתקבלי לבית הספר
וחו"ל.. וואו.. זה משהו גדול!! רק אל תעזבי אותנו פה..
אוהבת המון, רעות..

Euroziv

New member
הילה....

אני זיו... אני מקווה שיהיה כיף להיצתרף לניהול..
שיהיה לך חופש מדהים! חופשה נעימה ובהצלחה באודישן זיו

הילה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה שכתבת בפורום
(לצערי זה החופש הגדול האחרון שיש לי...) את מתכננת ללמוד בבית ספר רימון
וואי, כל הכבוד לך
אני מקווה שילך לך טוב באודישן והמון בהצלחה.
עוד הופעה בחו"ל
נראה לי שאתן הולכות לכבוש את העולם(
), תהנו
. ולסיום,שיהיה לך ולבנות קיץ כיפי ובהצלחה בצילומי הקליפ.

עדו מוסר..

תודה רבה שנכנסת וכתבת לנו המון המון בהצלחה באודישין ואני בטח שתצליחי את תעברי אותו בהליכה. כל הכבוד לכן מקווה שתחשבו כמה שיותר מדינות. אוהב מאד מאד עדו..

למעלה