החופשות המעייפות

החופשות המעייפות

חזרתי, אחרי חגיגות הולדתו של מרטין לותר קינג בהחלט סיבה לעוד חופשת ב"ס , חושבת שדי לנו מימי חופש, 180 יום לימודים בשנה בחשבון פשוט זה אכזריות להורים. אז מכיוון שגרים בפלורידה ודיסני העושק נימצא קרוב , נסענו לבקר אותו. הצלחנו " להעסיק " את הילדים בחופשה בקלות - ולרוקן עוד נתח בירושה וניגמרה לה עוד חופשה.... רק אני מרגישה מאויימת מהחופשות האילו??? מעייף....פשוט מעייף

Gefen

New member
סופרת אני מאוד מבינה אותך..

שיהיו בריאים הילדים, אבל הם בהחלט מתישים אותנו.. גם אצלכם החופש הגדול מתחיל באמצע מאי ומסתיים בספטמבר?? ארבעה חודשים של חופש גדול!!! ועוד ההורים בארץ מתלוננים.... ופה, מיכוון שהבנים שלי בגנים יהודים, אז אני "זוכה" בכל החבילה פלוס בונוס- גם חופש בחגים היהודים וגם האמריקאים. אגב..בני כמה הילדים? ובכלל איך דיסני? לאיזה גילאים זה מתאים? הילדים שלי פצפונים ואנחנו בקושי מטיילים איתם ... (האמת היא שרק המחשבה על זה מעייפת אותי..
) אני מבינה שאת זקוקה עכשיו למנוחה מהחופש .. אז הרבה מנוחה שתהיה לך, והמשך שבוע רגוע....(אפשר באמת להרגע, נראה לי שהחופש הבא הוא רק בפסח...או שאני טועה??) גפן

גפן חמודה

דיסני מיועד לגילאי 1-100 ואולי אפילו יותר כל אחד יכול להנות שם - מקום קסום, הבעיה היחידה היא שיחסית יקר לבלות שם הכניסות לפארקים מאוד יקרות 52$ לבן אדם , לכל פארק , אלא אם כן קונים חבילה של כמה ימים אם אפשרות של מעבר מפארק לפארק, יש שם ארבעה פארקים של דיסני + פארק של יונברסל סטודיוז + SEA WORLD ןבנוסף עוד כ 3 פארקים של מים כך שאפשר לבלות שם שבוע ואפילו יותר בכייף האוכל והשתיה בפארקים יקרים מעבר לכל פרופורציה - בקיצור צריך לשבור תוכניות חיסכון כשנוסעים לשם לנו תושבי פלורידה יש כל מיני הנחות בכניסה לפארקים הילדודס שלי גדולים , 11,9 ו.. 7 כך שבשבילם דיסני זאת החוויה הכי ניפלאה שיש, מיכוון שהילדים שלך עדיין קטנים הייתי ממליצה לחכות עוד כמה שנים כדי שתהיה הצדקה להוצאה הכספית הענקית. לגבי החופשות אנחנו גרים באזור של יהודים וגם אצלינו בחגים היהודיים הילדודס בבית, כך שגם אנחנו סופגים חופשות מכל הכיוונים תתנחמי והחופשה הבאה.... לצערי בפברואר ישנו עוד חג אמריקאי : ב 18 לפברואר כך שמחכה לי עוד סוף שבוע ארוך... ומרץ האיום עם החופשה הענקית שלו....נהרוג גם אותו כשיגיע חחחחחחחחחח תודה על ההשתתפות במצבי " העגום " כניראה שעם הלידה של הילדים נולדו גם הכוחות הבילתי מוסברים האילו והסבלנות האין סופית ... גם לך המשך שבוע רגוע - עד כמה שאפשר עם כל הבשורות הלא כל כך רגועות מהארץ

היי סופרת...אני מבינה ששלום לכוכבים

שלך..(כן..כן.. אלה שבבית המוציאים אותך מדעתך בחופשות,אלא מי ??? ) אני די מנצלת את הזכות האלמנטרית שבה - אני ..כן..א נ י ...גידלתי לכוכבים שלי סבא-סבתא..ובחופשות שולחת אותם ...אחחחחח..
. אם אין לך את האוריגינלים איתך ..שם בחו´ל הרחוקה..אז תמורת סכום סימלי..סימלי לחלוטין..
של כרטיס טיסה..שילחי אותם ארצה... והיות ואני מאוד מבינה את העובר עלייך -אז קבלי כחיזוק- חיבוק . בני כמה הקיצעלעך ?? שלי - 14, 8 ...

אוי עט... הירושה תעלם אם...

אם אצטרך לשלוח אותם לארץ כל חופשה לסבא וסבתא הנאמנים והיקרים , לא ישאר כסף לירושה שלהם מה עדיף??????? מי יודע אולי לוותר על הירושה חחחחחחחח תודה על העידוד את בטח מבינה לליבי

marsala

New member
ה 18בפברואר, סופרת...

הוא הוושינגטון דיי לא??? תהנו! וד"א בקשר לעיברית פשוט אין אופציה. עקבתי אחרי ההנחיות שלך ושהגעתי לבחירת שפה היו שם המון אבל לא עברית . תודה בכל אופן, מוש

מוש יקר - אתה מתיאש מהר מדי

תנסה שוב............ איפה העקשנות???????? איפה היום הצלחתי לסדר בדרך הזאת לשלושה חברים בעולם את העיברית מעניין אם עקבת נכון אחרי ההוראות ואם בכלל כתבת אותם נכון לא יכול להיות שלא הצלחת אם הכל נכון זה חייב להצליח נו אל תתיאש נסה שוב רוצה שאכתוב לך אותם שוב????

אז עכשיו אני יודעת מאין שמך...../images/Emo8.gif

ואני, מרוב שיש לי כלכך הרבה..הפסקתי מזמן לספור את הירושות ( היי, הלו שם בהנהלה - אייקון של "תפרן"--נחוץ כאן..)
..בעצם...טוב....בזכותך אשאיר להם ..מסטיק...
. .אז..בינתיים - עד גיל ..דרוש באמת - המון, אבל ממש ה מ ו ן סבלנות המפולפלת באילתורים כיד הדימיון והכיס הטובים..ולחזור לעשות סקס ..אחרי גיל 28..( שלהם..חחח...
ואם תרצי עוד לקטר - את ממש מוזמנת... עט.

למעלה