החוף הכי מחרמן בארץ

Seaman

New member
החוף הכי מחרמן בארץ

אני מת"א, בן 29 ואוהב ים אמיתי. תמיד אבל תמיד אני מחפש חופים חדשים, כאלו שאפשר לשבת בהם בשקט, בלי המציל שצורח ובלי המטקות המרגיזות. מצאתי.. אחד כזה.. בינתיים. בין חוף הצוק לחוף תל ברוך ישנו בסיס צבאי. מתחת לבסיס ישנו חוף שכמעט תמיד נטוש. בסופי שבוע מגיעות משפחות עם ג´יפים, אבל באמצע שבוע ריק שם. בוקר חם אחד, בעודי משתזף לי בעירום מלא, בלי יותר מדי אנשים לידי, ניגשה אלי בחורה, יפה, חמודה ולא, היא לא היתה בלונדינית עם שדיים ענקיות שאחותה התאומה משבדיה בדרך גם..בחורה ישראלית, שלא יצאה משום סרט פורנו, בחורה כמו שרואים ברחוב, הכי טוב שיש. נכנסנו ביחד למים, היה ממש חם, צפנו לנו בשלווה, המים החמימים עטפו אותנו בשקט.. אני אשמח להמשיך..יש עניין למישהו או מישהי?

*g99

New member
בטחחחחח

תמשיך,תמשיך.. אגב,זה חוף שקט ומדליק...

Seaman

New member
המשך...

היה ממש חם, צפנו לנו בשלווה, המים החמימים עטפו אותנו בשקט.. כך עברו להם 2 דקות של דממה, שקט שליו, ידי היו פרושות לצדדים, עיני עצומות. לפתע הרגשתי מגע של עור רך וחלק בקצה אצבעותי, היינו קרובים מספיק אחד לשני כדי שארגיש שאני נוגע בירכה. המשכתי בהתמכרות למגע החדש, בגוף חדש שלא הכרתי וידעתי מעולם. אצבעי המשיכה לשוטט על ירכה..הירך הפנימית, רפרוף קל על שיער ערוותה הקצר ונגיעה בירך השניה. הדמיון וההורמונים החלו להשתולל, הרגשתי את הזיקפה מתעוררת ואת הרעד הקל המלווה את התחושה הזו. עדיין בעינים עצומות הרגשתי אצבע ארוכה נוגעת בשפתי ויורדת לאורך חזי לכיוון הזין, התחושה היתה משכרת.. כף ידה לפתה את הזיקפה שלי והחלה לעלות ולרדת בעדינות. אני מצידי העברתי אצבע על פטמותיה שהקשיחו. פקחנו את עינינו והסתכלנו אחד לשני עמוק בתוך העיניים, עד כה לא אמרנו אף מילה אחד לשניה. יצאנו מן המים, רטובים, כשהתשוקה בוערת בנו, נשכבנו על המגבת, בלי להתנגב. גופה העירום והרטוב התקשת כאשר נישקתי את ירכה, לשוני החלה לנדוד צפונה אל עבר הסדק הצר, היפה והמלוח שבין ירכיה. נשימותיה הכבדות הסגירו את התאווה המשתחררת בה. נשכתי קלות את דגדגנה ופי התמלא בנוזל האהבה שלה ובטיפות מי ים, הגניחות מילאו את החוף הבודד. ללא מילים היא הרימה את ראשי מבין רגליה, השכיבה אותי על גבי והעבירה לשון רכה וחמה על הזיקפה המאיימת להתפוצץ שלי. כאשר היא כיסתה בשפתיה המלאות את הזין שלי הרגשתי שאני מאוד קרוב לסוף העולם... לאחר כשתי דקות של שכרון חושים אוראלי, היא התיישבה עלי, בבת אחת חדרתי לתוכה, כל מ"מ בגופי הרגיש את הרטיבות והחמימות שלה. הסתכלתי על הגוף היפהפה שהיה מעלי, ליטפתי את שדיה בשתי ידי. היא נשענה לאחור על שתי ידיה, פטמותיה זקורות ורגליה רועדות. הפכתי אותה על בטנה, ליקקתי את טיפות המלח על גבה ועל ישבנה, היא נרעדה, הרימה את ישבנה לכיווני בתנועה שאינה משתמעת לשתי פנים. חדרתי לתוכה לאט והמשכנו שנינו בתנועות קצובות להזדיין כאילו אין איש בעולם מלבדנו. האורגזמה הגיעה בהפרש של שתי שניות. נשכבנו אחד לצד השני, על החול, ללא מילים. הבטנו אחד בשניה, ליטפתי פניה וללא אומר אספתי את דברי ועזבתי את החוף. עד היום איני יודע את שמה... בדיוק כמו בפנטזיה...

dkt

New member
ואלה

ממש כמו בחלום אם זה באמת סיפור שאתה כתבת....שיחקת אותה :)

*g99

New member
חם חם..

טוב שהיו שם מים
אני חושבת שלפעמים עדיף לא לדעת כלום על אות אדם (אבל כמובן שלנקוט בכל אמצי להגנה),כמו שרשמת.. פנטזיה ולא יותר. אהבתי את הסיפור,התאורים החמים.. הכי אהבתי את התאור:"ללא מילים היא הרימה את ראשי מבין רגליה, השכיבה אותי על גבי והעבירה לשון רכה וחמה על הזיקפה המאיימת להתפוצץ שלי",לא יודעת למה..אבל אהבתי.

eliranzilka

New member
אחי אתה חי בסרט צא מזה...

נשים לא באות סתם ככה ונכנסות לים כשאתה ערום.... רק בסרטים...ועוד אחרי האורגזמה..והשכרון חושים המטורף...היא סתם ככה הולכת כאילו כלום לא קרה...אתה יודע מה אחי הלוואי שהיו כאילו סיפורים במציאות....הלוואי..

בר123

New member
סבבה

היי נישמע סבבה וחופשי לחלוטין אז יש מצב להיתצרף אם אתה מעוניין ואולי לצרף עוד אנשים בחורות בחורים ממש בכייף

למעלה