החולמים בהקיץ

r e d head

New member
החולמים בהקיץ

הבחור אמר לי באחד הצ´טים באינטרנט שהוא רציני שהוא רוצה להתחתן והוא רוצה עוד ילדים הוא רוצה לדעת מה אני מחפשת ורוצה (מדובר בגבר בן 40+ חילוני ומשכיל שיש לו 2 ילדים מנשואים קודמים) ניסיוני "הקצר" הדליק לי מייד נורה אדומה זה בדיוק אותם משפטים לא רציניים שאומרים גברים שמטרתם להכניס אותך מהר למיטה ולהתאדות אח"כ. מעניין אותי לשמוע ממכם אך אתם מרגישים כשאתם פוגשים במונולוג של "רציני" כזה. ודבר שני מה אתם עונים על שאלת המיליון$ מה את/ה מחפש/ת…..

../images/Emo6.gif

בדיוק לפני שעה נשאלתי את השאלה הזו וכיוון שהיא מאוד משעממת אותי כמו גם השאלה מהיכן? ילדים? וכן הלאה (בתחילתה של שיחה) אני מאוד יצירתית בתשובותי, הכל לפי המצברוח. כשאני
אז אני מחפשת את יום האתמול כשאני
אז את הצפרדע שתהפוך לנסיך כשאני
חתונה, עוד ילד (כי שלושה לא מספיק) וכמובן שיהיה עשיר וכשאני ,אני - דבר ראשון חברות בין אדם לאדם ואח"כ השמיים הם הגבול. יש? (מה קרה לי היום עם התשובות שלי? זה כנראה בגלל שלקחו לי ת´צ´יגריה
)

ophra

New member
כשאני נתקלת במונולוג

או אפילו ראיון: "מהיכן?" "בת כמה?" "במה עוסקת?" מיד ממשיכה הלאה... או כמו שאומרת ניצת: "יאללה ביי"...
אפילו אם סדרת השאלות האלו (או לחילופין הצהרות) מגיעות במהלך השיחה זה טיפה מבאס.... ומוציא קצת את החשק להמשיך בנוגע לשאלת מליון ה-$...
(אהבתי את הכינוי) התשובות של ניצת מוצאות חן בעיני... (מותר לאמץ?
) בדרך כלל אני מתחמקת... או בעצם אומרת אמת שהיא משהו כמו: "לא בדיוק מחפשת, ובטח לא כאן..." אין לי כווווווווווח יותר לצ´טים ושיחות אינטרנט... דיייייייי צריכה קצת מנוחה מזה...

ביטח איפשר

וברוח זאת ניתן להמשיך עד אינסוף... אני מחפשת את הכלב שלי אולי ראית אותו? או אתהמפתחות שלהדלת ועוד כאלה כיד הדמיון הטובה...

לא יודעת

כשמישהו שואל אותי כל כך מהר מה את מחפשת לי אישית זה מריח לא טוב ועל כן איני מתייחסת ברצינות.... מי שרציני ,ינהל שיחה רצינית כדי לתהות על קנקני תוך כדי שיחה ולאו דוקא יערוך לי ראיון עבודה (ניצת שונאת ראיונות אבל אוהבת רעיונות)

ophra

New member
הצהרות אישיות על פי רוב

לא עושות לי הרגשה טובה על הבנאדם... רוצה דוגאמות? "אני באנדם מאד רגיש" => (הרגישות ממנו והלאה) "לא חסר לי שום דבר בחיים" => (חוץ מ... וגם.... וקצת....) "אני תמיד אומר את האמת בפנים" => (חוץ מבמקרים שלא...) "אני מחפש קשר רציני" => (אני מדלג ממיטה למיטה כל לילה) וברצינות.... אם אדם מרגיש צורך להעיד על עצמו (בשלבים ראשוניים של שיחה) לגבי תכונותיו, כשרונותיו או נטיותיו זה (כנראה) מעיד על בעיה כלשהי שיש לו באותו נושא הרי למה שאדם אינטיליגנט באמת ירגיש צורך "להצהיר" על כך בקול רם???? וכנ"ל לגבי רגיש/פתוח/כן/ישר וכו´.... עניתי לך...?
(וזו רק דעתי, כמובן וכרגיל) בוקר טוב אנשים!!!

ויש בה משו - בדעתך ../images/Emo3.gif

ואפילו הזכרת לי את ימי התם שלי בהם כשגבר אמר לי : " נכון שבחיים לא תפגעי בי ולא תעזבי אותי?" האמנתי שהוא שואל את השאלה כמשמעה עד שהבנתי שהפרוש הוא : זהו אני מתכוון להעלם. ובאותה נימה "אני לא אוהב לבלות,טיפוס ביתי" שפירושו : יאללה חבל על הזמן והכסף אני מת לזיין אותך ועכשיו. שפה משונה יש להם לגברים האלה
(רגע בנים לא להרוג אותי , נכון לא כולם, אבל תודו שאנחנו מדברים בשפות שונות...)

r e d head

New member
עפרה - ענית לי

השאלה היתה בעקבות שיחות עם בחור בעל הצהרות שכאלה, שבסופו של דבר לא פגשתי אותו. ולא רק בגלל ההצהרות הללו דיי התלבטתי האם בגלל ניסיון מכאלה או אחרים אני פוסלת, האם כדאי תמיד לצאת מנקודת הנחה שמחפש קשר רציני=קופץ ממיטה למיטה. את יודעת שלפעמים הייתי רוצה להיות יותר תמימה בנושא כי כמה שרואים יותר רוצים לראות פחות.

ophra

New member
שמחה שעניתי אבל.... ../images/Emo4.gif

שתדעי לך שכל השרשור הזה העלה בי (שוב) מחשבות (מה יהיה...? מתי אני אעבוד כמו שצריך...?
) אנחנו כבר לא "ילדות" (גם לא "ילדים") ואפילו בעולם הזה של פ"פ צברנו כבר קצת נסיון ונורא קל לפסול: זה נותן הצהרות לא אמינות וההוא "מראיין" כאילו זה היה ראיון עבודה זה מדבר יותר מדי ולא עוצר לנשום וההוא שותק כמו דג זה עוד לא השתחרר לגמרי מהכעסים על ה-Xית שלו וההוא בכלל לא היה נשוי ואין לו מושג מה זה וכבר אמרנו פה המון פעמים אין "גבר מושלם" או אידיאלי וגם התעייפנו מ"חיפושים" (או איך שלא נקרא לזה) ויותר מזה - הבנו שכשמחפשים לא מוצאים וכשזה יגיע - זה יגיע לבד (בערך...
) אז מה כן
אולי... (וזו רק מחשבה) כל המסקנות האלו שוות לת...
וכשקורה ונתקלים במישהו ש"עושה לנו את זה"... אז, ורק אז, יש מוטיבציה לגשת בכלל לבדוק אם זה גם "עובד".... לא יודעת... כאמור - רק מחשבה.... יום נעים ומחויך לכולם..

ממש כך

אם צריך להתחיל לפרש פרשנויות ולמצא מניעים נסתרים למה לא? כנראה שזה לא! ואני? אני בכלל הולכת עם תחושת בטן ומשניים שלושה משפטים ראשונים ברשת יודעת אם בכלל אני רוצה להמשיך לדבר... כמו אותו אחד שפנה אלי השבוע : "היי חומד" נחשו מה עשיתי?

אני מקווה שאת יודעת בדיוק את

האינטונאציה של ה " יאללה ביי" כי אם לא את מוזמנת שנית ללשכתי

האלי

New member
אני עונה שאני לא מחפש כלום

ואז אני מסביר שמי שמחפש משהו מסויים עלול להחמיץ את מה שמול עינייו. אבל זה רק בשיחות שנשמעות מעניינות, בשיחות פחות מעניינות אני עונה שאני מחפש זיון. בדרך כלל זה מבריח אותן, אבל כאשה... לא בטוח אם זה רעיון טוב לענות ככה. שלך, האלי.

ophra

New member
למה לא????? ../images/Emo3.gif

לא זוכרת שאמרתי את המילים במפורש ככה אבל קרה שזה היה המסר שהעברתי לא כי באמת חיפשתי זיון ברשת אלא מתוך שעשוע... לא תאמינו איזו התלהבות היתה מהצד השני ולא... לא התלהבות חרמנית דווקא אלא כזו של: "את נשמעת אשה מדהימה" מהסוג הזה... נורא רצו להמשיך לדבר או לפחות דרך להמשיך לשמור על תקשורת בלי יוצא מן הכלל בשיחות מהסוג הזה הלכתי לישון מחויכת בידיעה שלמה שזו שיחה חד פעמית....

למעלה