זה ייגמר ברצח :)
B bזוהר New member 6/6/07 #28 אה, לא.. סליחה אני פשוט נהנית מאוד ממה שאתה כותב (אני יודעת שזה לא נכתב עליך, כאילו, ככה הבנתי...) זו פשוט הייתה דרך עקומה להגיד שאני קוראת שם.. לא משנה:/
אה, לא.. סליחה אני פשוט נהנית מאוד ממה שאתה כותב (אני יודעת שזה לא נכתב עליך, כאילו, ככה הבנתי...) זו פשוט הייתה דרך עקומה להגיד שאני קוראת שם.. לא משנה:/
S STANLEY CLIMBFALL New member 7/6/07 #30 אוי כן משנה אז תגיבי שם.ככה אני אדע שיש לי קוראת 1. ויש שם הרבה לקרוא..אז תהני.. ויש שם המון מהדברים שכן עליי.אותו 1 ספציפי רציתי להדגיש שהוא לא, כי שיגעו אותי על זה.
אוי כן משנה אז תגיבי שם.ככה אני אדע שיש לי קוראת 1. ויש שם הרבה לקרוא..אז תהני.. ויש שם המון מהדברים שכן עליי.אותו 1 ספציפי רציתי להדגיש שהוא לא, כי שיגעו אותי על זה.
ב ברררר New member 6/6/07 #27 לא הבנתי. זאת הצבעה? אם כן סמני ../images/Emo128.gif ושרשרי לנושא הראשי. תודה.
ק קובי בלולו New member 6/6/07 #29 כנסו בר בתאלוש 21 זאת אחותי ולא ידעתי שהיא מחוברת והצבעתי בשמה בקיצוררררר....הזאב והאיילה בחוץץץ מבחינתיייי
כנסו בר בתאלוש 21 זאת אחותי ולא ידעתי שהיא מחוברת והצבעתי בשמה בקיצוררררר....הזאב והאיילה בחוץץץ מבחינתיייי