החוליה החלשהlשלב 2

אורישקי

New member
החוליה החלשהlשלב 2

כדי שהפורום יהיה יותר פעיל החלטתי לפתוח את "החוליה החלשה". במשחק אתם צריכים לסמן
ליד מי שאתם רוצים שתזכה בחסינות ו
ליד מי שאתם רוצים שתודח. כל 3 ימים אני סופר את הקולות,מי שמקבלת הכי הרבה
מודחת ומי שמקבלת הכי הרבה
זוכה בחסינות. בתגובה להודעה נמצא לוח המשחק,מי שהודחה מסומנת במשפט "את הולכת הביתה" ומי שזכתה בחסינות מסומנת בשרשרת חסינות. המתמודדות: אלה סשה
זכתה בחסינות,אין להצביע בעד או נגד נטלי צליל קטיה ריטה קארין ליליאנה לימור אנסטסיה
הודחה,אין להצביע נגדה או בעדה אלינה שיר המודחות: אנסטסיה זה סוף ההסבר,הצבעה נעימה והגונה. אורי. ללוח המשחק לחץ כאן

פנומן 72

New member
שניכם סתומים או מה ?

הילד הזה עד שהוא בא עם השאלון שלו - התכנית עוד מעט נגמרת. ואת שולחת את אלינה הביתה אחרי שכבר מזמן היא מריחה את הפרחים מלמטה. טוב שלא הדחת את כריסטין. מדהימים אתם שניכם.

מה הקשר?

בכל מני פורומים יש ת'חוליה החלשה ושמים את הרשימה של כולם ואז מדיחים את מי שלא אוהבים . מה זה משנה אם אלינה הודחה מהתוכנית או לא? היא הרי ברשימה ומי שלא אוהב אותה הוא "ידיח" אותה מהרשימה. גם בפורום הישדרות עושים כזה וגם שם התוכנית עוד מעט נגמרת. אני אישית לא אוהבת את כל משחקי החוליה החלשה האלה אבל למה להתנפל ?!

כאן נמחקו הודעות../images/Emo88.gif

שהכילו קללות ושפה לא ראויה. אני מבקשת שוב, לשמור על רמת דיונים נקייה ולהמנע מהתבטאויות פוגעניות אשר אינן קשורות לנושא הפורום. תודה.

M e R a V 2

New member
מה הקשר בכלל?!?!

זה לא קשור למי הלכה הביתה ומי לא! מוציאים את מי שחושבים שהיא הכי מכוערת! ובבקשה תדבר יפה בפעם הבאה.

פנומן! מה רע../images/Emo118.gif

זה בשביל הכיף
מעניין לראות מה סדר ההדחה שלנו בשונה מהתכנית. אז מה אם אנחנו קרובים לסוף? עד התכנית תגמר תהיה לנו כבר זוכה משלנו כי כל יומיים מדיחים מישהי.. וכאמור מעלי, זה עניין של להדיח את מי שהכי פחות טובה, בלי קשר לתכנית

גל גדות

New member
../images/Emo128.gif קארין ../images/Emo5.gif ../images/Emo127.gif ריטה../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

../images/Emo207.gifסוכריות ללא סוכר?! זה סוכר-יה!../images/Emo80.gif

סוכריות ללא סוכר?! זה סוכר-יה! איך סוכריה ללא סוכר?

למעלה