החוליה החלשה1

lir2004

New member
החוליה החלשה1

אוקיי... אז ככה - ראיתי בפורום של קרן פלס, שעשו קטגוריה "השיר האהוב ביותר", ואת התואר קטף השיר "זאת שבמקומי", השיר האהוב עלי ביותר שלה, אני חייב להודות... אז מה זה בעצם - אני אתן לכם 16 שירים של יוסי, האהובים ביותר, ואתם תבחרו את מי להעיף (ואני יודע שזה יהיה קשה, אבל זה משחק נחמד כזה!), השיר שייזכה להכי הרבה הצבעות נגדו, יעוף, ולאט לאט, נגלה מה הוא השיר האהוב ביותר של יוסי! נתחיל עם שישה עשר השירים הנבחרים: 1) ציפור אבודה. 2) בוכה בלילות. 3) הייה הייה. 4) הכוח באהבתך. 5) יום אחד איתך. 6) פס ליום אחד. 7) עד אליה. 8) לבד. 9) אל האור. 10) כל המעלות. 11) כסף. 12) אישה. 13) פינה בלב. 14) נשבע לעד אהובתי. 15) בגלל האהבה. 16) ארץ אין ברירה. בכדי להצביע, כיתבו את שם השיר עם הסמל
שוב - אני יודע שזה קשה, אפילו בשבילי... אבל זה בשביל הכייף!

moranush86

New member
אישה../images/Emo128.gif

שיחקנו כבר את המשחק הזה... מלפני הרבה זמן... ולא הגענו לתשובה ברורה הגענו למובילים. נשבע לעד אהובתי??? אתה מתכוון ל"הלאה"

lir2004

New member
לא ידעתי ששיחקתם את זה...

וכן... ל"בואי ונמריא הלילה, מעלה מעלה מעלה", או משהו כזה...

lir2004

New member
אוריאן... כנסי!

עכשיו צאי! חחחחחחח... סתם... תקשיבי, נשמה, כבר אמרו לי את זה, אם לא שמת לב... אבל אם משהו לא הולך פעם אחת, הוא יילך בפעם השניה! אל תדאגי, לא יילך?! - לא יילך!, אתם פשוט צריכים להשתתף! פעם שעברה, כנראה, לא "זרמתם", גם ככה הפורום עוד שניה עוצם עיניים ו"נרדם על החולות", אז לפחות, בואי נשחק איזה משחקון קטנטן ונחמד! ואל תהיי כזאת עצבנית על שטויות... תלמדי שאת צריכה לפעמים "לזרום", לא להיות כזאת כבדה... קחי את החיים בקלות, ואל תתעצבני מכל דבר קטן... ואל תצעקי עלי, בבקשה, תודה!

orianush

New member
אני צעקתי??

אני נשמעת לך עצבנית? זה בכלל לא היה בתקיפות ולא ראיתי שכתבו לך כי נכנסתי מהפלאפון ולוקח שעה לקרוא משם הכל

lir2004

New member
סבבה... (כולם להיכנס)

בכל אופן... המשחק הופסק... למה אף אחד לא מקשיב לי, ולא שם עלי, ולא משתף איתי פעולה!

למעלה