"החוליה החלשה"

"החוליה החלשה"

משחק "החוליה החלשה". אוקי, אז ישבתי וחשבתי על תחרות ובסוף - ב5:44 לפנות בוקר מצאתי את הרעיון! לכל מי שמכיר את המשחק "החוליה החלשה" הכללים יהיו יותר מובנים. המשחק המקורי היה בקומונה שלי אבל לא נראה לי שאנשים יודעים על קיומה .. החוקים - במידה ויש 5 מתמודדים, אני מסדר אותם בסדר רנדומלי. כל מתמודד שואל בתורו שאלה את הבא בתור, שאלה שקשורה להארי פוטר. נניח - מתמודד א שואל שאלה את מתמודד ב מתמודד ב שואל שאלה את מתמודד ג מתמודד ג שואל שאלה את מתמודד ד מתמודד ד שואל שאלה את מתמודד ה מתמודד ה שואל שאלה את מתמודד א ואז נגמר הסיבוב. בכל מקרה, אתם חייבים לענות על השאלה. אם אתם יודעים את התשובה אתם פשוט רושמים אותה, אם אתם לא יודעים אתם רושמים עבור או לא יודע. זאת מכיוון שגם אם אתם יודעים את התשובה וגם אם לא - אתם חייבים לשאול שאלה את הבא בתור כדי לא לעכב את המשחק. בסוף כל סיבוב כל המתמודדים בוחרים את מי הם היו רוצים להעיף. המתמודד עם הכי הרבה קולות נגדו עף מהמשחק. אם יש תיקו, אני שואל שאלה ומי שטועה - עף מהמשחק. המתמודד שבסוף ישאר מנצח יזכה בתהילה אין סופית (הפרס המקורי היה אמור להיות להיות צבוע באדום בפורום אבל זה כבר להחלטת המנהלים) בכל אופן, זה הישג מכובד לנצח בדבר כזה. מי רוצה להרשם?

רעיון יפה ../images/Emo13.gif

[השאלה העיקרית - למה היית ער ב5:44 לפנות בוקר?!] הייתי נרשמת אם הייתה לי סבלנות/זמן/כוח/ידע

../images/Emo221.gifתשובה והרישום../images/Emo221.gif

אני לא יודע למה אני ער בשעות האלה, אפשר לומר שאני יותר בן אדם של לילה מאשר של יום. ותהליך הרישום הוא פשוט... אומרים שרוצים להשתתף וזהו - רשומים. רוצה להשתתף?

../images/Emo221.gifסבבה,מתחילים../images/Emo221.gif

לבינתיים ארבע זה מספיק. זה משחק שאם יראו איך הוא משוחק הוא יצבור יותר משתתפים בהמשך.. המשתתפים הם : פרד ויזלי המקורי פוטר יא סקסי נקודה קטנה וn u k e y הסדר יהיה ע"פ המשתתפים - פרד ישאל את פוטר פוטר את נקודה נקודה את נוקי ונוקי את פרד. אתם יכולים כל שאלה, בכל רמה, אנא תנו למשחק לזרום, אז אם אתם לא יודעים ולא מוצאים את התשובה בגוגל אז תגידו לא יודעים ותשאלו שאלה את המשתתף הבא. ברגע שפרד יענה על השאלה של נוקי נסיים את הסיבוב ואז תתבקשו לבחור את החוליה החלשה, ברגע שהאדם יבחר הוא יועף מהתחרות ויחל סיבוב חדש. בהצלחה !

אוקי שואל ראשון.

אם טעיתי בכללים, נא לתקן אותי. השאלה: נתחיל במשהו קל לחימום, מי אמר "השנוז בידנו?" ולמה זה נאמר? ( זה למעשה שתי שאלות שהן שאלה אחת, יכולתי פשוט לכתוב גם, נמק תשובתך )

פיבסי

New member
וינסנט

מה הלחש הראשון שרון ניסה לעשות לא שיש לי את הזמן להשתתף אז מי שרוצה יכול לקחת את מקומי :)

אין לי מושג

צריך להופיע בספר הראשון, אבל אין לי אותו. מי נקשר לפיטר פטיגרו בספר השלישי?

פיבסי

New member
רון ורמוס

והתשובה מופיעה בספר השני שהארי חוזר ומציג לנו את מי הוא שונא יותר מדאדלי מהו הסמל של הפלפאף?

n u k e y

New member
גירית.../images/Emo110.gif

במי נלחם עין הזעם מודי ואיבד את אפו?

The T Shirt

New member
שחכתי לענות לך - הנה התשובה

התשובה לשאלה שלך היא דוחולוב (אם אנ'לא טועה)

למעלה